Garancia

Garancia

Nálunk nyugodtan böngészhetsz.

 

Garantált, hogy az itt látható ásvány ékszerek több mint évtizedes tapasztalat alapján bevizsgáltak, a leírásuk hiteles, valódi ásványok. Annyira bizonyosak vagyunk a hivatásunkban, hogy nyugalommal vásárolhatsz, hogy a termék vételárának dupláját visszakérheted, ha kiderülne, hogy mégsem ásvány érkezett. Ilyen garanciát jelenlegi tudomásunk szerint egyetlen ásvány webáruház sem ad. Szerepel a leírásokban az is, ahol ismertebb színkezelésnek vetették alá a köveket, ebből is kiemelkedik ez az ásvány ékszer webáruház a többi közül. Itt az eredetiség és minőség kiemelt szerepű.

Minden termékhez külön eredetiség kártya igényelhető, ami nélkül nélkül is érvényes a kövekre vonatkozó élettartam garancia. Eredetiség igazolás egy kártya, mely kérhető fizikai kártya formátumban, vagy elektronikus tárolás, illetve későbbi nyomtatás és kivágás céljára pdf állományban, mely a következő adatokat tartalmazza: vásárlás dátuma, ásvány neve, rendelés száma, termék képe, áruház logója, valamint hogy bevizsgált valódi ásvány. Ha a kő valódi ásvány, de valamilyen kezelésnek volt kitéve azt is leirja, és a korrektség végett a termékleírásban is látható. Kiemeljük, hogy a termékek eredetiség kártya nélkül is kérhetők, tehát nem járnak kötelező plusz költséggel, a garancia eredetiség kártya nélkül is érvényes, valamint az eredetiség kártyánk egy plusz szolgálatatás, célja nem certifikát, vagy a kő- termék leírása.

A sok tapasztalatnak köszönhetően ez az egyetlen ismert webshop, mely garanciát mer vállalni eredetiségre, és ráadásul az értéke duplájáért. Amennyiben hitelesen bizonyítja a Vevő (plusz a certifikáttal és a számlával), hogy az itt vásárolt kő nem ásvány, az árának duplája visszajár. Kivétel ami nem ásvány, pl opalit, goldfluss, bőr nyaklánc, kapocs, tasak, stb. és a divatékszerek kategória, ahol a termékek nem kizárólagosan, de tartalmaznak és tartalmazhatnak ásványt.

A netes vásárlásról szóló törvények a vevőt és eladót is megóvják, hogy hiteles és biztonságos legyen a vásárlás, és eszerint járunk el, bővebben erről az impresszumban tudsz olvasni.

Nálunk a kellemes és biztonságos vásárláshoz jó helyen jársz, kellemes böngészést!