Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

 

Megrendelésed most már emailben is leadhatod - Kattints ide.


Igénybe vehető kézbesítési módok:

•    utánvétes küldemény:   1320 Ft utánvéttel (GLS, vagy postai utánvét)
•    átutalás és szállítás:        470 Ft ajánlott levélküldeményként (max. 4 karkötő / 6 medál) 
•    INGYENES szállítás:      15010 Ft megrendelés felett, utánvéttel (szállítási módok között kiválasztható)
•    külföldre:                           1650 Ft ajánlott levélküldeményként

 

Küldeményed védett: Az utánvétes küldemény értékbiztosítást és időgaranciát tartalmaz, az ajánlott küldemény kerestethető.

Egyszerű: A kiszállítást a Magyar Posta, valamint az MPL és GLS logiszitka szolgáltatása végzi. A Gyógyító Kövek rendszere automatikusan kiszámolja a fizetendő végösszeget, a kedvezmények ez alól kivételt képeznek. 

5% kedvezmény jár, ha visszatérő vásárlóként utánvéttel kéred a termékeidet. Ennek igényléséhez írd meg a megrendelés közleményében, vagy e-mailben, hogy visszatérő vásárló vagy. Visszatérő vásárló az, akinek már korábban volt itt befejezett megrendelése.

Személyes átvételre nincsen lehetőség.

 

Szállítási idő:

A munkanapon délig leadott utánvétes, vagy eddig jóváírt előre utalással fizetendő megrendelések általában a következő munkanap kerülnek feladásra, a szállítási idő pedig kb egy munkanap. Bizonyos esetekben - főleg utánvétel esetén - akár egy nap alatt megérkezhet a csomagod, mert az utánvétes küldemények általában gyorsabban megérkeznek.

Ez az idő tartalmazza az átfutási időt, csomagolási és rendszerezési időt és a posta kézbesítési idejét is. Munkanapoknak a posta kézbesítői szerinti munkanapok számítanak. :-)  A rendelések a honlap rendszerében napi szinten frissítésre kerülnek.

Előre fizetéses futár, vagy az ajánlott küldemény esetén átutalással, rózsaszín csekken, vagy banki készpénzbefizetéssel lehet fizetni.

Az utánvételes megrendelésed leadását, vagy az átutalásod érkezését követően megrendelésed "Teljesítve" állapotra vált. Ez azt jelenti, hogy egy-két munkanapon belül számíthatsz a küldeményes érkezésére.

Az időben történő kézbesítés miatt érdemes odafigyelni a helyes adatok megadására.

Az átutaláshoz (ill. pénztári befizetéshez) szükséges banki adatok:
Bank neve: MagNet Bank
Kedvezményezett: Fülöp Tibor E.V.
Bankszámla szám: 16200144-18518337


Ha más névről történik a rendelés mint az átutalás, akkor a gyors ügyintézés miatt a közleményben szerepeljen a neved és a rendelésszámod.

Nincs bankszámlád? Semmi gond, fizethetsz postai úton is, érdeklődj üzenetben! - vagy számla nélkül is lehet bankba befizetni pénzt, melyről bizonylatot is ad a pénzintézet. 

A postai csekken fizetésről:

Nagyon lassan írja jóvá a bank és nagyon nehéz beazonosítani. Pontosan ezért ezzel kapcsolatban vedd fel még fizetés előtt velem a kapcsolatot. Ha teheted, ne csekken fizess, ha mégis akkor azt megadott címre várjuk, nem bankszámlaszámra. Ilyen fizetés előtt tehát egyeztetni szükséges! 

Külföldre utánvétel nem lehetséges, sajnos nincs futárszolgálat, mely kínálna ilyen szállítási módot.

Ajánlott küldeményként buborékfóliás csomagolásban, standard kék, vagy rózsaszín postakész berítékban kapod meg a kincseidet, ezért terjedelmes darabokat (pl. piramisok, ásvány csúcsok, 3 centittől nagyobb nem lapos marokkövek), ezt vásárláskor vedd figyelembe.

Az utánvétes és a futár küldemények kiszállítása buborékfóliás fehér postakész borítékokban történik. Igény esetén csomagot dobozban szállítunk.

Szállíási mód változtatására lehetőség van rendelés után is.

A szállítási idő tartalmazza a rendelés feldolgozás időtartamát is. A rendelések állapota a Gyógyító Kövek rendszerében napi szinten frissítve van.

Gyógyító Kövek ásvány ékszer áruház (www.gyogyitokovek.eu) felelős minden belső megrendelésfeldolgozó folyamatának felelőssége alá tartozó hibáért a szállíásban. A szállításban bármilyen egyéb postai hibából, vevő hibájából (rossz címzés, küldemény át nem vétele, kézbesítési probléma) és minden egyéb tényezőből eredő késés és meghiúsulás kapcsán viszont minden fontos segítséget és együttműködést megad. Ez alól kivételt képeznek az ünnepek előtti szállítási és kézbesítési kísérlet határidők, melyekre ár garancia van: ha otthon ülsz és egész nep nem viszik ki időben, a pénzed visszakapod (termékek ára + postaköltség).

A megrendelésekhez összesített számla jár. Tételes számla igényedet a megrendelés megjegyzés rovatában, vagy időben emailen kell jelezni..

 

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, vagy a megrendelésed emailen szeretnéd megadni, írj nekem nyugodtan.

A cikk tájékoztató jelleggel a postai feltételek lehető legjobb kihasználásával készült, és igény szerint hetente frissítésre kerül.