Howlit karkötő, matt, fehér

  • Azonnal készleten, csak: 20

  • 3 990Ft


Bővebben

Howlit karkötő

Howlit karkötő, melynek mérete kb. 18 cm (gumis, tehát 18-22 cm).

A gyöngyök 8 mm-es átmérővel rendelkeznek.

A howlit egy viszonylag ritka, kalcium és bór tartalmú szilikát ásvány. Nevét felfedezője, Henry How kanadai geológus és minerológus után kapta. Henry How 1886-ban kezdte el vizsgálni, miután a windsori gipszbánya munkásai ráleltek erre az új ásványra, amit ő szilícium-boro-kalcitnak nevezett el. Az amerikai James Dwight minerológus nevezte el végül howlitnak, tudóstársa tiszteletére. Könnyű felismerni jellegzetes márványos külsejéről: hófehér vagy elefántcsont színű, szürke erezettel. Érdekes tulajdonsága, hogy nagyon jól magába szívja a festékanyagokat, ezért tulajdonképpen bármilyen színárnyalatban találkozhatunk vele az ékszeriparban (a nálunk található howlitok festetlenek).

Alapvetően a nyugalom kövének tartják. Szembesít minket gondolataink és érzelmeink diszharmóniájával, és segít elhozni a megnyugvást. Kitűnő segítő nyugodt alváshoz vagy meditáláshoz. Fehér színe a tisztaságot és az igazságot jelképezi és magába foglal minden energiát, mint a fehér fény. Segíti a blokkok leépítését és megszabadulni az energiatestekben lévő és a lelki mérgektől is, hogy olyan tisztává váljunk, mint amilyen a howlit maga. E belső nagytakarítás után türelmesebbek, figyelmesebbek és boldogabbak lehetünk. Erősíti a pozitív jellemvonásokat, viselőjét stresszes helyzetekben is higgadtságra tanítja. Segít megbékélni önmagunkkal és a világgal, elmélyíti az önmagunk iránti és a felebaráti szeretetet. Az önszeretet és a magabiztosság megerősítése mellett életünk önálló irányítására ösztönöz. Támogatja törekvéseinket, legyen az spirituális vagy az anyagi világhoz kötődő cél. Felkészít a megérzések befogadására. Sokan állítják a howlitról, hogy segít a fogyókúrázóknak, azonban ezt nem úgy kell értelmezni, hogy viselője sütit falatozva fog megszabadulni a felesleges kilóktól és méreganyagoktól. Ahogy minden ásvány, úgy a howlit is gyógyító tevékenységét és hatását komoly belső munka mellett fejti ki. Egy méregtelenítés vagy fogyókúra esetében elszántságot, kitartást és önfegyelmet adhat. Meghozza a felismerést, hogy a változás kulcsa mi vagyunk és teremtő erejű gondolataink. Támogat, hogy bátran szembeforduljunk a céljaink elérését blokkoló félelmeinkkel. Miközben magunkon dolgozunk, meghozza önbecsülésünket, és mint tudjunk önmagunk szeretete az egyik legfontosabb alap a boldog élethez. Itt segíthet a howlit azoknak, akik szeretetéhségüket egy adott helyzettel vagy személlyel kapcsolatban pótcselekvésekkel próbálják csillapítani. Ebben lesz hű társad a howlit, segít talpra állni, cselekedni MAGADÉRT, bátornak lenni és felvállalni önmagad. Ha ez a kapu megnyílik előtted, bármire képes leszel!

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék howlit, karkötő