Fantomkvarc medál

Fantomkvarc medál
Fantomkvarc medál
Fantomkvarc medál
Fantomkvarc medál
Válassz kép alapján!
Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 3,390Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: fantomkvarc, fantom, kvarc

Fantomkvarc medál

Fantomkvarc medál, melynek a mérete kb 3cm. Mindegyik medált ajándék akasztós résszel látjuk el.

A fantomkvarc tulajdonképpen egy kristály a kristályban: az olyan köveket hívjuk így, amelyek egy másik felett fejlődtek ki; kristály a kristályban. Ez a kő tudatossá tesz:  az ember saját gyógyító képességeit erősíti fel. Előző életekre is segíthet visszaemlékezni, megtalálhatod az ott lakozó problémáid gyökerét, azt, ami miatt most elakadva érezheted az életedet. Hordozott problémák, traumák feldolgozásában is hatékony társ. Régi de hasznos emlékeket hoz felszínre, segít régi problémákon túllendülni, azokon felülemelkedni. A fantomkvarc a továbblépés, fejlődés, változás kristálya. Meditáció hasznos kiegészítője is lehet, hiszen akadályozó tényezőket segít kiiktatni, megszüntetni velük. 
 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási idő utánvétes csomagok esetében kb. egy-két munkanap.

Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges!

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram