Fazettázott hegyikristály karkötő

  • Azonnal készleten, csak: 17

  • 6 990Ft


Bővebben

Fazettált hegyikristály karkötő, melynek mérete kb. 18cm (gumis, tehát 18-22cm).

A hegyikristály általános előnyei sokrétűek, sokmindenre alkalmasak, azt mondhatni, szinte mindenre jó. A hegyikristály a tisztaság, a tisztán látás és a közösségi jólét jelképe is. A gömb alak a tökéletességet szimbolizálja és mivel csiszolt, ezért a tökéletesség felé való fejlődést, alakulást segíti.

A gyöngyök fazettáltak, páratlan, nagy tisztaságú hegyikristályból vannak. A szemek mérete kb 8mm, egyedi méretben is rendelheted.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék hegyikristály, karkötő, fazettázott