Herkimer kvarc marokkő (herkimer gyémánt), NAGY

  • Azonnal készleten, csak: 2

  • 3 990Ft


Bővebben

Herkimer gyémánt marokkő, melynek mérete megközelítőleg 1.5cm. A marokkövek formája két csúcsú és változatos. Szép áttetszőek.

A herkimer gyémánt nevét első lelőhelye, az amerikai Herkimer County után kapta. A Mohawk folyó völgyében élő indiánok és a telepesek is ismerték és becsülték ezt a csodás ásványt. Neve ellenére nem gyémánt, hanem egy különleges kvarc melynek alakja és kivételes csillogása is emlékeztet a gyémántéra. Jellegzetes, két csúcsban végződő alakját a természettől nyeri, ezt dipiramisos formának nevezik. Ezek a kvarckristályok tengeri élőlények után keletkeztek a kambriumi időszak után, jelenleg dolomit üregekből kerülnek elő. Zárványaikat eredményezheti sós víz, kőolaj, gázok, vagy dolomit. Ezektől a zárványoktól ragyog káprázatosan. A világ számos helyén, például a Kárpát-medencében is előfordul ez a kristályvariáció, máramarosi vagy komlói gyémánt néven. A herkimer gyémánt tiszta és magas rezgésű ásvány. Tisztítja és védi erősíti az energiamezőnket. Energiát ad, élénkít, fokozza a kreativitást és erősíti a tisztánlátás képességét. Képes öszeköttetést teremteni szellem és értelem között, tiszta és különlegesen magas rezgése képes összekapcsolni a magas rezgésű energiákkal.A Herkimer gyémánt különleges képessége a tisztaságának és különleges formájának köszönhető. Kiegyenlítheti az életedben mindazokat az erőket, melyek nincsenek egyensúlyban. Erősíti azon képességedet, hogy tisztán, átláss helyzeteket, gyorsabban dönts és rendszerezd a dolgaidat, tudj tervezni és összpontosítani a hétköznapi világ zajában. A spirituális beállítottságú emberek számára erősíti a korona csakrát, erősíti a megértést és a megérzéseket. Belső egyensúlyt, harmóniát ösztönöz, miközben erősíti a fókuszt, kreativitást és egyensúlyt. Ez az exkluzív ásvány felerősíti erősségeidet, segít megnyugodni. A Herkimer a tisztaság ásványa, az életedből kitisztíthatja mindazt, ami már nem szolgál téged, vagy ami fölösleges. A ritkább kristályok tartalmazhatnak víz-enhidro, vagy szén zárványokat, melyek méginkább segítik az egyensúlyt és a tisztaságot.

 

 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék Hegyikristály, marokkő, herkimer kvarc, herkimer gyémánt