Multi ásvány karkötő

  • Azonnal készleten, csak: 8

  • 9 800Ft


Bővebben

Multi ásvány karkötő

Rengeteg fajta ásvány gyöngyöt tartalmazó speciális karkötő, melyben olyan ritkaságok is megtalálhatók, mint szodalit, tigrisvas, amazonit, dendrites achát, fa achát, dumortierit, charoit, extra piros karneol, prehnit, bronzit, angelit, opál, akvamarin, turmalin, citrin, tigrisszem, rózsakvarc, turmalinkvarc, eperkvarc, jade, rodonit, asztrofillit, korall.

Amennyiben a karkötő M méretnél nagyobb, akkor a hiányzó szemeket hegyikristály szemekkel bővítjük.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék Karkötő, Szodalit, tigrisvas, amazonit, achát, larimar, charoit, angelit, bronzit, prehnit, karneol, szerafinit, akvamarin, turmalin, citrin, tigrisszem, rózsakvarc, turmalinkvarc, eperkvarc, jade, rodonit, korall