24 lapú gyógyító vogel kristály, hegyikristály csúcs

  • Azonnal készleten, csak: 5

  • 44 990Ft


Bővebben

Extra különleges hegyikristály Vogel csúcs, melynek mérete kb. 8,5 cm, legömbölyített talpa felé vastagodik, vastagsága kb. 2,5 cm. A Vogel 12-es csiszolása duplán, azaz 24 oldallappal rendelkezik, mellyel minimum megduplázza ezzel a kő erejét. Egy igazán csodálatos és nagy valódi kristály ez! Tökéletes mérete és formája miatt mindenféle energia művelethez kiváló. Mint minden ásványunk, ez is: évmilliók alatt alakult ki és nagy gondossággal és pontosra lett lecsiszolva. Páratlan kristály.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat



Címkék hegyikristály, csúcs, Vogel