Kedveld a Facebookon! :)

 

-->


Szállítási Informaciók

Vásárlói Visszajelzések

Kapcsolat

Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek!

Fiókom
Kategóriák

Ásvány hiedelmek, korábbi hírlevelek (blog)

AZ ITT TALÁLHATÓ ÖSSZES SZÖVEGES INFORMÁCIÓ SZEMÉLYES VÉLEMÉNY ÉS A GYOGYITOKOVEK.EU TULAJDONOSÁNAK SZELLEMI BIRTOKÁT KÉPEZI ÉS SZERZŐI JOG VÉDI. RÉSZBEN, VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ MÁSOLÁSA TILOS. A TOVÁBB OLVASÁSSAL EZEKET AUTOMATIKUSAN ELFOGADOD. Linkelni szabad. Jó olvasást! :)

Tévhitek az ásványokról, melyek könyvekben nem szerepelnek. Itt egy kis ízelítőt kaphatsz abból, hogy mik azok a hasznos dolgok, amikről szólni tud egy hírlevél.

Leleplezek egy-két ásványokkal kapcsolatos füllentést is, remélve azt, hogy segítek a kő-világ színvonalának emelésében. Itt egy-két hírlevél van megosztva.

 

Korábbi bejegyzések, kis ízelítő:

Valóban olyan jó a só kristályok megtisztíására mint ahogy mondják?

Már a Merlinitet is hamisítják

Az ásványok, kövek tisztításáról

Neked is valódi holdköved van?

Leesett a köved, eltört? - Semmi baj!

Az akvamarin és a kék utánzataik

A hematit - ahogyan még nem hallottál róla

A kövek gyógyhatása szerinted mikor a legerőteljesebb?

A lápisz lazuli mindig kék... vagy mégsem?

Az ásványok hatása és gyógyítási folyamata. (hosszú!)

Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb ásványt magadnak?

 

Kíváncsi vagy az összesre? Iratkozz fel a hírlevelemre!

Értesülj, amikor új hasznos dolgokat tudhatsz meg a kövekről!

Új termékek

Válassz a kategóriák közül!

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

Dupla garancia

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő eredeti, de kezelve van, azt is mindig feltüntetem. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

Újdonság a Gyógyító Kő ásvány ékszer boltban!

Hamarosan a bal oldali menüből ki lehet választani a Marokkő kategóriát.

Így böngészni tudsz a szebbnél szebb darabok között, és be tudod szerezni a kedvenc, vagy régóta keresett marokkövedet, mint pl. citrin marokkő, spinell, zafír, vagy obszidián, és még sok izgalmas újdonság, melyre vágytál.

Ha másféle marokkövet is keresel, írj nekem nyugodtan, biztos, hogy tudok Neked segíteni, általános kövekben is és különlegességekben is, mint például: szuper hetes, rózsakvarc, tiffany-kő, ametiszt, fenakit, jáspis, azeztulit, hegyikristály, vagy rodizit.

Rengeteg Új szebbnél szebb szuper medál érkezett, mindegyikük nagyon egyedi ékszer, egzotikus. A beérkező szállítmány feldolgozása nem kis időbe tellik, de igyekszem minél hamarabb feltölteni őket. 

 


 

Blog