content_top

Bemutatkozás

Hogyan kapod meg a köveidet a Gyogyitokovek.eu Ásvány és Ékszer webáruháznál?

1. udvariasan, kedvesen
2. gyorsan
3. figyelmesen, pontosan

A megrendelésedet telefonon, vagy emailen is leadhatod.

A gyogyitokovek.eu több mint 10 éves tapasztalatra tekint vissza az ásványok és online értékesítés terén. Először aukciós portálokon indult, majd azokat kinőve megalakult több webáruházból egyesült a gyogyitokovek.eu

A gyogyitokovek.eu a legrégebb óta ásványokkal foglalkozó internetes ásványbolt Budapesten, mely ásvány ékszerekkel és egyedi kivánságok kiszolgálásával foglalkozik a spirituális gyógyítás terén. Voltak már korábban is online ásványboltok Budapesten, azonban nem foglalkoztak hitelesen a kövek emberre gyakorolt pozitív hatásával és nem is ennek megfelelően álltak a kövekhez hozzá. Ezt szeretné bepótolni, kiegészíteni ez a bolt, ugyanis a kövek gyóghatása messze több mint a különböző testrészekre kifejtett erők.

Ez az egyetlen ásvány bolt Budapesten és vidéken, melyben az ásványok valódiságára dupla garancia van. A cikk íráskor egy bolt sem mer arra garanciát vállalni, hogyha az eladott termékéről kiderülne hogy mégsem ásvány, akkor az árának duplája visszajár, pedig erre főleg a sok türkiz, malachit stb ékszerek esetén gondolni kell. Az utánzatok bemutatásával folyamatosan foglalkozik és azokat egyedülállóan publikálja a gyogyitokovek.eu Plusz díjazásért certifikát is kérhető.

A legjobb minőségű gumis karkötő alapanyagok, ahol lehetséges dupla szálon fűzve a tartósságért.

Saját, egyedülálló, semleges tisztítási módszerek, hogy a kövek legyenek mind fizikai egészségügyi, mind ezoterikus téren semlegesek és tiszták legyenek, ezért az ásványok természetes gyógyhatása még jobb.

Extrák:
- karkötők átfűzése kapcsosra, kisebb vagy nagyobb méretre
- segítő karkötő, illetve nyaklánc készítése életcélnak, életfeladatnak, vagy stílusnak megfelelően, olyan egyedi ékszer, ami csak neked lesz!
- fülbevalók átszerkesztése (gyöngyök száma, milyensége, kő, kapcsos lógós vagy hagyományos lógós kivitel), egyedi fülbevalók készítése
- medálok akasztórészének cseréje karikásról ovális díszes akasztórészre
- bármilyen kő fajta beszerzése karkötőben, medádálban, gyöngysorban, marokkőben, vagy választható formában

 
Előre is köszönjük a vásárlást!

instagram