Gyógyító Kövek - Valóban jó ásványt sóval tisztítani?

Az ásványok nagyon érzékenyek minden hatásra, olyanok mint az élőlények. Magasabb szintről annak is tekinthetők, mert a kristály elementárok vilgába tartoznak. Ennek is részben köszönhető az, hogy egyes kövekkel kommunikálni, "beszélgetni" lehet, megszólalnak, stb.

 

Miért fontos ez?

Azért, mert leggyakarbban pont, hogy a tudatosságra hat a kő egyedi rezgése által, melynek aura szinten mérhető hatása is van, ezáltal fejtve ki legfontosabb áldásaikat. Minél tovább van egy kő nálad, annál jobban fejti ki a hatását rád, és fordítva: a kő elkezd rezgéshullámokat felvenni.

Ha a kőnek tudatossága van és ha saját ásvány, annak érdemes megőrizni, ápolni az erejét, hiszen abból profitálhatsz a legtöbbet.

A kövek tisztítása sóval egy rendkívül erőteljes dolog, már csak ha az emberi szervezetre kifejtett hatását is nézzük. Szinte kiszipolyozza a sejteket. Ugyanazt teszi a kristályokkal is, csak mivel azok érzékenyebbek e tekintetben, drasztikusabb hatást ér el. Őszintén, mit tesz a só egy kővel?

Energetikailag kiszívja a követ és magába abszorbeálja azt a negatív energiákkal együtt, a kő lelkét, pedig teljesen kiüti a testéből, magáből az ásvány kőzetből.

Tisztít? - akár. Ahogy egy úthenger szokott.

Ha észreveszed, ha nem, fejlődsz. Folyamatosan tanulsz, tapasztalatot szerzel és a kristály szintén tanul. Ettől lesz az ember-kristály kapcsolat adok-kapok. A kristály segít, magasabb kozmikus, vagy energetikai rezgéseket hoz be, cserébe veled pedig rengeteg új dolgot megtapasztalhat. A megtapasztalásban a kristály lelke növekszik, elkezd idomulni a személyiségedhez. Felépül, mint egy kis kertes nyaraló, mely hozzásegít ahhoz, hogy ott néha megpihenj és jól érezd magad. Tavasszal a nagytakarításnak egy átlagember úthengerrel állna neki, vagy úthengert csak végső esetben hívna?

Ha sóba teszed, az nem csak az elektromos potenciálját forgatja meg, hanem a kő lelke "elszáll", kiszáll az ásványtestből és az a sok plusz, ami a kőbe belekerült, részben elvész. Bár információ marad a kőben, de már sosem lesz a régi. A kő alap rezgése feletti plusz magas vibrációjú rezgés és energia, a kristály tudatosság, kiszáll belőle. Ettől még fog valamennyire jó marad, de messze elmarad attól, amit tehetett volna veled. A házas példánál maradva pl a luxus nyaraló helyén marad egy üres telek darab. 

A konyhasó anyagi természeténél fogva ugyanúgy információt hordoz, mint bármi más és nemcsak abszorbeál, hanem le is ad. Tehát amivel érintkezik, annak átadja mindazt, amit korábban kapott. Tehát szegény kövecske már nem is annyira lehet szegény, mert a korábbiakhoz képest egy eléggé lelketlen anyagi matéria lesz belőle, amit újra "fel kell tölteni", persze mindezt megtoldva egy kis rakodómunkás-targonca és bolti enegriával, amit valahogyan ki kellene tisztítani.

Tehát: a sót nem nevezném tisztítónak. Kiveszi azt a pluszt az ásványból, amivel egyedi, és hozzád idomult, és teljesen kiüti a követ. Ezek csak irdatlan nagy munkával és érzelmi befektetéssel juttathatók vissza. Csak legvégső esetben alkalmazzuk, amikor nagyon durva dolog kiiktatásáról van szó.

Vannak ettől sokkal jobb módszerek a kövek tiszítása céljára, melyek segítenek megőrizni a köveinek tudatosságát.

A kövektező hírlevélben ezzel foglalkozunk.

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk. Minden egyes plusz és like számít. :)

 

Tisztelettel,

Fülöp Tibor ásvány szakértő

A honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.