KÜLÖNLEGESSÉG! Ritka SZIVÁRVÁNY obszidián medál

  • Azonnal készleten, csak: 4

  • 2 590Ft


Bővebben

KÜLÖNLEGESSÉG! Ritka SZIVÁRVÁNY obszidián medál

Szivárvány obszidián gömb medál.

A golyó mérete: 16 mm (plusz az akasztó rész)

Mérete akasztórésszel és díszítő gyönggyel együtt kb. 2.5cm, és állítható fonott nyakbaakasztó résszel rendelkezik.

A szivárvány obszidián egy obszidián fajta. A keletkezése: a vulkáni tevékenység során a kő annyira felhevül, hogy kihűlés során a kő kiüvegesedik. A nevét onnan kapta, hogy a kialakulás során gőzbuborékok maradnak a kő belsejében amibe kristályok kerülnek, melyek miatt a követ napfénynél, vagy félárnyékban forgatva  zöldes lilás színnel, vagy színekkel irizál. Olyan, mint egy zöld/vörös - szivárvány szem, vagy épp egy folt. A szivárvány obszidián a föld energiák legjobb aspekutát hozza. Segít felüdülni egy fáradtabb nap végén, és segít a magasabb aspektusú rezgések megnyilvánulásádban a fizikai síkon. Jó hatással van az elmére, segít stabilizálódni, véd, óv és gyógyít, segíti a felettes megkülönböztető képesség gyakorlását, a negatív energiák távol tartását, és több mint 50féle összetevőt tartalmaz.  A gömb forma a tökéletesség jelképét szimbolizálja.

Több termékes készlet és eredeti ásvány lévén a medálok irizáló mintája változhatos, napfényél forgatva mindegyik medálnak garantáltan van csillogása.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék obszidián, medál