Gyógyító Kövek, amik igen hasznosak megfázásra, betegségre

Gyógyító Kövek, amik igen hasznosak megfázásra, betegségre

A kövek sok területen segítik életedet, éppen ezért a betegség is egy olyan terület, melyben a gyorsabb kilábalás érdekében érdemes a kövek gyógyerejét kihasználni. Hogyan is?

Melyek azok a kövek, amik a leginkább támogatják a ön-gyógyulási folyamatokat? Létezik olyan ásvány, mely támogatja az immunrendszert?

A betegség tünet. A tüneti kezelés, tehát a fájdalomcsillapító kövek, vagy pl veseprobléma esetén csak a vesére ható kövek használata hasonló félrekezelést jelent, mint orvosi szinten, egy rosszul felírt gyógyszer, vagy fájdalomcsillapító,  mert a hatás ásványok szintjén nemcsak testi, hanem lelki, finomenergetikai területekre is kiterjed. Ha csak tünetet akarsz kezelni ásványokkal, akkor az olyan, mint ahogy a háziorvos rosszul találgat, hogy mit adjon. Felír valamint és talán segít, talán magától meggyógyult a beteg és az ásvány csak placebo volt. Éppen ezért az okok megszüntetése a fontos. 

Egy laikus, vagy üzletember által írt könyv valószínűleg így szólna (a szöveget szándékosan áthúzom): A köveket megbetegedés szerint lehet használni. A torokcsakrára a kék kövek mint pl a szodalit, lápisz lazuli, dumortierit, zafír, kalcedon a legjobbak. a vese, máj problémáira a szerafinit, a szem betegségeire a rubin, az ametiszt, a szív problémáira, a rubin zoizit, a kunzit, a rózsakvarc, a gyomor és bél problémáira a sárga kalcit, a rutilkvarc, a jáspis, a citrin és még sorolhatnám.

Az ok feltárására különböző önmegfigyelési lehetőségek, holisztikus látásmód és irányzatok vannak, vagy olyan könyvek, melyek a tünet, mint test üzeneteivel foglalkoznak és sokszor szisztematikusan testrész szerint tartalomjegyzék alapján pillanatokon belül fellapozhatod őket és megtekintheted, hogy milyen tünet mit üzen, vagy milyen testrészre hat ki az érzelmi probléma. A test a lélek temploma és a lelked a testeden keresztül jelez, ezt mindig vedd figyelembe.

Ha az okokat nem ismerjük, nem tudjuk kideríteni belső csendből, segítséggel, vagy a külvilág visszajelzéseivel, olvasással, akkor általános hatásukat tekintve, és egyébként a probléma feloldását segítve a következő köveket alkalmazhatod:

Logikusnak az hangzana, hogy az ember összeválogatja a létező legerősebb köveket, hogy feltöltse saját magát, mert hamar szeretne kilábalni. Meglepőnek találhatod: ezek pont, hogy leggyakrabban az ellenkezőjére fordíjták a dolgot, vagyis, a túl sok energia tükrözteti az elmét. Sok fényben az árnyék megmutatkozik. A tükröztetés egy olyan jelenség, hogy a megnövekedett energia mennyiség miatt megnövekszik a szervezet és energia pillanatnyi rezgésszáma, ami miatt a negatív energiák ki akarnak lökődni. Mivel azonban azok, pszichikai és lelki okai előbb feloldásra kell, hogy kerüljenek, sok alkalommal felerősödnek, hogy szeretetben elengedést és megértést találjanak. Ha az ember eleve beteg, már az is önmagában egy szembesítés, a betegségi tünetek jobban kierősödhetnek és ez visszájára fordítva végeredményben terheli a fizikai és éteri testet, csökkenti a rezgésszámot.

Így már logikus is lehet, hogy a napkő (ide tartozik a goldfluss is), a karneol és a barna/piros jáspis, a tigrisvas a legjobb kövek az immunrendszer erősítésére. Figyelem: nem lesz tőle több fehérvérsejted! :) A gyökércsakrát viszont erősíti, feltölti és növeli az életvidámságot, az életörömöt, az energetikai állóképességet mely elengedhetetlen a gyors kilábaláshoz. A napkő az egyik leghatékonyabb ásvány akár nappal, akár este vagy vele, és ide tartozik még a goldfluss, gránát, rubin, tűzjáspis, jáspis, galenit, ónix, turmalin kövek, és lápisz lazuli is. A lápisz lazulihoz a kék gyógyító Buddha és Mária Magdolna szellemiséget szokták társítani, nem véletlenül, elősegítve a felépülést és a kegyelmet. 

A gyökercsakrára pozitívan ható kövek stimulálják, erősítik az élet és energia test alapjait, és ennek megfelelően - mivel a gyökércsakra az egyik leginkább földdel, földi léttel kapcsolatos energia csomópont - segítségükkel az ember jobban jelen tud lenni a testében, és kellemesebben érezni magát, erővel teltebb lehet és ennek megfelelően jobban észnél is, hogy rájöjjön mit kell tennie. Mivel a testet és az élet igenlését erősíti, így az ember plusz erőt kap a felépülés útján. 

Láz esetén a test üzeni, hogy ideje elengedni valami, ezekre a labradorit, prehnit, szerafinit, angelit és olivin hatásosak, mert segítenek túllépni, elengedni és transzformálni, de ez nem mindenkinél igaz, attól függően minek az elengedéséről van szó!

A másik fontos kő a zafír. A zafír növeli a hitet önmagadban, hogy gyoran fel tudj épülni, meggyógyulni. Ebből a sárga és kék is hasznos.

Ha még a betegség nincs teljesen kialakult szakaszban, akkor sok esetben segíthet a csaroit, hogy megtaláld belső lelki okát a betegségednek és belső nyugalommal tudja tekinteni a dologra. Nagyon nehéz betegségek esetén is hasznos.

A hosszabb, kellemetlen esetekben a dumortierit és a kianit kitartást, derűt, és türelmet segítenek magadból előhozni. Akut betegségek hosszan tartó nyűgök esetén a fekete turmalin is hatásos, valamit a szervezet jelezni szeretne amivel foglalkoznod kellene. Nagyon nehéz esetben egy szuper hetes, vagy dumortierit, csaroit kövek segíthetnek, ha mélyen magadba kell nyúlnod hozzá. A szakszerű orvosi kezelés mellett külön ajánlom a fellelhető könyveket, vagy netes írásokat, melyekből ki tudod deríteni mit üzen a tested és mi az, melyet lelki és pszichés szinten javítani és gyógyítani kell. Lelki tünetre egy ásvány, amennyiben te mint használó szeretnél továbblépni azon a területen, nagyon hatásos.

A gyökércsakra töltése mellett, amennyiben nincs problémád a fizikai világgal, a koronacsakra és a felettes csakrák feltöltődése is, hiszen beteg állapotban a test nem olyan tiszta, a szervezet és a finomenergetikai hálózat számára esszenciális a magas rezgésű kristályok használata. Ilyen kövek pl a fenakit, azeztulit, rodizit, kövek, és a howlit ásvány is. Ezek segítik a folyamatos plusz  energiát, a kozmikus rendben való hit megőrzését. A szuper hetes nagyon képes feldobni az embert. Emellett fontos megemlíteni, hogy csak a magas vibrációjú kövek önmagukban nem jelentenek megoldást. A gyökércsakra megerősítése, sok vitamin és orvos szükséges.

Törés, porcok esetén általánosan jó hatással lehet a kalcedon és a howlit, de ettől függetlenül meg kell nézni, hogy hol jelentkezik a tünet, mert az is üzen neked. Például a jobb kéz esetén az adással, annak elfogadásával van az embernek dolga, térd esetén a múlt, stb. 

A legfontosabb és legjobb kiegyenlítő hatással rendelkező a merkaba kristály, ez egy speciális forma, mely az energatikai testekre hat és azáltal, hogy a finomenergetikai területeket megtisztítja, segít azt egyensúlyba hozni, tünetek, és  a betegségben eltöltött idő is csökkenthetők. Ennek az anyaga sokféle ásvány lehet, a legajánlottabbak az ametiszt, lápisz lazuli, jáspis, hegyikristály, és helitróp.

Tehát a legfontosabb, hogy ásványokkal együtt öngyógyítás történik, mert segítenek belőled felszínre hozni azt, amire a fejlődéshez szükséged van. Továbbá érdemes észben tartani, hogy a betegség az univerzumnak, a feloldásnak, befelé fordulásnak, és elengedésnek része. Ha ezt lehetőségként éled meg, sokkal előbbre viszed magad, mint gondolnád.

 

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk. Minden egyes plusz és like számít. :)

Kattints ide, hogy visszatérj a főoldalra

 

Tisztelettel,
Fülöp Tibor 


A honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.