Fantomkvarc gyűrű, állítható méretű

  • Azonnal készleten, csak: 3

  • 3 990Ft


Bővebben

Fantomkvarc gyűrű

Fantomkvarc gyűrű állítható méretben. A kő mérete megközelítőleg 1.5cm.

A fantomkvarc egy kristály a kristáylban. Varázslatos megjelenése mindenkit rabul ejt, hiszen páratlan színek és minták díszítik. A kristályfejlődés során zárványait például rutil, klorit, hematit, vagy egyéb ásványok is alkothatják. Így alakulnak ki ezek a csodás fantom-szerű mintázatok.

Ez a kő tudatosabbá tehet, az ember saját gyógyító képességeit erősíti fel. Segíthet megtalálni problémáid gyökerét, ami miatt most elakadva érezheted az életedet. Hordozott problémák, traumák feldolgozásában is hatékony társad lehet belső munka során. Régi de hasznos emlékeket hoz felszínre, segít a problémákon túllendülni, azokon felülemelkedni. A fantomkvarc a továbblépés, fejlődés, változás ásványa. Meditációd hasznos kiegészítője is lehet.
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék fantomkvarc, fantom, kvarc