BLOG

2024/05/16
Szomáliába hullott egy meteorit rejtélyes anyagokkal

Két, bolygónkon természetben még nem látott elemet is tartalmaz

2024/04/10
Dinnye turmalin utánzatok

Vannak olyan ismertetőjelek, melyeket a gyártók nem szívesen osztranak meg velünk, vagy nem hajlamosak észrevenni, itt megosztok párat.

2024/03/05
Nőnapi ásvány ajándék ötletek és nőies ásványok

Ajándék ötletek ásvány ékszerekre vagy ásványkő ajándékokra. Nőiséget erősítő kövek.

2024/02/28
Kövek a szerelemhez és párkapcsolatokhoz

A szerelem és a párkapcsolatok az életünk legfontosabb területei közé tartoznak. Boldogságot, örömöt és beteljesülést hozhatnak, de néha kihívásokkal teliek is lehetnek. Szerencsére léteznek ásványok, amelyek segíthetnek a szerelem megtalálásában, a párkapcsolatok megerősítésében és a harmónia fenntartásában.

2024/01/05
A 2024 -es év és az ásványok: egy mélyebb kapcsolat

Részletesen beszélünk 2024 ásványáról és az új ásvány trendekről. Energiák megtartása és hasznosítása, környezettudatos ásványok, visszatalálás önmagukhoz.

2023/10/30
A smaragd - eredetiek és utánzatok

A smaragd az egyik legértékesebb és legelegánsabb drágakő a világon. Zöld ragyogása és misztikus vonzereje már évezredek óta lenyűgözi az embereket. Ám a smaragdot gyakran utánozzák és hamisítják, mely számos vásárló - és tapasztalataim szerint számos eladó - számára kihívást jelenthet. Ezért fontos tudni, hogyan lehet megkülönböztetni az igazi smaragdot a hamisítványoktól.

2023/05/11
Érettségi időszak: Milyen ásványok ajánlottak erősebb próbatétel és koncentráció esetére?

Gondolkodtál már azon, hogy mi lehetne az amivel praktikusan pszichoszomatikus jelleggel vagy rekreációs jelleggel ki lehetne egészíteni a felkészült állapotodat? Eléggé kialudtad magad, fejedben van (majdnem) ami kell, megittad a kávéd (vagy energia italos) minden kissé kiszámíthatatlan, és szeretnél valamit ami megdob, hogy a hiányérzeted enyhüljön? Erre próbálunk most megoldásokat javasolni és nyújtani.

2023/05/11
Dobogó szív gyémántot találtak Indiában

Matrojska Gyémánt, fantom gyémánt? Igen, ilyen is létezik

2023/04/10
100 millió éves borostyán - ősmadár kövületet találtak Burmában

Nézd, hogy a közel 100 millió éves állat lenyomatát a borostyán milyen tökéletesen megőrizte az utókornak!

 

2022/11/11
Egy nő 3,29 karátos gyémántot talált séta közben egy Nemzeti Parkban

Egy nő 3,29 karátos gyémántot talált séta közben egy Nemzeti Parkban! A történetét itt olvashatod.

2018/01/18
Új Ásványfajtát találtak, Akvapráz lett a neve

Egy szenzációs újdonságot fedeztek fel. Köszönj helloval az ásványvilág új felfedezésének, az akvapráznak!

2016/07/17
Órási 121.26ct -os gyémántot találtak Cullinan -ben

Petra Diamonds egy 121.26ct -os nyers gyémántot lelt dél-afrikai bányájában, Cullinan-ben, Dél Afrikában.

A hely a nevét a tulajdonosáról és alapítójáról, Thomas Cullinan gyémánt mágnásról kapta.

A ritka, II- es típusú gyémánt kivételesen fehér színéről és tisztaságáról híres, és két év után ez az első újabb találatuk. A történelem eddig legnagyobb gyémántját Cullinan -ben találták 1905-ben, melyet több darabra vágtak. Egyben 3106,75 ct -ot nyomott a mérlegen.

A jelenlegi követ 2016 június 30-án árverezték el. Korábban 2014-ben találtak Cullinan-ben hasonlóan nagy gyémántot, mely 122.52 ct súlyú volt és 23,5 millió dollárért kelt el.

2014/12/16
Gyorsabb szállítás az ünnepek előtt

A Gyógyító Kövektől még Karácsony előtt gyorsított tempóban megkaphatod a rendelésedet, amíg a fenti Mikulás sapkás logót látod. Ennek egyetlen feltétele, hogy a megrendelt termékeid után a végösszeg december 19. 8:00 előtt sikeresen átutalásra kerüljön, hogy az összeg még aznap megérkezzen. A logó várhatóan december 22. reggeléig marad így, de az ezután - hétfőig -  leadott utánvétes megrendelések érkezésére is van ünnepek előtt nagy esély.  

- a december 22-én, hétfő 8:00-ig feladott utánvétes rendelések még karácsonyig kézbesítésre kerülnek (december 24-én is van kézbesítés)

- az ezután leadott csomagok kézbesítése december 29-től, a rendelések beérkezési sorrendjében kezdődik meg

- a december 30-a után leadott megrendelések kézbesítése január 5-re, január 6-ra várható

A nem-utánvétes, hanem átutalásos, ajánlott levélént feladott merendelések esetén az átfutási idő 1 munkanappal több lehet.

2014/09/29
Újra kapható sikertermékek

A nagy népszerűségnek köszönhetően újra kaphatók sikertermékek a Gyógyító köveknél ősszel, mint a malachit golyós karkötő, mookait karkötőtk többféle méretben, a pirit karkötők, valamint medálok és a holdkő medálok. A termékeket a jobb fent található keresővel (ásvány név pontos  beírása és enter) könnyen elérhetően a visszatért kedves termékek. Kellemes vásárlást és nézelődést kívánok hozzájuk! ű

A következő hírlevél azzal fog foglalkozni, mely kövek alkalmasak erősítőként, segítőként meghűlés és hasonlóan egyéb ügyek esetén.

2014/05/06
Google + kedvelések

 

Köszönöm az egyre növekvő Google plusz kedveléseket! Ennek meg is látszik az eredménye, mert a honlap népszerűsége nőttön nő. Ennek a kedvességnek hálaképp most Ti választhatjátok meg hogy három hét múlva miről szóljon az ásványokkal kapcsolatban a Hírlevél. Üzenj nekem bármely csatornán keresztül. Amire a legtöbb szavazat fog érkezni az lesz az első!