Kedveld a Facebookon! :)

 

-->


Szállítási Informaciók

Vásárlói Visszajelzések

Kapcsolat

Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek!

Fiókom
Kategóriák

Garancia

Garanciális feltételek.

Garantálom, hogy az itt látható ásvány ékszerek több mint egy évtizedes tapasztalattal általam bevizsgáltak, a leírásuk hiteles, valódi ásványok. Szerepel az is, ahol ismertebb színkezelésnek vetették alá a köveket, ebből is kiemelkedik ez az ásvány ékszer webáruház a többi közül. Itt az eredetiség és minőség kiemelt szerepet kap.

A sok tapasztalatnak köszönhetően ez az egyetlen ismert webshop, mely garanciát mer vállalni eredetiségre, és ráadásul az értéke duplájáért. Amennyiben hitelesen bizonyítja a Vevő (plusz a certifikáttal és a számlával), hogy az itt vásárolt kő nem ásvány, az árának duplája visszajár. Kivétel ami nem ásvány, pl opalit, goldfluss, bőr nyaklánc, kapocs, tasak, stb. és a divatékszerek kategória, ahol a termékek nem kizárólagosan, de tartalmaznak és tartalmazhatnak ásványt.

A vásárolt termékekre plusz díjazásért (mely 2015-ös információk szerint 12 ezer forint plusz áfa) certifikát is kérhető. A számla önmagában certifikátként nem alkalmazható.

A netes vásárlásról szóló törvények a vevőt és eladót is megóvják és eszerint járunk el, bővebben erről az impresszumban tudsz olvasni.

 

Kellemes és biztonságos vásárlást kívánok!

Új termékek

Válassz a kategóriák közül!

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

Dupla garancia

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő eredeti, de kezelve van, azt is mindig feltüntetem. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

Újdonság a Gyógyító Kő ásvány ékszer boltban!

Hamarosan a bal oldali menüből ki lehet választani a Marokkő kategóriát.

Így böngészni tudsz a szebbnél szebb darabok között, és be tudod szerezni a kedvenc, vagy régóta keresett marokkövedet, mint pl. citrin marokkő, spinell, zafír, vagy obszidián, és még sok izgalmas újdonság, melyre vágytál.

Ha másféle marokkövet is keresel, írj nekem nyugodtan, biztos, hogy tudok Neked segíteni, általános kövekben is és különlegességekben is, mint például: szuper hetes, rózsakvarc, tiffany-kő, ametiszt, fenakit, jáspis, azeztulit, hegyikristály, vagy rodizit.

Rengeteg Új szebbnél szebb szuper medál érkezett, mindegyikük nagyon egyedi ékszer, egzotikus. A beérkező szállítmány feldolgozása nem kis időbe tellik, de igyekszem minél hamarabb feltölteni őket. 

 


 

Blog