content_top

Ásvány utánzatok - Hegyikristály Médium kő

Ahogy ezt már sokszor leírtam, itt az írásom eredete (úgymond drive-ja) a szabad véleménnyilvánítás, a még kiforratlan ezoterikus kő szakma szeretete és az a küldetés, hogy mindenki a valós útjára, a szeretetre tudjon koncentrálni.

A fenit megnevezést egy boltban hallottam meg és ártatlanul megkérdeztem, honnan értesült erről. Egy könyvből, válaszolta...

Médiumkő - mit is takar ez. Egy olyan kristályt, mely erősíti, inspirálja, kitisztítja a médiumitást. (Mint ahogy korábbi írásomban az ásványok gyógyhatásáról is fejtegettem, egy kő nem süt helyetted egy piritóst, de segíti kihozni belőled ami már benned van.)

A médiumitás kapcsán csak egy tucat ásványt tudnék modani hirtelen, mely tökéletes a méiumitásra, ezek lehetnek az ametiszt, szugilit, charoit, fenakit, azesztulit, swarovski kristály (igen, jól látod), sima hegyikristály, citrin (a Kuthumi Mester beavatásai tele vannak citrin kristályokkal), lila jáspis, rodizit, merkaba kristályok bármilyen ásványból, stb stb... és erre jön a hegyikristály, mint médiumi kő.

Hozzá kell tennem, nagyon ezoterikus vagyok, kicsit túlságosan is. Ez viszont western filmekben lévő cowboy módjára felvonta a szemöldökömet. Miért médiumi egy hegyikristály? Igen, a hegyikristály médiumi, mert rezgéssszintet emel, megnyitja némileg a koronacsakra azon aspektusait, melyek várják a magasabb energiák beengedésének áldásait. Segíti a tisztaságot, az egyenességet és az aura feltöltését.

Ha már médiumi kő, már-már hallom a kocka szöveget, hogy programozva van. Ó értem. Akkor miért kerül egy ilyen kő egy könyvbe a programozási útmutató nélkül. Plusz, ha már médiumitás, a leginkább én erre a fenakitot ajánlanám. Sokkal hatásosabb alapból és nagyon jól reagál a felettes energiákra. Még jobban is beszerezhető mint egy médiumi hegyikristály, amiről a legnagyobb magyar ásvány nagykereskedések sem tudnak. (honnan is jön akkor? Valaki elnevezi hogy na EZ az?).

Ha már médiumi kő, én őszintén megvallva a médiumokban hiszek. Tehát azokban az emberekben, akiknek ez a foglalkozásuk, hibvatásuk. Ami nekik működik és használják, azt  felettes sugallat hatására teszik, tehát amihez ők nyúlnak - feltételezzük, hogy legalább 50%-uk tiszta médium, tehát ez a vagy-vagy esete - az azért tuti. Főleg feltűnő, hogy ezt a típusú kristályt sok médiumon, vagy médiumnál láttam már, tehát feltűnő az egyezés. Na eléggé felkeltettem a kíváncsiságod, mi lehet az?

Ez a kristály kérlek szépen a Swarovski. Mesterséges úton előállított csiszolt üveg. Mégis miért használják akkor? Nem tudom, nem vagyok médium. Amit megfigyeltem a swarovskin, az három fő tulajdonság: nehezen programozható (külső hatásoktól nehezen manipulálható, ez médiumitásnál nagyon fontos), nehezen szennyeződik és tisztítást kevésbé igényel, steril és szórja a "fényt".

Ennek okán elgondolkoztam, hogy mindehhez képest, miért jelenhetett meg egy könyvben a médiumkő, mint külön kategória. És ide az ablak kristályokat és társait is sorolhatnám. Két dolog jutott eszembe: egyrészt eladni új néven ugyanazt - ez már sokszor előfordult a világon mint pl. a kókuszmatracokkal is, vagy a herkimer gyémánttal. Ugyanazt tudja (szintén hegyikristály se összetételben, sem formában köze nincs a gyémánthoz, csak "véletlenül" a világ legritkább és legdrágább ásványneve ragadt rá), új nevet adnak neki és drágábban lehet eladni. A másik gondolatom az, hogy társaságban a gyerekek mivel szeretnek feltűnni? - hát persze! - hogy minél nagyobbat mondanak és minél különlegesebbet, még ha kitalált, akkor is. Az is megfordult a fejemben amit régi spirituális mesterem mondott el nekünk: vigyázzatok, mert ez a sok információ nem mindig olyan jó, sokminden belőlük azért van a világban, hogy összezavarja az embereket.

Persze lehet hogy ezek egyike sem igaz.

Amíg az igazság kiderül csak egyet ajánlhatok: vegyél médiumi követ - vegyél hegyikristályt, vagy bármit, hogy milyet szeretnél, azt rád bízom.

A végén úgyis az dönt, amiben hiszel.

...

..

.

Legalábbis abban a szent pillanatban.

[recommend tag=hegyikristály]

 

Tisztelettel,

Fülöp Tibor
Gyógyító Kövek

Még nem vagy feliratkozva az ingyenes hírlevélre?

Értesülj, ha újabb tévhit vagy utánzat kerül terítékre. Tudd meg mi az, amiről ásvány könyvek nem írnak!

Értesülj, amikor új és hasznos dolgokat tudhatsz meg a kövekről!

Az honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.

Kedvencek     -     Felhasználói fiók

Főbb termékkategóriák

Marokkövek

Divat ékszerek

Ásvány karkötők

Ásvány medálok

Ásvány fülbevalók

Kuriózumok, Ritkaságok

Egyedi ékszerek

Csiszolatok, ásvány csúcsok

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítjük.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyító Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

 

instagram