Hegyikristály sárkány medál

  • Azonnal készleten, csak: 4

  • 2 990Ft


Bővebben

Hegyikristály sárkány medál, melynek mérete akasztórésszel együtt kb. 2.5 cm.

Valódi, természetes hegyikristály.

Míg a nyugati kultúrkörben a sárkány inkább démoni szörnyként jelenik meg, addig keleten a jóságot és bölcsességet megtestesítő lényként. Nagyságot, titokzatosságot és mágikus erőket képvisel. Keleten a sárkány jelképezi a teremtő energiát és a fényt. Japánban például az égi világok szimbólumaként védelmező lényként tisztelik és nagy szerencsét társítanak hozzá. Kínában is szentként tisztelik, a bölcsesség, a gyógyítás és a halhatatlanság uraként. A kínai császár jelképeként az égi erők manifesztációjának is tekintik. A kínai asztrológiában az egyik állatövi jegy képviselője, a feng shuiban pedig a gazdagságot jelképezi.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék hegyikristály, medál