KÜLÖNLEGESSÉG! Ritka SZIVÁRVÁNY obszidián medál

  Ritka SZIVÁRVÁNY obszidián medál
Azonnal, készleten, csak: 8
Ára: 860Ft Egység/db: 1
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: obszidián, medál

KÜLÖNLEGESSÉG! Ritka SZIVÁRVÁNY obszidián medál

Szivárvány obszidián gömb medál.

Mérete kb. 2.5-3cm, akasztórésszel együtt. Kérhető extra "tibetiezüst" ovális akasztóval 100Ft-ért.

A szivárvány obszidián egy obszidián fajta. A keletkezése: a vulkáni tevékenység során a kő annyira felhevül, hogy kihűlés során a kő kiüvegesedik. A nevét onnan kapta, hogy a kialakulás során gőzbuborékok maradnak a kő belsejében amibe kristályok kerülnek, melyek miatt a követ napfénynél, vagy félárnyékban forgatva  zöldes lilás színnel, vagy színekkel irizál. Olyan, mint egy zöld/vörös - szivárvány szem, vagy épp egy folt. A szivárvány obszidián a föld energiák legjobb aspekutát hozza. Segít felüdülni egy fáradtabb nap végén, és segít a magasabb aspektusú rezgések megnyilvánulásádban a fizikai síkon. Jó hatással van az elmére, segít stabilizálódni, véd, óv és gyógyít, segíti a felettes megkülönböztető képesség gyakorlását, a negatív energiák távol tartását, és több mint 50féle összetevőt tartalmaz.  A gömb forma a tökéletesség jelképét szimbolizálja.

Több termékes készlet és eredeti ásvány lévén a medálok irizáló mintája változhatos, napfényél forgatva mindegyik medálnak garantáltan van csillogása.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet