Larimar (larimár) karkötő, valódi dominikai

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 3,200Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)- M (18-19cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             

Larimar karkötő

Larimár karkötő, melynek mérete kb 18cm (és gumis, tehát 18-21cm) Egyedi méretben is kérheted.

Simára polírozott szabad formájú szemekből álló karkötő. A szemek mérete kb 8-10mm

A larimar a nyugalom, biztonság, kommunikáció, játékosság az emberi kapcsolatfelvétel jellemzők. Segítik az érzelmi megújulást a párkapcsoaltokban is. Segíti a spiritualitást a hétköznapokban, a könnyebb meditációt és a szívcsakrát erősíti.

A larimar egy ritka "delfin-kő", melynek csodás kék színe, és ritkasága nagyon keresetté és kivételessé teszi ezt a követ. A cízelem, a delfin energiák, a játékos kommunikáció és a Kryon energiák tartoznak hozzá. A tengerben fénylő napsugarakra emlékeztető larimar egy különleges mintájú, kék kő, mely a pektolitok családjába tartozik. Érdekessége hogy a világon csak egy lelőhelye van, Dominikában (Karib-tenger). Míg az első írásos feljegyzések a pektolitokról 1826-os évekből lelhetők fel, csak 1916-ban fedezték fel és csak 1974-ben nevezték el larimarnak. Lávakő repedésekben fordul elő, melyek vulkanikus kitörések által jöttek létre és különleges tű alaku formában kristályosodik. Vörös és barnás színű is lehet, melyet a kristály mátrixban előforduló vasoxidtól kap. A kék színét a kalcium és a réz adja. A legértékesebb larimar kövek intenzív kék színűek és meglehetősen drágák. A Larimar egy magas vibrációjú kő, mely leginkább a felső szív csakrára és a torokcsakrára fejti ki a hatását. A kommunikáció, tisztaság, és az igazság köve. A Larimár a víz megnyugtató, energiájára rezonál. Arra hangolja viselőjét, hogy nyugalmat találjon és együtt ússzon az élet áramlatával. Segít felismerned, hogy milyen gátló hiedelmek akadályoznak a celjaid és terveid megvalósításában és segít elmosni az akadályokat. Sokan delfin kőként vagy atlantiszi kőként is emlegetik, óceáni minőségeinek köszönhetően. Segíti a finom és hatékony kommunikációt és az emberi kapcsolatokra is nagyon jótékony hatású. Kiegyenlíti a hangulatingadozásokat és új ötleteket találni, új lehetőségeket megnyitni. A larimar a szerelem köve. Segít abban hogy megtaláld párodat és elengedd azokat a gátló hiedelmeket és önszabotáló mintákat, melyek a harmonikus párkapcsolat útjába állnak. Meditációvan is segíthet, magasabb rezgésű energiákkal kapcsolódni.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram