Hegyikristály karkötő, kristálymintás

  • Azonnal készleten, csak: Előrendelésre

  • 3 480Ft


Bővebben

Szép, kristálymintákban gazdag hegyikristály karkötő, melynek mérete kb. 18cm (gumis, tehát 18-21cm). Egyedi méretben is kérheted, hozzá nyakláncot vagy fülbevalót is rendelhetsz. A hegyikristály szemek mérete kb. 8 mm.

A hegyikristály egy kvarcféle és mint ilyen, már régóta szolgál különféle spirituális vezetőket, gyógyítókat. Erről az átlátszó, fehéres kőről a görögök még azt tartották, hogy az Alpok csúcsainak hidegében, vízből keletkeztek és emiatt olyan felolvaszthatatlan jégcsapok, amik örökké megőrzik formájukat. Ma már természetesen tudjuk, hogy nem teljesen erről van szó, ám a név még őrzi az eredetet: ezért hívják kristallosnak, azaz jégnek. 
A hegyikristályokat  élő, lélegző dolgoknak tartják és úgy hiszik, még a legkisebb darabjuk is rengeteg bölcsességet, gyógyító erő hordoz magában, sőt, egyenesen valamiféle felsőbb erő, istenség földi inkarnációjának gondolták. A hegyikristályban lakozók erők viszont csak azzal lépnek kapcsolatba, akik elég nyitottak ehhez! Számukra viszont igen hasznos lehet, hiszen ez az ásvány átveszi a viselőjének energiáit, szándékait és magába szívva addig tartja magában és sugározza kifelé, amíg az adott cél nem teljesül.
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék hegyikristály, karkötő