Enhidro kvarc ásvány csúcs, ritkaság! (víz a hegyikristályban)

  Enhidro kvarc
Azonnal, készleten, csak: 8
Ára: 2,980Ft
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: enhidro, kvarc

Enhidro kvarc

Az enhidro kvarc egy olyan hegyikristály, melben ősvíz, víz zárványok vannak a kristályon belül (kékkel bekarikázva).
Mérete kb 3 cm.

Az enhidro kvarc tulajdonképpen egy tiszta, átlátszó kvarcdarab, ami tartalmaz egy kis buborékot, amiben gáz vagy valamilyen folyadék található. Nevét is innen kapta – ezek a főleg Tibetből származó kövek elég ritkák. Használata főleg annak ajánlott, aki éppen valamilyen párkapcsolati problémába ütközött életében, vagy tárgyal, kommunikál: ez a kristály empatikusabbá tesz, így könnyebben megérthetjük a másik álláspontját, segíthet, hogy előrébb lépjünk kapcsolatunkban. Emellett egy nagyon erős védelmező erővel is bír, távol tartja viselőjétől, használójától a negatív energiát. 
 

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A kézbesítést kérheted előre utalással ajánlott küldeményként,postapontra, vagy futárral. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes posta/futárköltségre. A délig leadott utánvétes, vagy eddig jóváírt előre utalással fizetendő megrendelések általában a következő, vagy azutáni munkanap kerülnek feladásra, a szállítási idő kb egy munkanap. Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.