Prehnit karkötő

  Különlegesség - prehnit karkötő
Azonnal, készleten, csak: 4
Ára: 2,300Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)-megírom a Kapcsolat menün keresztül Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):

Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: prehnit, karkötő

Gyönyörű prehnit ásvány karkötő, melynek mérete 18cm. (gumis, tehát 18-21cm)

A prehnit segít, hogy a szívünkkel gondolkozzunk, használjuk a szív bölcsességét, valamint megértsük a múlt tanulságait, a bőséget úgy, hogy hasznunkra váljon. Megújulást és a kívánt dolgok átlényegülését, helyére kerülését ösztönzi elő. Védelem és gyógyuló kő. Jó helyre vezeti az energiákat, tisztítja a meridiánokat és segít a transzformációban. Segít megérteni, hogy mi az aminek változnia kell és azt segít átalakítani, amit szükséges. Megtartja azt, ami értékálló és elengedésre készteti azt, ami már nem az. Mind az út elején járó, mind a haladó ásványosok számára pozitív lehetőségeket és potenciálokat jelent a prehnit.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet