Ásvány medálok

Larimar (larimár) medál
7 990.-
Holdkő medál, extra csillogás, ezüst
19 990.-
Rózsakvarc medál, ezüst
10 900.-
Chalama fekete opál mini medál, ezüst
18 990.-
Dinnye turmalin medál, ezüst
23 990.-
K2 Azurit medál
3 590.-
Prehnit medál, nyers, ezüst
16 990.-
Rubin medál, ezüst
17 900.-
Nyers szivárvány opál medál, ezüst
16 990.-
Ametrin medál, ezüst II.
19 900.-
Dinnye turmalin pillangó medál, ezüst
31 990.-
Smaragd medál, ezüst
29 990.-
Meteorit medál, ezüst
16 990.-
Quantum quattro medál, ezüst
22 990.-
Kupakos ásvány parfüm illóolaj fiola
12 990.-
Türkiz medál, ezüst, eredeti
17 960.-
Nyers napkő medál, ezüst
15 990.-
Selyem obszidián medál, ezüst
14 795.-
Moldavit - hegyikristály medál, ezüst
24 990.-
Labradorit medál, nyers, ezüst
18 675.-
Lápisz lazuli medál, ezüst
9 785.-
Az ásvány medálok divatos és vonzó kiegészítők, amelyek nemcsak esztétikai értéket hordoznak, hanem a hiedelmek és a spirituális jelentések szerint pozitív hatással lehetnek az emberi életre. Ezek a medálok általában egy ásvány vagy kristály köré épülnek, amelyek különböző tulajdonságokkal és jelentésekkel rendelkeznek.
 

A legfőbb ásvány medál fajták

Ametiszt

egy gyönyörű ásvány, amelyet gyakran használnak medálokban. Lila árnyalatai miatt vonzó és különleges megjelenést kölcsönöz a medálknak. Az ametisztet a belső harmónia és a spiritualitás jelképeként tartják számon. Hiedelem szerint segít nyugalmat és békeérzetet teremteni, valamint elősegíti a mentális tisztaságot és a meditatív állapotot.

Életfa Medál

egy másik elterjedt ásvány medál, amelyet sokan viselnek. Ez a medál a fák jelképét ábrázolja, amelyek a természet erejét és életenergiáját képviselik. Az Életfa Medál gyakran készül természetes ásványokból, mint például az ametiszt, a rózsakvarc vagy a zafír. Ez a medál a spirituális növekedést és az élet útját szimbolizálja. Számos jelentése lehet, például a termékenység, az élet, az egység és az újjászületés. Az Életfa medálok lehetnek egyszerűek vagy bonyolultabbak, díszítve különböző ásványokkal, mint például a rózsakvarc, ametiszt vagy turmalin. Az Életfa medál viselése azt jelenti, hogy a viselője szimbolikusan kapcsolódik az élet és a természet erejéhez.

Opál

egy rendkívül vonzó és változatos ásvány, amely különleges megjelenést kölcsönöz a medáloknak. Az opál egyedi játékosságával és a szivárvány minden színének felvillanásával bűvöli el a viselőjét. Ez az ásvány a kreativitást és az érzelmi kifejezést támogatja, valamint a pozitív változásokhoz és a spirituális fejlődéshez kapcsolódik. Az opál medál gyakran változatos játékosságával és színpompás megjelenésével vonzza az embereket. Az opál sokszínű megjelenése a belső fénytörésnek köszönhető, és ezzel egyedi és csodálatos látványt nyújt a medálnak. Az opál szimbolikus jelentése az átváltozás és a transzformáció, valamint a kreativitás és a szellemi fejlődés támogatása.

Holdkő

egy másik ásvány, amelyet gyakran felhasználnak medálok készítéséhez. A holdkő lágy, fehér vagy krémszínű fénye miatt misztikus és varázslatos megjelenést kölcsönöz a medálknak. Hiedelem szerint a holdkő segít az érzelmi egyensúly megteremtésében, a női energiák megerősítésében és a meditatív tapasztalatok elmélyítésében.

Ónix

egy sötét színű ásvány, amelyet gyakran használnak medálokban. Az ónix a védelmet, a stabilitást és a belső erőt jelképezi. Az ónix medál az egyensúly és a védelem szimbóluma. Ez a sötét színű ásvány erőt és erősséget sugall, és segíthet a negatív energiák elhárításában. Az ónix medál gyakran viselhető a biztonság és a földelés érzésének fokozása érdekében.
 
Az ásvány medálok az ékszerek egy különleges kategóriáját képviselik, amelyeket általában a nyakon viselnek. Ezek a medálok különböző ásványokból készülnek, és gyakran vannak díszítve különböző szimbólumokkal és motívumokkal. Az ásvány medálok nem csak szépek és vonzóak, hanem sokan hisznek abban is, hogy gyógyhatásuk van.

Rózsakvarc medál

egy másik gyakran viselt ásvány medál, amelyet a szeretet és a harmónia jelképeként tartanak számon. A rózsakvarc egy rózsaszín kvarc ásvány, amelyet a világ számos területén bányásznak. A medál készítésekor a rózsakvarcot általában simára csiszolják és kerek vagy szív alakúra formálják, hogy kiemeljék a kvarc gyönyörű színét és áttetszőségét. A rózsakvarc medál népszerű választás a szerelmi és érzelmi kapcsolatok erősítésére, valamint a belső béke és nyugalom elérésére.

Citrin

medál a bőség és a boldogság jelképe. A citrin sárga színe sugallja az optimizmust és a pozitív energiát, és segíthet a pénzügyi prosperitás és a kreatív gondolkodás elérésében.

Turmalin medál

egy erőteljes ásvány, amelyet a védelem és a földelés szimbólumaként tartanak számon. A turmalin segíthet a negatív energiák elhárításában és az auravédelemben. Ez az ásvány erősítheti a testet és az elmét, valamint segíthet a stressz csökkentésében és a belső egyensúly megteremtésében.

Labradorit medál

gyönyörű fényjátékával és szivárványszerű színeivel lenyűgözi a viselőjét. Ez az ásvány segíthet a spirituális kapcsolat elmélyítésében, az intuíció fejlesztésében és a belső erő megerősítésében. A labradorit medál viselésekor úgy tartják, hogy segíti az energiák áramlását és védelmet nyújt a negatív hatásokkal szemben.

Jade medál

a bölcsesség, a szerencse és a harmónia jelképe. Ez a zöld ásvány erős kapcsolatot tart fenn a természettel és az univerzummal, és segíthet az életenergia kiegyensúlyozásában és a belső béke megteremtésében. A jade medál viselése pozitív hatással lehet a mentális és érzelmi egészségre, valamint segíthet a szeretet és a jóindulat erősítésében.

Lápisz lazuli

medál gazdag kék színével és arany csillogásával különleges megjelenést kölcsönöz a medálnak. Ez az ásvány a bölcsesség, az intuíció és a spirituális fejlődés szimbóluma. A lápis lazuli segíthet az önismeret és az önmegismerés útján, valamint segíthet a kommunikáció és a mentális tisztaság fejlesztésében.

Jáspis medál

erős és földelő energiával rendelkezik. Ez az ásvány a védelem, az erő és a kitartás szimbóluma. A jáspis medál viselésekor úgy tartják, hogy segít a stabilitás és a bizalom megteremtésében, valamint támogatja a fizikai és érzelmi erőt.

Topáz medál

gyakran csodálatosan ragyogó sárga vagy kék színével vonzza a figyelmet. Ez az ásvány a tisztaság és a boldogság jelképe, és segíthet az érzelmi gyógyulásban és a stressz oldásában. A topáz medál viselése pozitív hatással lehet az önbizalomra és az önmegvalósításra.

Amazonit medál

egy szép, halványzöld ásvány, amely a harmóniát és a békét jelképezi. Ez az ásvány segíthet a kommunikáció és a meg értés javításában, valamint segíthet a stressz és a szorongás csökkentésében. Az amazonit medál viselésekor úgy tartják, hogy segít a belső egyensúly megtalálásában és az érzelmi stabilitás megteremtésében.

Karneol medál

intenzív narancssárga vagy vörösesbarna színe miatt feltűnő és vonzó. Ez az ásvány a vitalitás, a szenvedély és az energikusság jelképe. A karneol medál viselésekor úgy tartják, hogy fokozza a motivációt és az életörömöt, valamint segít az önbizalom és a kreativitás kibontakozásában.

Akvamarin

medál egy gyönyörű, világoskék ásvány, amely a tenger hullámait idézi. Ez az ásvány a tisztaság, a nyugalom és a harmónia szimbóluma. Az akvamarin medál viselésekor úgy tartják, hogy segít az érzelmi gyógyulásban, a kommunikáció javításában és a belső béke elérésében.

Malachit medál

egy különleges zöld ásvány, amely a természet és a növekedés szimbóluma. Ez az ásvány segíthet a negatív energiák átalakításában, valamint segít az önbizalom és az önbecsülés megerősítésében. A malachit medál viselésekor úgy tartják, hogy segít a belső erő és a spirituális fejlődés elősegítésében.

Achát medál

sokféle színben és mintázatban megtalálható, és minden egyes darab egyedi. Ez az ásvány a védelem és a stabilizáció jelképe. Az achát medál viselésekor úgy tartják, hogy segít a stressz csökkentésében, a földelésben és az energetikai egyensúly megteremtésében.
 

Az Ásvány medálok történelme

A medálok történelme az ókorba nyúlik vissza, amikor az emberek amuletteket viseltek a testükön, amelyeket védőoltásként használtak. A medálok használata azonban nem korlátozódik az ókori kultúrákra, hanem a történelem során különböző kultúrákban számos funkcióval rendelkeztek. A medálokat vallási jelképeknek, szimbólumoknak, személyes emlékeknek és talizmánoknak is használták.
 
Az ásvány medálok széles választékát kínálják, és mindegyiknek megvan a saját egyedi jelentése és hatása. A medálok nemcsak divatos kiegészítők, hanem lehetőséget nyújtanak a személyes kifejezésre és a spirituális fejlődés támogatására. Ha szívesen viselsz egy ásvány medált, fontos megismerni az ásványok tulajdonságait és jelentését, hogy megtaláld a számodra leginkább vonzó és a szükségleteidnek megfelelő medált.
 

Milyen medált válasszunk?

Válassz olyan ásvány medált, amely vonzza a tekintetedet és rezonál a belső éneddel. Hordd a medált ör méltetve és tudatosan. Viseld a medált a szív közelségében, hogy emlékeztessen a belső erődre, a szeretetre és a harmóniára. Használd a medált meditáció során, hogy elmélyítsd a kapcsolatot az ásvánnyal és az általa hordozott energiával.
 
Fontos megjegyezni, hogy az ásvány medálok nem csodaszerek, és hatásuk személyenként eltérő lehet. Az ásványok energetikai tulajdonságai segíthetnek az egyensúly megteremtésében, a belső erő megerősítésében és a pozitív változás elősegítésében, de nem helyettesítik a szakmai orvosi vagy pszichológiai segítséget.
 
Az ásvány medálok egy izgalmas és szép módja annak, hogy magaddal hordozd a természet erejét és a kristályok varázsát. Keresd meg azt a medált, amely vonzza a szívedet és támogatja a személyes növekedésedet. Válassz olyan ásványt, amely rezonál a céljaidkal, a szükségleteiddel és az egyéni ízléseddel.
 
Az ásvány medálok befoglalása az életedbe lehetővé teszi, hogy az ásványok erejét és szépségét mindennap magadra öltsd. Legyen az ametiszt, rózsakvarc, zafír, smaragd, opál, holdkő, ónix, citrin, turmalin, labradorit, jade, lápisz lazuli, jáspis, topáz, amazonit, karneol, akvamarin, kvarc, malachit, achát vagy bármely más ásvány, ezek a medálok emlékeztetnek minket arra, hogy a természet kincsei mindig kéznél vannak, hogy támogassanak minket a mindennapi életünk során.
 
Ahogy viseljük ezeket a medálokat, átadhatjuk magunkat az ásványok gyógyító és támogató erejének. Az ásvány medálok megnyugtatóan hatnak ránk, és segítenek összekapcsolódni a természet és az univerzum energiáival. Engedjük, hogy az ásványok ereje és szépsége inspiráljon bennünket, és segítsen a belső béke, harmónia és boldogság megtalálásában.