Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

 

Megrendelésed most már emailben is leadhatod - Kattints ide.


Igénybe vehető kézbesítési módok:

•    utánvétes küldemény:   1490 Ft utánvéttel (GLS, vagy postai utánvét)
•    átutalás és szállítás:        510 Ft ajánlott levélküldeményként (max. 4 karkötő / 6 medál), 1020Ft nagyobb küldeményekre futárszolgálattal
•    külföldre:                          1740 Ft ajánlott levélküldeményként•   
 

INGYENES UTÁNVÉTES szállítás 25000 Ft megrendelés felett!

Küldeményed védett: Az utánvétes küldemény értékbiztosítást és időgaranciát tartalmaz, az ajánlott küldemény kerestethető.

Egyszerű: A kiszállítást a Magyar Posta, valamint az MPL és GLS logiszitka szolgáltatása végzi. A Gyógyító Kövek rendszere automatikusan kiszámolja a fizetendő végösszeget, a kedvezmények ez alól kivételt képeznek. 

5% kedvezmény jár, ha visszatérő vásárlóként és utánvéttel kéred a termékeidet. Ennek igényléséhez írd meg a megrendelés közleményében, vagy e-mailben, hogy visszatérő vásárló vagy. Visszatérő vásárló az, akinek már korábban volt itt befejezett megrendelése.

Személyes átvételre nincsen lehetőség.

 

Szállítási idő:

A munkanapokon 11:00ig leadott utánvétes, vagy eddig jóváírt átutalással fizetendő megrendelések általában már aznap, vagy a következő munkanap kerülnek feladásra. A szállítási idő pedig általában egy munkanap. Bizonyos esetekben - főleg utánvétel esetén - akár egy nap alatt megérkezhet a csomagod, mert az utánvétes küldemények általában gyorsabban megérkeznek. Hét - főleg hómap - elején a megrendelések teljesítési ideje megnövekedhet egy/fél nappal.

Ez az idő tartalmazza az átfutási időt, csomagolási és rendszerezési időt és a posta kézbesítési idejét is. Munkanapoknak a posta/futár kézbesítői szerinti munkanapok számítanak. :-)  A rendelések a honlap rendszerében napi szinten frissítésre kerülnek.

Ha karácsony előtti kézbesítást szeretnél: előre utalással a rendelésed add le és utald is át, utánvétes rendelésed add le december 19. déllig. Az ezután (20-án délig) leadott rendelések is megérkezhetnek karácsony előtt, a postai levélküldemények (490Ft-os szállítás) kevésbé valószínű, de az utánvétes rendelésekre a GLS kiadott egy közleményt számunkra, hogy felkészültek az ünnepekre, továbbra sem látják akadályát az egy munkanapos szállíásnak. A december 22-től beérkezett megrendelések december 27-énkerülnek feldolgozásra beérkezési sorrendben.

Átutalás helyett rózsaszín csekken előre egyeztetett címre postázva, vagy banki készpénzbefizetéssel lehet fizetni.

A megrendelésed feladását követően megrendelésed "Folyamatban" állapotról "Teljesítve" állapotra vált. Ez azt jelenti, hogy egy-két munkanapon belül számíthatsz a küldeményes érkezésére.

Az időben történő kézbesítés miatt érdemes odafigyelni a helyes adatok megadására.

Az átutaláshoz (ill. pénztári befizetéshez) szükséges banki adatok:
Bank neve: MagNet Bank
Kedvezményezett: Fülöp Tibor E.V.
Bankszámla szám: 16200144-18518337


Ha más névről történik a rendelés mint az átutalás, akkor a gyors ügyintézés miatt a közleményben szerepeljen a neved.

Nincs bankszámlád? Semmi gond, fizethetsz postai úton is, érdeklődj üzenetben! - vagy számla nélkül is lehet bankba befizetni pénzt, melyről bizonylatot is ad a pénzintézet. 

A postai csekken fizetésről:

Postai csekkel bankszámlára nem javasoljuk a fizetést. Nagyon lassan írja jóvá a bank és nehéz beazonosítani. Pontosan ezért a csekken fizetett pénzt megadott címre várjuk, nem bankszámlaszámra. Ilyen fizetés előtt tehát egyeztetni szükséges! 

Külföldre utánvétel nem lehetséges, sajnos nincs futárszolgálat, mely kínálna ilyen szállítási módot.

Ajánlott küldeményként buborékfóliás csomagolásban, standard kék, vagy rózsaszín postakész berítékban kapod meg a kincseidet, ezért terjedelmes darabokat (pl. piramisok, ásvány csúcsok, 3 centittől nagyobb nem lapos marokkövek) csomagban futárral szállítjuk.

Az utánvétes és a futár küldemények kiszállítása buborékfóliás fehér postakész borítékokban, vagy dobozban történik.

Általánosságban az a jellemző, hogy a 10000 Ft alatti megrendeléseket a GLS futárszolgálat kézbesíti. A szállítási idő általában egy-kettő munkanap. A GLS utánvétes szolgáltatás nem tartalmaz telefonos értesítést, ezért arra kérünk, hogy olyan címet ad meg, ahol a nap nagy részében tartózkodsz. A kiszállítás reggelén egy emailt küldenek a szállítás várható időintervallumáról, melyet szabadon módosíthatsz az üzenetben található csomagszámra hivatkozva az ott található telefonszámon. Ha beérkező mappában nem találod, akkor ellenőrizd a spam/promóciós mappádat is. Sikertelen kiszállítás esetén neked kell újra kérned telefonon a küldemény kiszállítását, és megadhatod hogy melyik nap és melyik napszak a legkényelmesebb számodra. Nagyon fontos, hogy a kiszállítástól kezdve öt napon belül lehetőséget kell teremtened a küldemény átvételére, különben visszaküldik.

Szállíási mód változtatására lehetőség van rendelés után is.

Gyógyító Kövek ásvány ékszer áruház (www.gyogyitokovek.eu) felelős minden belső megrendelésfeldolgozó folyamatának felelőssége alá tartozó hibáért. A szállításban bármilyen egyéb, postai hibából, vevői oldalról (rossz címzés, küldemény át nem vétele, kézbesítési probléma) és minden harmadik tényezőből eredő késés és meghiúsulás kapcsán viszont nem felelős, ezzel kapcsolatban minden fontos segítséget és együttműködést megadunk. Ez alól kivételt képeznek az ünnepek előtti szállítási és kézbesítési kísérlet határidők, melyekre ár garancia van: ha otthon ülsz és egész nep nem viszik ki az általunk vállalt időre, a pénzed visszakapod (termékek ára + postaköltség).

 

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, vagy a megrendelésed írásban szeretnéd megadni, írj nekem nyugodtan üzenetet.

A cikk tájékoztató jelleggel a postai feltételek lehető legjobb kihasználásával készült, és igény szerint hetente frissítésre kerül.

KATEGÓRIÁK

Kedvencek
Felhasználói fiók

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

instagram