Kedveld a Facebookon! :)

instagram


Gyors megrendelés,
Szállítási Információk

Kedvencek
Fiók
Vásárlói Visszajelzések
Kapcsolat

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek

Aventurin karkötő, narancs színű

Azonnal készleten, csak: 4
Ára: 1,400Ft Egység/db: 1
Méret (csuklód + 1-2cm):

Ennyit kérek:  
             
Címkék: aventurin, karkötő

Aventurin karkötő

Narancs színű, valódi Aventurin karkötő, melyben a szemek mérete 8mm.

Az aventurin egy zöld kvarcfajta, neve a spanyol “a ventura” kifejezésből ered, ami magyarul nagyjából úgy fordítható le, hogy “a véletlennek köszönhetően”.  Felfedezése pontosan így is történt, még valamikor a 18. században: pusztán a szerencsés véletlennek köszönhetjük, hogy ma használhatjuk ezt a kristályt. Viselőjének életébe jó energiákat hozhat, nem véletlenül az a beceneve, hogy “a lehetőségek köve.” Az aventurin nem magát a szerencsét vonzza be: sokkal inkább úgy fejti ki hatását, hogy a gazdájának az életében jelen lévő helyzetekből a legjobbat segít kihozni. Optimizmusra és a régi, káros szokások megváltoztatására sarkall, önbizalommal tölt el, új szituációk, utak keresésére és a változás elfogadására bíztatja használóját. Motiváltabbá, kreatívabbá tesz – érdemes egy-egy komolyabb döntés meghozatala előtt, esetleg stresszesebb szituációkban az aventurin felé fordulni. Az aventurin az aktív nyugalom köve. Különösen ajánlott városi rohanó életet élő emberek számára. Segíti az idő jobb beosztását és az aktív mindennapi élet könnyebb megélését. Nyugalmat és derűt ad és segít levegőhöz jutni a mindennapi teendők között.

 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 1-2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár a következő munkanap kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram