Arkansas -i kvarc, Arkansas hegyikristály

  • Azonnal készleten, csak: 1

  • 5 990Ft


Bővebben

Arkansas kvarc

Nagy erejű és tisztaságú Arkansasi hegyikristály, melyek mérete kb 3,5cm.

A kvarc a földkéreg egyik legelterjedtebb ásványa, a Föld külső, szilárd burkának két leggyakoribb eleme, az oxigén és a szilícium által alkotott legegyszerűbb vegyület. Keletkezhet 1000 oC-nál is forróbb magma megszilárdulásakor, de a laza üledékek kőzetté válásakor, vizes oldatokból is. A tiszta kvarc színtelen és átlátszó. Legismertebb példája a „kristályok kristálya”, a víztiszta hegyikristály. Az amerikai Dél-Arkansas az egyik legnagyobb és legkülönlegesebb kvarc lelőhely a Földön. Az arkansasi kvarc ugyanis világszerte keresett tisztasága és csodás energiái miatt. Rezgése egyedülálló a világon. Egyesek szerint a Föld szív meridiánja itt halad keresztül, ami a kristályokat feltölti energiával. Ezt az energiát közvetítik a mi életünkbe is. Arkansasban található a világ legnagyobb összefüggő kvarctelepe. Ez olyan rezgés minőséget ad a kristálynak, melyet máshol nem találhatsz meg. (Olyan beszámolókról is hallottunk, hogy akkora energiája van annak a hegyikristály telepnek, hogy aki ott volt annyira magas lett a rezgése, hogy egész nap ivott, de nem lett éhes.) Külsőre csodás tisztasága és fényben való ragyogása teszi annyira nemessé és különlegessé. Az arkansasi kvarc az erő köve mely segíthet bármilyen energia vagy szándék fokozásában. Erős védelmező ásvány. Megtisztít a negatív energiáktól, feltölti és tisztítja az asztrális és energia testjeidet. A fény kövének is hívják, viselőjét spirituális tudatosság potenciállal áldja meg. Elősegít a tiszta fejjel való dontest, kiváló meditációs generátor, hiszen felerősíti a mentalises spirituális energiákat. Rezgése a hegyikristálytól jelentosen magasabb, hangsúlyosabb.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék hegyikristály, csúcs