Ásvány utánzatok, és eredetiek

Az ismerősök és személyiség tesztek szerint nagyon korrekt vagyok. Amikor sok évvel ezelőtt kiderült, hogy az árult termékek nem is igazán azok, aminek az ásvány nagykereskedés adta és hírdette, megszületett bennem az a küldetés tudat és feladat, hogy az ásványokkal ismerkedők számára legyen egy olyan hely, információs bázis, ahonnan tájékozódni tudnak megfelelően ahhoz, hogy hiteles követ vásároljanak.

AZ ITT TALÁLHATÓ ÖSSZES SZÖVEGES INFORMÁCIÓ BIZALMAS SZEMÉLYES VÉLEMÉNY ÉS A GYOGYITOKOVEK.EU TULAJDONOSÁNAK SZELLEMI BIRTOKÁT KÉPEZI. RÉSZBEN, VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ MÁSOLÁSA, TOVÁBBÍTÁSA TILOS. A TOVÁBB OLVASÁSSAL EZEKET AUTOMATIKUSAN ELFOGADOD.

A hamisítványnak (vagy más szóval utánzat köveknek) nincs olyan a hatása, mint az igazinak, és néha egészségre nem éppen áldásos anyagokat is tartalmaz. Van olyan ékszer ásvány árus, aki ezt vagy nem tudja mert nincs hozzá megfelelő tudása, vagy mert mindegy neki, mindkettővel találkoztam már.

A hírlevélben automatikusan értesülsz új információkról.

Már a Merlinitet is hamisítják

Neked valódi holdköved van?

Az akvamarin és utánzataik

A lápisz lazuli csak kék... vagy mégsem?

 

Még nem vagy feliratkozva az ingyenes hírlevélre?

Értesülj, ha újabb tévhit vagy utánzat kerül terítékre. Tudd meg mi az, amiről ásvány könyvek nem írnak!

Értesülj, amikor új és hasznos dolgokat tudhatsz meg a kövekről!

Az információ jogilag védett, másolása tilos!

KATEGÓRIÁK

Kedvencek
Felhasználói fiók

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

instagram