Hegyikristály Élet Virága medál

  • Azonnal készleten, csak: 8

  • 7 990Ft


Bővebben

Hegyikristály élet virága medál

Valódi, természetes hegyikristály medál élet virága szimbólummal, melynek mérete kb. 3 cm.

Az Élet Virága (vagy Életvirág) ősidők óta szent szimbólum.  Egy szakrális geometrikus forma, mely több koncentrikus, egymást átfedő körből áll. Ezek a körök így együtt virágszerű mintázatot hoznak létre. Világszerte különleges tiszteletnek örvend, és a legtöbb kultúrában megjelent a történelem folyamán, Perutól Indiáig, Norvégiától Marokkóig. Művészeti alkotásokban, templomok falain és szent kéziratokban is megjelenik. Az Élet Virága magában rejti a világmindenség és a teremtés titkát. A nagy egésszel, az univerzummal, istennel való egyesülés jelképe. Egyszerű szépsége és tökéletessége a teremtés körforgását, a kezdet és vég újra és újra megújuló folyamatát szimbolizálja. Középpontja azt sugallja, hogy minden élet egyetlen forrásból fakad. Ez az élet magja, a teremtés univerzális jelképe és az Isteni tudatosság ősi szimbóluma. Az Élet Virága minden élet összekapcsolódását szimbolizálja, a molekuláktól a galaxisokig.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék hegyikristály, medál