Garancia

Garanciális feltételek.

Garantálom, hogy az itt látható ásvány ékszerek több mint egy évtizedes tapasztalattal általam bevizsgáltak, a leírásuk hiteles, valódi ásványok. Annyira nyugalommal vásárolhatsz, hogy ha valamiről kiderül, hogy mégsem ásvány és ásványnak volt feltüntetve, akkor a termék vételárának dupláját visszakahatod. Ilyen garanciát jelenlegi tudomásunk szerint egyetlen ásvány webáruház sem ad. Szerepel a leírásokban az is, ahol ismertebb színkezelésnek vetették alá a köveket, ebből is kiemelkedik ez az ásvány ékszer webáruház a többi közül. Itt az eredetiség és minőség kiemelt szerepet kap.

A sok tapasztalatnak köszönhetően ez az egyetlen ismert webshop, mely garanciát mer vállalni eredetiségre, és ráadásul az értéke duplájáért. Amennyiben hitelesen bizonyítja a Vevő (plusz a certifikáttal és a számlával), hogy az itt vásárolt kő nem ásvány, az árának duplája visszajár. Kivétel ami nem ásvány, pl opalit, goldfluss, bőr nyaklánc, kapocs, tasak, stb. és a divatékszerek kategória, ahol a termékek nem kizárólagosan, de tartalmaznak és tartalmazhatnak ásványt.

A vásárolt termékekre plusz díjazásért (mely 2015-ös információk szerint 12 ezer forint plusz áfa) certifikát is kérhető. A vásárláshoz járó számla önmagában certifikátként nem alkalmazható, külön nyilatkozatot kiállítani nem áll módunkban.

A netes vásárlásról szóló törvények a vevőt és eladót is megóvják, hogy hiteles és biztonságos legyen a vásárlás, és eszerint járunk el, bővebben erről az impresszumban tudsz olvasni.

 

Kellemes és biztonságos vásárlást kívánok!

KATEGÓRIÁK

Kedvencek
Felhasználói fiók

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

instagram