Gyógyító Kövek - A 12 mesterkristály

A tizenkét mesterkristály

A 12 mester-kristályról és arról, hogy a 12-es mesterkristály ékszerek miért nem működnek.

Ha itt vagy és olvasod, nem véletlenül van ez így, ezért vedd úgy, hogy ezt személyesen neked írtam.

Mint ahogy azt megszokhattad, kedves Olvasóm, ezúttal is kicsit merész leszek és megkérdőjelezünk pár esetet. Az írás előzménye az, hogy többen - mondhatni sokan - megkerestek azzal kapcsolatban, hogy készítsek ilyen ékszereket és bár a mesterkövek tényleg fantasztikusak, leírom, hogy miért nem csináltam és miért nem csinálok most sem mesterkristály ékszereket.

A tizenkét mestrkristály fogalmát a 2000-es évek elején egy médiumon keresztül hozta le Kuthumi nagyúr Dél-Afrikában. A mesterkristályok egy beavatási utat képeztek, melyek segítségével az ember magasabb rezgésszintű állapotba tudott kerülni. A beavatási utat egy szellemi útnak kell elképzelni, egy olyan belső utazásnak, melynek során a hétköznapok eseményein és önmagára figyelésen keresztül az ember ráébred önmagára, rájön, hogy ki is ő, mi a dolga a Földön. Ez a ráébredés lehet egy kissebb aha élmény, vagy érzékenyebbek számára egy erőteljesebb felsimerés, majd általában az ember visszatér egy korábbinál magasabb, de a felismerés élménynél alacsonyabb rezgésszintre (ritkábban ugyanoda)

Ebben a kövek is segítenek és ennek módjáról a cikk leges-legalján olvashatsz.

Ezen felbuzdulva a Kuthumi csatornázást rengeteg ezo oldal megosztotta és terjeszti még ma is.

A 12 mesterkristály név szerint az ametiszt, hegyikristály, tigrisszem, rózsakvarc, szodalit, citrin, labradorit, pirit, szugilit, rodokrozit, csaroit, szelenit, sok helyen a tejkvarcot is emlegetik szelenit helyett, mert az is hú de nagyon jó.

Bár, megtévesztő az elnevezés, de nem leszel mester tőle. A mesterré válás egy útját képezi, melynek fokozati szintjei a kezdő ezotéria kedvelő, a komoly elkötöelezett, az adeptus, majd annak is sok fokozata van, és végül a mesterré válás. Mesterekkel és adeptusokkal teozófiai értelemben hétköznapokban, utcán nem találkozik az ember; legalábbis biztos, hogy nincs róla tudomása. Ha mégis úgy érezné, az nem jelent semmit.

Nulladik buktató a mesterkristályok témájával: Az emberi befogadó képesség. Alapozás nélkül biztos hogy nem jelentenek sokat a DNS-endek és az aurádnak, maximum becsapod magad. Sok ilyen embert láttam már ásványbörzéken. Büszkén mutatták a mesterkristályos láncukat és a földelésen és önámításon kívül nem sokat műveltek. Másrészt ha van már gyakorlatod, biztos vagyok benne, hogy érzed, hogy ez így túl szép lenne, hogy igaz legyen. Kövek nem cselekednek helyetted, csak segítenek, ezért az utat neked kell bejárni. Ebben pedig nyomatékosan javasolom, hogy egy-egy kővel irányítottan foglalkozz és ne egyszerre egy tucattal, mert az még zavart is kelthet, ha a mesteraspektusaidat egyszerre aktiválni szeretnéd. Mindennek meg kell hogy legyen a maga ideje, máskülönben akkora rezgésmennyiséget kap a szervezet, hogy az fizikai fájdalmas tüneteket is okozhat. Sokszor látom is az ilyen mesterkrkstály köveket keresők között, hogy csak egy kő hiányzik, de azt hetekig keresi. :) A fizikai tünetek megjelenése persze kövekkel nem, de ész nélkül sok-sok beavatás és aktiválás során megtörténhet, úgyhogy a mesterré váláshoz szánd rá az idődet. :)

Szerintem ezoterikusként nézve is egy kicsit üzleti, vagy lustasági céllal találták ki a mesterkristályokból készült ékszerek világát. Ugyanis aki mesterkristályokkal foglalkozik az tudja, hogy a szugilit bányát(bányákat) már sok-sok évvel ezelőtt bezárták. Gyakran látom szugilit helyett festett jáspisokat és festett epoxigyantát használnak. A másik probléma a szelenit. Nagyon könnyen elpattan, nehezen csiszolható és nehezen munkálható, ezért gyöngy nem látezik szelenitből. Ehelyett szokták alkalmazni a tejlvarcot, azonban ez nem ugyanazt a rezgést képes lehozni. Sokan azt veszem észre, bevásárolni szeretnének a 12 mester kőből, ahelyett, hogy a szívükre hallgatva történne választás. Bevásárlás, melynél az ember bevásárol kövekből és várja a megváltást. A legtöbb emberbnél ezt érzem és minden tiszteletem azon kivételeknek, akik ártatlan kíváncsiságból, vagy tiszta szándékkal közelednek a téma iránt. A 12 mester kristály céllal vásárlás nem olyan jó, mert az ember egyfajta elvárással közeledik a kövek felé, mely gátolja az egyébként sokkal áldásosabb hatásokat. Merthogy a kőnek sokkal szebb hatása van tudat feletti és tudat alatti szinteken, melyekre éppen ez alkalommal szükséged lehet.

Másik buktató a 12 mesterkristállyal kapcsolatban, hogy ezek akkor működnek igazán rendesen, ha megkaptál Kuthumi mestertől néhány korábbi beavatást. Nem feltétlenül muszáj volt mindegyiken részt venni, de megalapozás kell, hogy be tudd az adott energiát fogadni. Ha ilyen nem történt, csak az interneten olvasgattál róluk, vagy ezoterikus könyvekből, akkor a kövek más céllal, a maguk útján fognak hatni. Kuthumi

Harmadik buktató a médiumitás kérdése. Minden tiszteletem minden médiumé, de mindig az adott tudatszintnek megfelelően tud csatornázni egy adott médium. Bár akkoriban a beavatások valóban fantasztikusak lehettek, viszont megkérdőjelezhető, hogy mostanában képesek e igazán fejlődés felé terelni a szellemet, mert a világ tudatossága sokat változott. 11 évvel ezelőtt, az időtájban rengeteg más médiumon keresztül is lejöttek olyan csatornázások, melyek tartalmazták azt az üzenetet, hogy nagyon izgalmas fordulópont előtt állt akkoriban a világunk 2012-vel bezárólag, mert még a Felemelkedett Mesterek és Arkangyalok, Angyalok sem tudták pontosan meghatározni, hogy a világ milyen irányba fordul, mert rengeteg jó forgatókönyv volt jelen, mint lehetőség. A médiumon keresztül tehát csak annyi és olyan információ tud lejönni, melyet az adott energetikai hálózata és a tudatossága megengednek. A probléma ugye a szugilit kérdése, akkor ott voltak Afrikában az egyetlen szugilit bánya mellett, így logikus választás volt Kuthumi mester részéről, hogy ez egy olyan út, melyért, még ha akkoriban is drága volt, érdemes az  embereknek a beszerzésre enrgiát fordítani. A világ azóta változott, mert az egyetlen létező szugilit bányát Afrikában bezárták, tehát már csak a meglévő készletekre lehet hagyatkozni, melynek ténye szintén megkérdőjelezi a csatornázás - és nem a Mester, hanem a médium által közöltek - tényleges igazságát most, 2014-ben. A másik információ ezzel kapcsolatban talán az lehet, hogy az akkori szervere a médiumnak tönkre ment és minden 2008 előtti csatornázás elveszett örökre. Már csak más webhelyeken lehet maradványaikat megtalálni. Az égiek biztosították azt, hogy az emberiség és a fénymunkások új, aktuálisabb információk és hírek felé fordítsák tekintetüket.

A beavatások nagy része adott idősíkra vonatkozik. Az esemény olyan, mint egy vízbe dobott kavics. Hullámokat teremt, mely az egész víztömegben eleoszlik. Változásokat okoz, de ezek a hullámok elvegyülnek, majd elcsendesülnek és a víz egy kaviccsal, egy információval kiegészült. A beavatás lassan már 10 éve történt, az energiák és a tömegtudat megváltozott, természetesen sok alkalommal elért az emberek és a lehorgonyzó fénymunkások száma miatt egy pontot, melyen az emberiség lehelletfinoman tudatosságot váltott. Ez kicsit olyan, mintha kinőtt lábbelit próbálnál magadra paszírozni.

Éppen ezek miatt Neked, kedves Olvasó, nem ajánlom a 12 mesterkövet. Szándékkal jöttél ide, elvárásaid vannak, eljárt az idő és biztos nem fog úgy hatni, ahogy azt annak idején szánták. Viszont a kövek segítenek és emelik a rezgéssszintet, de nem úgy mint régen. Ha nem berögzött célod csak azok begyűjtése, hanem hogy segítsék az ásványokkal a belső utazásod, akkor nagyon sokat tudnak segíteni. Nagyon sokminden változik és ami tegnap igaz volt attól még igaz volt... Kívánok hiteles és sikeres ásvány gyűjtést.

A beavatást lentebb kíváncsiságból elolvashatod, melyből mint írtam, sokminden változott már, de sok érdekességet megtudhatsz.

 

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk. Minden egyes plusz és like számít. :)

 

Tisztelettel,rr ásvány szakértő

 

Még nem vagy feliratkozva az ingyenes hírlevélre?

Értesülj, ha újabb tévhit vagy utánzat kerül terítékre. Tudd meg mi az, amiről ásvány könyvek nem írnak!

Értesülj, amikor új és hasznos dolgokat tudhatsz meg a kövekről!

Az honlapon minden kristály és hírlevél információ jogilag védett, másolása a szerző beleegyezése nélkül tilos.

 

 

Kuthumi vagyok és a Bölcsesség és Szeretet sugarain keresztül érkezem most hozzátok, hogy elhozzam nektek a melegség, az öröm, a nevetés és a béke áldásait. Üdvözlet szeretteim! Szívünkben hatalmas örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek mialatt szilárdan Krisztus szívében és biztonságban, Isten tenyerén tartunk mindannyiótokat.

Az emberi lélek fejlődésének olyan időszakát éljük, mikor tömérdek mennyiségű információs és támogatási rendszer vált elérhetővé. Ezek az információs és támogatási rendszerek szükségesek az emberiségnek ahhoz, hogy megértse a mostanában felmerülő lehetőségeit. Ezek a lehetőségek gyakran legelőször élhetők át a Föld spirituális története során, ezalatt a különleges változási ciklus alatt. Az állati birodalmak szerepéről már beszéltünk. Ma este pedig szeretnénk veletek megosztani kristály birodalmak szerepét, és azt, hogy hogyan változik át testetek szénalapúról szilícium alapúra. A kristályok információ- és energia adóvevők. A kristályok nagyon erőteljes tudatossággal rendelkeznek, és minden egyes kristályféle felelős az emberek és az általuk képviselt szintek támogatásáért, hogy segítségükkel az emberek fejlődhessenek személyes mintáikon keresztül, hogy megtapasztalhassák amint önmaguk mestereivé válnak. Az ön-mesterré válás egy, az énen belüli utazás, testetek számára pedig természetes folyamat, hogy fizikai szinten átmegy bizonyos változásokon. A Föld magas rezgésű frekvenciáknak van kitéve, ezek a frekvenciák pedig hatással vannak minden élő tudatosságra. Ennek pedig az az oka, hogy Gaia, a Föld Anya maga is fejlődik, és már saját felemelkedési folyamatában vajúdik. Nem is olyan rég, fennállt a veszélye, hogy az emberiség tudatossága kettészakad, ennek pedig az volt az oka, hogy bizonyos emberek nem készültek fel arra, hogy ráébredjenek belső jogaikra, a félelem túlságosan is mélyre férkőzött. Még akkor is azt választották, hogy a tudatlanság sötétjében maradnak, mikor a lelkük térdre rogyasztotta őket. Ekkor pedig a Fény Tanácsának nagy hierarchiáját alkotó mestereknek és nagyuraknak át kellett gondolniuk, hogy mit lehetne tenni azok támogatása érdekében, akik növekedtek és azok támogatása érdekében, akik úgy döntöttek, hogy a korlátozott tudatosságot akarják megtapasztalni egy újabb cikluson keresztül. Ekkor teremtették meg a másik Földet. A szándék emögött az volt, hogy akik a korlátozottságot választják, így támogathatóak egy újabb 26 000 éves ciklusban, amiben keresztüljuthatnak ugyanazokon a ciklusokon, ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésükre, hogy az általuk választott leckék mestereivé válhassanak, és így ők is fejlődhessenek. Azok pedig, akik túljutottak a negyedik dimenzión vagy asztrális övön az ötödik dimenzióba, és teljesen nyitottak és elkötelezettek megvilágosodott utazásuk iránt, együtt mennek keresztül Gaiaval a Föld Anya felemelkedési folyamatán. Mindazonáltal, nagy örömmel jelenthetjük be, hogy rengeteg ember ébredt fel szendergéséből és nyitotta meg a szívét isteni lényege és a bennük lakozó fény felé, és döntött úgy, hogy a fény vezetőjeként folytatja útját, hogy fénymunkássá váljon. A fénymunkás olyan személy, aki követi isteni tervét, és képességeihez mérten a legjobban végzi szolgálatát, azaz segít embertársainak, hogy megnyissák szívüket, hogy megértsék a spiritualitás mechanikáját, hogy megértsék a szeretet tudományát, és hogy a világ nem olyan hely, ahonnan menekülni akarna az ember. Minél jobban el akartok menekülni a földi síktól, annál tovább fogtok maradni. Ezért aztán véssétek az eszetekbe, aminek ellenálltok, az ragaszkodni fog hozzátok. A kristály birodalmak most veletek együtt segítenek sokaknak a folyamataikban való eltolódásban, hogy minden birodalom együtt juthasson túl a felemelkedési folyamaton. Mivel a régi és az új Földnek nem kell többé megosztottnak lennie, sőt valójában az energiáik egyesülnek, még több energia vált elérhetővé számotokra, amit felhasználhattok a titeket megbénító korlátos folyamatoktól való megszabadulásra, hogy eldobhassátok a csomagot, hogy egyszerűbbé válhassatok, és előreléphessetek.

A kvarckristály - amit ez alkalommal a mester kristályok egyikének fogunk nevezni -, ha elképzeltek egy piramist, akkor a piramis csúcsán áll. Ez a kristály képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt. Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető emberalkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat. Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig. Képzelhetitek, mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket. Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra. A kristályok alkotják a Föld Anya csontvázát; ezért nagyon jól működnek együtt az emberi test csontvázával. Testetek csontjai hihetetlen mennyiségű információt tárolnak, főként előző életbeli információkat. Csontjaitok kifejezik életetek struktúráját is, ők képviselik az alapot, amire az álmaitok épülnek. Mikor erre ráhangolódtok, a kristály, a kvarckristály elkezdhet segíteni nektek abban, hogy megvizsgálhassátok mennyire erősek vagy sérülékenyek az alapjaitok, és életetek külső struktúrája. A kvarckristályokat használhatjátok csontok gyógyítására, vagy arra, hogy energiát húzzatok a fizikai testbe egyensúlyi állapot eléréséhez, vagy arra, hogy energiát húzzatok ki a fizikai testből, az egyensúlyi állapot biztosításához.

Legtöbben tudatában vagytok annak, hogy az emberi test kettős DNS fonalakból épül fel, és a tudomány arra tanított benneteket, hogy ez a kettős fonál határozza meg az életeteket, más szavakkal a genetikai felépítéseteket. Ennek ellenére, minél jobban megnyitottátok a tudatosságotokat, a rejtett DNS szálaitok úgy váltak egyre aktívabbá és aktívabbá. Ennek eredményeként az emberek hatalmas fizikai változásokon mennek keresztül fizikai testükben. Vannak emberek, akik olyan, a fizikai testükben lezajlott változásokról számolnak be, mint pl hogy megváltozott a szemük vagy a hajuk színe. Férfiak arról számoltak be, hogy magasabbak lettek. Sokan tapasztalják, hogy képessé váltak összetett kérdések, összetett elméletek sokkal könnyebb megértésére. Ennek az az oka, hogy agykapacitások automatikusan aktiválódik, ti pedig kezditek ezt az extrakapacitást használni. A gyerekek, a bolygótokon jelenlévő új gyerekek hatalmas részét használják az agykapacitásuknak, jellegzetes rezgést bocsátanak ki, ami hatással van a ti energiamezőtökre. Azok közületek, akinek vannak ilyen gyermekei vagy ismernek ilyen gyermekeket, észre fogják venni, hogy ezek a gyerekek nagyon vonzódnak a kristály birodalomhoz. Ennek az az oka, hogy a kristály birodalom a kapcsolat a földi sík és a lélek síkja között; mondhatni a kristály birodalom olyan, mint egy kulcs a másik oldalhoz. Minél több ilyen rezgésnek vagytok kitéve, a testetek úgy válaszol automatikusan ezekre. Nem reagál, válaszol. Úgy találhatjátok, hogy hirtelen meghíztatok, vagy hogy hirtelen lefogytatok. Úgy találhatjátok, hogy többé nem élvezitek azokat a dolgokat, amiket régen szerettetek csinálni, olyan ételek, amiket eddig simán megettetek, többé nem ízlenek, vagy a testetek egyenesen visszautasítja, gyomorrontással, émelygéssel, görcsökkel jelezve ezt. Ennek az az oka, hogy fejlődő lények vagytok, és bizony ti magatok is változtok. Bizonyítást nyert, hogy az emberi evolúció során a test bizonyos részei fejlődtek. Például, a kisujjatok. Antropológiai taulmányok szerint az emberi kisujj egyre rövidebbé válik, míg végül teljesen el nem tűnik, mivel nincs sok haszna, legalábbis egyesek szerint. Értitek? Néhányan talán nem értetek egyet ezzel, és mi teljesen megértjük, mivel így képtelenek lesztek csészét formálni a kezetekkel, amibe vizet önthetnétek, mert bizony az középen kifolyik majd. (Nevetés.) Mindenesetre, ez bizonyított információ arról, hogy hogyan kutatják az emberi pszichológia fejlődését.

A fizikai test súlya azért ingadozik a fogyással és hízással, mert a testetek zsírsejtei valójában nevezhetjük így őket, energiatovábbítók, és energia receptorok egyben. A zsírsejtek védik és táplálják a testet. Erőteljes védelmet nyújtanak a test csakráinak és kimondottan a belső gyermek számára. Ha megvizsgáljátok, hogy a testetek mely részein jelennek meg jellegzetes súlytöbbletek, akkor jó képet nyerhettek arról, hogy melyik csakra áll ilyen védelem alatt. A kristály birodalmak jelenléte is hatással van arra, hogy hogyan változik az emberi test. A kristályokat milliószámra bányásszák, és a bolygónak vannak olyan részei, ahol mondhatni megerőszakolják a Föld Anya testét, és a kristályokat nem mindig tiszteletteljes módon szerzik meg. Ezért aztán néhányotokra szükség lesz, hogy meggyógyítsák a kristályokat, amik a bányászati folyamatok során ilyenfajta traumáknak voltak kitéve. Érthető ez mindannyiótok számára? A kristályok rezgéseket bocsátanak ki, embereket vonzva magukhoz, hogy kapcsolatba lépjenek velük, függetlenül attól, hogy mennyit és mit tudnak a kristályokról. Önmagában az, hogy kritályok vannak a környezetedben, megemeli az energia minőségét, aminek ki vagy téve. Pédául a szodalit, a rózsakvarc, és az ametiszt kristályok tökéletesek arra, hogy a tévékészüléked, számítógéped, mikrohullámú sütőd tetejére tedd őket, mivel gátolják az ezek által a gépek által kibocsátott sugárzás hatásait. Nektek, mint egyéneknek, ha sokat dolgoztok számítógépen, szükséges rózsakvarcot viselni a testeteken, ennek pedig az az oka, hogy a csecsemőmirgyre hatással van ez a gépek által kibocsátott sugárzás. Mikor a sugárzás miatt csecsemőmirigyetek legyengül, nehézségeitek támadhatnak igazságotok kifejezésében, és szükségleteitek közlésében. A csecsemőmirigy nagyon fontos mirigy az alsóbb és felsőbb csakrák közti egyensúly megőrzésében. Nem csak a rózsakvarcot javasoljuk a csecsemőmirigyre, hanem használjátok a rubin kristályt is. Ez a pajzsmirigyre is hat, és néhányan úgy találják, hogy a radioaktivitásnak való kitettség hatására a pajzsmirigy súlyosan legyengül vagy alulműködik. Egy átlagos ember hány órát tölt naponta a számítógép előtt, majd aztán a tévé előtt és eszik olyan ételt, amit mikrohullámú sütőben olvaszt fel vagy melegít meg, és még mobiltelefonja is van. Ez hatalmas adag sugárzás, aminek ki vagytok téve napi szinten, anélkül hogy eszetekbe jutna. Ezért aztán létfontosságú, hogy használjátok ezeket a kristályokat a testeteken, egyszerűen azért, hogy megvédjen benneteket a sugárzás hatásaitól, aminek napi szinten vagytok kitéve. Azt is javasoljuk, hogy tartsatok az élelmiszereitek körül egy kvarc és szodalit kristályt, hogy megtisztítsák a mérgektől, a radioaktivitástól, vagy másképp a rovarirtóktól, vagy a szteroidoktól, vagy bármi mástól amiket a marhahúsba fecskendeznek, ha fogyasztotok vörös húst. Muszáj megtisztítanotok az általatok elfogyasztott ételek energiáját, mivel azok is olyan energiáknak vannak kitéve, amik mellett energiaszintetek nem tud magas szinten maradni. Azt javasoljuk, hogy minden étkezés előtt áldjátok meg az ételeiteket mielőtt elfogyasztanátok, vagy tartsátok a hozzávalókat, amiket a vacsorátok megfőzéséhez használtok, két kvarc és két szodalit kristály között, körülbelül 5-10 percig a felhasználásuk előtt, kifejezve annak szándékát, hogy a kristályok tisztítsák meg és semlegesítsék az ételt bármilyen káros mérgező anyagtól, és hogy növeljék az étel rezgését, hogy testetek hasznosíthassa a benne lévő tápanyagokat. Többségében halott élelmiszereket fogyasztotok, mégpedig annak köszönhetően, amilyen hatásoknak ezek az élelmiszerek ki vannak téve. Azok közületek, akik vegetáriánusok, és sok időt szánnak ételeik elkészítésére, kérjük gondoskodjanak arról is, hogy megáldják az ételeiket, mivel önmagában azért, mert növényről van szó, még nem jelenti azt, hogy mentes mindeféle mérgezőanyag hatásaitól. Ahogy már említettük az állatoknál, a növényi birodalom, a zöldségek birodalma és a gyümölcsök birodalma ugyanannyi sokkot és traumát él át, mikor életüket veszik, mint egy állat. Mikor leszedtek egy almát a fáról, akkor elválasztjátok a testétől, mivel a fa a teste. Mikor kihúztok egy fejessalátát a földből, kihúzzátok a gyökereit a földből, vagy elvágjátok a gyökerénél, ami olyan, mintha csípőből lecsapnák a lábatokat. Mindössze annyit szeretnénk mondani, hogy legyetek tudatosak, és legyetek tudatában mindennek a veletek való kapcsolatáról. Kommunikáljátok le ezeket a kérdéseket a többi birodalmakkal, még ha kollégáitok, barátaitok vagy családotok azt is gondolja, hogy nem vagytok teljesen épeszűek. Nektek ez hasznotokra válik, mert növelitek a rezgéseteket, és növelitek a tudatosságotokat azzal, hogy elismertek más tudatosságokat is. A kristály birodalom sejt szinten is nagyon erős gyógyító. Hölgyek, használhatjátok a rózsakvarcot az arckrémeitek körül, helyezzétek a tégelyre, mert a rózsakvarc rezgésének lényege a nyugtatás és kisimítás, legyen szó akár fájdalomról, akár ráncokról (nevetés), az ókorban pedig azt írták, hogy a rózsakvarcot porrá zúzták, ezt a port olajakkal és krémekkel keverték, majd bedörzsölték a bőrbe.

A lapis lazuli együtt az ametiszttel nagyon jó fejfájás enyhítésére és a fej területének környékén jelentkező nyomás csillapítására. Helyezz egy apró kvarckristályt, egy ametisztet és egy rózsakvarc kristályt az ivóvizedbe. Mikor a víz feltöltődik, és megiszod, segít bizonyos energiákat kiengedni a testből. Ha van valami speciális téma, amivel szeretnél foglalkozni, vagy tudatában vagy egy olyan mintázatnak, amit szeretnél meggyógyítani, azt javasoljuk, dolgozz együtt a kristály birodalommal, bármely kristállyal, amihez vonzódsz, mivel energiád automatikusan vonzódik annak a kristálynak az energiájához, ami magnetikusan rezonál rezgésszinteddel. Ezután találd meg az általad választott kristály tulajdonságait. Azt javasoljuk, hogy vidd a kristályt mindenhova magaddal, a táskádban, a zsebedben, a melltartódban, amikor pedig alszol, tarthatod az ágyad mellett, vagy a párnád alatt. Mindemellett ne feledkezzetek meg arról, hogy néhány embernek nehézséget okoz az éjszakai alvás, ha kristályok vannak a szobában, mivel a rezgés olyan magas, ekkor azt javasoljuk, hogy tartsátok távol őket a hálószobátoktól, és egyszerre csak egyet vigyetek be, amíg energiátok hozzá nem szokik ahhoz, hogy alvás közben ilyen magas rezgésnek van kitéve. Az is nagyon fontos, hogy legalább hetente egyszer megtisztítsátok a kristályokat, amiket rendszeresen használtok saját magatok gyógyítására. Aztán néha úgy találhatjátok, hogy megfeledkeztek a kristályototokról, vagy egyszerűen nem akarjátok őket magatokkal vinni. Ezért azért van, mert ilyenkor kristályaitok pihenőt tartanak. Ez az új energia és új információ integrálásának folyamata, és aztán eljön az idő, mikor újra elengedtek, és újra vonzódni kezdtek kristályaitokhoz vagy új kristályokhoz. Érthető ez eddig számotokra?

A test változásainak újabb tünete, hogy orvoshoz fordultok valamilyen problémátokkal, és az orvosoknak a leghalvány ötletük sincs, hogy mi zajlik a fizikai testetekben. Ez nem azt jelenti, hogy az orvosod ostoba, vagy nem tudja a dolgát, egyszerűen nincs fizikai szintű probléma vagy bizonyíték, amit diagnosztizálni lehetne, mivel egy energiaszintre érkező hatás van hatással a fizikai szintetekre. Néhányan fájdalomra panaszkodnak, mondjuk a csípőjükben, elmennek fizikoterápiára, röntgenre és minden a helyén van. Sokan panaszkodnak komoly hátfájásra, intenzív fejfájásra, náthára, ami gyorsabban jön és megy, mint ahogy legtöbben leugrotok a boltba némi élelmiszerért. Ez azért van, mert a test méregteleníti önmagát, és ennek legjobb módja a fizikai elengedés – egy nátha segítségével, vagy egy elcsapott gyomorral, néha hányingerrel, néha köhögéssel, néha viszketéssel. Egyesek testén megmagyarázhatatlan kiütések keletkeznek. Mindenféle fura és csodálatos úgynevezett betegségek és nyavalyák, amiknek nincsen neve. Néhányan visszafordítják súlyos betegségeik tüneteit, mert megtanulták használni a kristályok energiáját, és a magasabb rezgésű energiákat, amik jelenleg minden ember számára elérhetőek, akik rászánják az időt és ráhangolódnak a tudatosság magasabb frekvenciáira. Az emberek zavartságról panaszkodnak, mély belső konfliktus érzéséről, kiábrándultságról, felszínre törő dühről, szomorúságról és bánatról. Néhányan annyira lehangoltak, hogy eljátszanak az öngyilkosság gondolatával, de nem tudják, hogy ez pontosan miből fakad, vagy mi váltja ki. Ez, szeretteim, a változások eredménye, amik elé most néz az emberiség, része a tisztító folyamatnak, amint testetek szén-alapúból szilícium-alapúvá válik. Ahogy egyre több és több kristályt bányásznak és hoznak fel a földfelszínre, úgy erősödnek a rezgések, mivel energia jön lentről és belülről is, úgyszólván, és energia érkezik a magasabb birodalmakból, a mennyekből, és ez a két energia találkozik, méghozzá ott találkozik, ahol ti vagytok a földi síkon. Beszűrődik és egyesül a Föld elemeivel, beszűrődik és egyesül a természet különböző tudatosságaiba, a növényekbe, az állatokba, és mindez találkozik, hogy egy csodálatos energia-faliszőnyeget formáljon. Ez a fénylepel, vagy energia-takaró itt van számotokra, hogy használjátok, ezt pedig a következő módon tehetitek: képzeljétek el, amint átölel benneteket egy fénytakaró, vagy szeretet-palást, amit csak választotok. Képzeljétek el, hogy ebben a palástban vagy takaróban millió és millió apró energiakristály pulzál, és hogy ez az energia beszűrődik testetek minden egyes sejtjébe. Vizualizáljátok, amint felszívjátok a sejtjeitekbe, ahogy eljut az izmaitokba, a szerveitekbe és mirigyeitekbe, egészen addig, amíg végül eljut a csontjaitok kellősközepébe. Mikor érzitek ezt az energiát középpontotokban, akkor kérjétek, hogy minden korlátozó és negatív, és minden legyengítő energia oldódjon fel … (kazetta vége) … és minden szokás és talán kapcsolatok is, amik már ne támogatnak többé titeket, hogy tudatosságotok és tudatalattitok engedje el ezeket a sejtjeitekből, a csontjaitokból, és testetek összes többi részéből, és kérd, hogy mindezt segítsék a kristálypalástban lévő kristályok, amelyekkel kapcsolatban állsz. Érthető ez mindannyiótok számára? Nagyon helyes.

Mielőtt tovább mennénk, szeretnénk megkérdezni, hogy merült-e fel olyan kérdés az eddigiekkel kapcsolatban, amiben segíthetnénk?

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi nagyúr: A májra mi azt javasoljuk, hogy használj hematitot. A hematit a vérkeringésre is jótékony hatással van meg a gerincoszlop kiigazítására, az emésztő rendszerre vörös és narancs vagy zöld kalcitot javaslunk. Vöröset tehetsz a vizedbe, és ihatod azt, ez enyhe hashajtóként hat majd, ha vannak ezzel kapcsolatban problémáid. Vagy veheted ezen kristályok egyikét és egyszerűen dörzsöld vele a tested emésztésért felelős részét, hogy elengedd a feszültséget és a pangó vagy negatív energiát a szexközpont vagy a solar plexus területéről. A májra a fekete turmalin és a vörös jáspis is nagyon előnyös hatással van Érthető ez? Szívesen.

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi nagyúr: Egy kristály DNS-e megváltozik mikor a kristályt megbolygatják vagy csiszolják. Mindazonáltal annyit kell csak tenned, hogy veszed a kristályt, vagy a megbolygatott követ, beleteszed egy pár harisnyanadrágba, és elásod a földbe. Tényleg tedd őket harisnyanadrágba, ha még viszont akarod látni őket! (nevetés) Ha csak úgy elásod őket a földbe, talán sosem találod meg őket újra. Hagyd ott őket legalább 24 órára, ezt lehetővé teszi az anyaföld természetes rezgése számára, hogy újraaktiválja a bennük rejlő kódot. Világos?

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi nagyúr: A sós víz jó a kristályok tisztítására, bár jelenleg sok kristály nem akar huzamosabb időre víz alá merülni, így mi azt javasolnánk, hogy szerezz be egy üveget vagy flakont, töltsd fel vízzel, sóval és némi levendulával, majd spriccled a kristályaidra, és lehetőleg ehhez vidd ki őket a szabadba. Habár ha vannak itt olyanok, akik nagy kristálygyűjteménnyel bírnak, akkor ez számukra elég bonyolult lehet, de a sós bespricceléssel legalább el tudjátok tolni az energiát, ha valaki megérintette őket, vagy ha a környezetben felmerülő konfliktus, depresszió vagy szomorúság miatt negatív jelenlétnek lennének kitéve, amit a kristályok felvesznek. Vagy vegyetek egy tálcát, tegyetek rá durva tengeri sót és helyezzétek a kristályokat erre 3-4 órára, aztán meg kell szabadulnotok a sótól, erre a sóra már ne tegyetek másik kristályokat. Érted? Válasz ez a kérdésedre?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, van egy kristályom, amiben van egy csepp víz, ez mit jelez?

Kuthumi nagyúr: Ezek a fajta kristályok szent tudást őriznek az érzelmek és érzések gátjain való túljutásról. Az érzelmek és az érzések két nagyon különböző tapasztalat és ezek a kristályok, vagy kimondottan ez a kristály, segíteni fog túljutni egy érzelmi reakción, vagy az érzelmi reakciók által keltett ügyeken, segít neked belépni az érzések érzékelésébe, hogy elfogadd az érzéseid és más körülötted lévő emberek érzéseit. Ez így tiszta?

Van még más kérdés?

Kérdés: Kuthumi nagyúr; van egy nagyon nagy ametiszt kristályom, amiről szeretném tudni, hogy van-e valami különleges tulajdonsága, mert olyasfajta érzetem van, mintha már dolgoztam volna vele egyik előző életemben.

Kuthumi nagyúr: Ez a kristály nővérem, valóban a múltadból érkezett, és nem mást tesz, mint segít neked átalakítani a félelmet és a dühöt. A félelem gyakran testesül meg dühben, érted? Ez a kristály tehát segít majd neked túljutni vagy legalábbis együtt dolgozni ezekkel a területekkel, érted? Még valami, mielőtt folytatnánk?

Kérdés: Mi a helyzet a gyermekek rémálmaival?

Lord Kuthumi: Azt javasoljuk, hogy tegyél rózsakvarcot a szobájukba, némi celesztittel és ametiszttel együtt, talán egy darabka rózsakvarcot a párnájuk alá, és segítsd, bíztasd a gyermeket, tanítsd meg hogyan védheti meg magát, és hogyan kérjen közbenjárást, mikor fél, vagy felriad egy rémálomból. Mikor segítenek a gyerekeknek ezt megérteni, akkor képessé válnak gyorsan kijönni a rémálmokból, érthető? Beszélj a kétévessel, a gyermek többet ért, mint gondolnád. Nyilván te úgy magyaráznád el neki, hogy egy gyermek megérthesse, hogy mi vonatkozik a fizikai valóságra, és meg fogsz lepődni milyen sokat megért egy hároméves. Azt javasoljuk, hogy mondd azt a gyermeknek, hogy egy angyal vigyáz rá, és ez egy nagyon különleges angyal, aki csak azért van, hogy rá figyeljen. Érted? Aztán mondhatod a gyermeknek, hogy ha fél, nem kell mást tennie, csak az angyalra gondolnia, és az angyal rögtön ott terem és megvédi őt. Magukhoz szoríthatják a kristályukat is, és elképzelhetik, hogy még több angyal érkezik a segítségükre, ha védelemre lenne szükségük. Mondhatod a gyermeknek, hogy ha nem érzi magát eléggé biztonságban, akkor hívja oda valamelyik szülőt, vagy rá vigyázó felnőttet. Érthető? De ne azért magyarázd el neki, mert három éves, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos a gyerekekkel az ilyen fiatal korban megkezdett kommunikáció, mert befogadják, és valóban megértik. Rendkívül intelligens lények. Csak a felnőttek érzékelik úgy a kommunikációval kapcsolatban, a nyelvtan bonyolultsága és korlátozottsága miatt, hogy azt kell feltételzniük, hogy a gyermek nem fogja fel, ami elhangzik, világos? Szívesen.

Kérdés: Elmondanád a celesztit jellemzőit?

Kuthumi nagyúr: A celesztit olyan kristály, ami közvetlenül a Szíriusz csillagáról érkezik. Ez a kristály kapcsolatban áll egy Celeste úrnő nevű entitással is. Olyan kristály ez, amely temérdek mennyiségű harmóniát ad elsősorban az újszülötteknek, és segít nekik fenntartani a fényfonalat a földi világ és a lélek világa között, különösen életük első hat hónapjában. Azt javasoljuk, hogy legyen a celesztit kristály az újszülött közelében születésétől hathónapos koráig, de még pontosabban az első három nap nagyon fontos. A szülés utáni három nap során építi fel a csecsemő energiatestét, hogy a fizikai világban tarthassa, és a celesztit segít neki ebben. Nagyon erőteljes kristályként használható halálos betegeknél vagy olyanoknál, akik egyszerűen elfáradtak és úgy döntöttek itt az ideje az átalakulásnak. A celesztit a lélekenergia szállítója a földi világból a lélek világába. Erős nyugató hatása van, erőteljes gyógyítókristály. Használható égési sérüléseknél, horzsolásoknál, rovarcsípéseknél, vágott sebeknél és gyulladáscsökkentő is. Csodálatosan alkalmazható torokgyulladásnál. Világos? Egyéb kérdés?

Most hagy beszéljünk kicsit többet a test genetikai változásairól, a testetekben önmagát aktiváló kristályszerkezettel kapcsolatban. Sokkal érzékenyebbé váltok, sőt néhányan már most sokkal érzékenyebbé váltak a körülöttetek lévő környezetre. Az emberek kezdenek hallani dolgokat, látni dolgokat, és gyakran elintézik egy vállrándítással, hogy talán egy madarat láttak a szemük sarkából elrepülni, vagy talán a tévé volt, vagy a rádió, vagy talán a szomszéd tévéje vagy rádiója. Ezeknek a változásoknak köszönhetően, érzékeitek kiélesednek. Az elkövetkezendő 9 évben, a testetek még többet változik majd, még érzékenyebbé váltok és majd meglátjátok, hogy végül a testetek minden feldolgozott élelmiszert visszautasít majd. Az érzékeny szerkezet, amivé testetek válik semmit nem tolerál majd, amiben kemikáliák vagy tartosítószerek vannak. Azt is észreveszitek majd, amint gyerkeket szültök és a gyerekeitek is gyerekeket szülnek, hogy ezek a gyerekek különbözőek, mások az arcjellegzetességeik, mások a szemeik, más a testfelépítésük. Ez azért van, mert a tudatosság eltolódásának lezajlása genetikai változást okoz. A félelem is torzítja a test setjeit; a DNS-re van hatással, így mikor a DNS átöröklődik egyik generációról a másikra, akkor ez egyfajta „deformáltságként” jelenik meg a testben. Ez a „deformáltság” sokféleképpen jelentkezhet, nem nevezhetünk meg egy konkrét módot, de ahogy dolgoztok az ügyeitekkel, ezek a „deformáltságok” kezdik magukat semmissé tenni. Néhányan kicsit több részletet szeretnének tudni a „deformáltságról”; a következőket mondanánk nekik. Néhányan dadogásként tapasztalják, de manifesztálódnak olyan betegségekben is, aminek nincs meg a genetikai mintázata a családban, hanem szó szerint a semmiből bukkanak fel. Ez a deformáltságok szintén testet ölthetnek érzelmi zavarokként, mentális zavarokként, és úgy hogy, ezek az embereknek rendkívüli nehézségbe ütközik kapcsolatot teremteni saját kreatív képességeikkel. Egy másik forma: önnön értéktelenségük eltorzult érzete. Az alacsony önértékelésű emberek, az önmagukat megcsonkítók is ennek a részei. A fiatalabb generációknak sokkal felfokozottabb módon kell szembenézniük a félelmeikkel, ők pedig túlzott mennyiségű alkohol-, drogfogyasztással és szexszel kezelik; ezért fontos, hogy ti, mint az idősebb generáció, erőfeszítéseket tegyetek testek sejtszintű és genetikai megtisztítására. Mikor egy problémát sejtszinten megtisztítotok, az újrakódolja testetek DNS-ét. Sejtjeitek szó szerint átalakulnak és más formát vesznek fel, és gyermekeitek és unokáitok megváltoznak, mert már nem ugyanezekkel a problémákkal születnek meg. Sokan olyan helyzetekbe kényszerültök, amikben muszáj foglalkoznotok a különböző félelmekkel kapcsolatos problémáitokkal. A félelmmel, és azért elsősorban a félelemmel, mert a félelem végezhet veletek, ha nem tudtok túllépni rajta. A jövő nem tartható félelemben. A fiatalabb generációknak példaképekre van szükségük, akik szeretettel és példamutatással vezetnek és nem korlátozzák magukat a félelem miatt, a kristálybirodalom pedig segít megnövelni a rezgéseteket, hogy túl tudjatok ezen lépni. Nem a kristály fogja megtenni helyettetek, a kristály csupán eszköz, amit hasznosíthattok.

Namármost, 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt. Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál. A DNS első szálát az ametiszt kristály tartja, és a 8-as számmal rezeg. Az ametiszt segít az első szálnak erős alapot létrehozni, amin keresztül belecsatlakozhattok isteni tervetekbe és manifesztálhatjátok azt. A második szálat a kvarckristály tartja, és a 2-es számmal rezeg együtt. Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos, ami ahhoz szükséges, hogy az univerzum könyveiben egyensúlyban legyen minden, aminek számotokra egyensúlyban kell lennie. Mindenre van egy könyv, még egy életkönyvetek is van a fizikai világotokban, ugye, ez pedig a személyazonosságitok. Néhányotoknak talán új személyazonosságira van szüksége, nemde? Ahogy identitásotok változik. És itt van közületek sok emberre legnagyobb hatással a DNS harmadik fonala, amit a tigrisszem kristály tart és támogat, és ami az 1-es számmal rezonál. Az emberiség többségét a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják és színezik. Elfelejtettétek, hogy kik vagytok. Amint pedig harmadik fonalatok egyre aktívabbá és aktívabbá válik, szó szerint azt kezditek magatoktól kérdezni, hogy – ki vagyok én? Miért vagyok itt? Biztos nem ez az egyetlen ok amiért idejöttem?! És ebben igazatok is van, dolgozzatok a tigrisszemmel, világos? A negyedik fonal közvetlenül a szívcsakrával rezonál, ezt a rózsakvarc tartja és a közvetlen családotokkal való kapcsolatotokhoz kapcsolódik – szüleitekhez, testvéreitekhez, gyermekeitekhez és partneretekhez. Bármely, ezeken a bensőséges területeken jelentkező témára, a DNS negyedik szála van hatással. Ahogy ez a DNS szál egyre aktívabbá válik, sokan közületek úgy találhatják, hogy kihívásokkal találják szembe magukat közvetlen családjukon belül. Szülők, testvérek, gyerekek, partner. A DNS mind a 12 száláról általunk átadott információ máris bizonyos mértékig hatással van az életetekre, így jegyezzétek meg, amit mondunk, és máris több elképzelésetek lesz arról, hogy melyik szál aktiválódott a testetekben, és melyik van a legnagyobb hatással jelenleg az életetekre. Ez a szál a 4-es számmal vibrál együtt.

Az ötödik fonalat a szodalit kristály tartja és a 3-as számmal rezeg, és erőteljes hatással van a torokcsakrátokra. A kommunikációval kapcsolatos. Azok, akik tanítók, akik a kommunikáción keresztül idéznek elő változásokat, valóban úgy aktiválják DNS-ük ötödik szálát, mintha nem létezne holnap. Nagyon erős szállá válik, mivel ahogy magatok mögött hagyjátok a korlátozottság, szegénység tudatosság, feltételes szeretet, buja tudatosság régi korszakát, a torokcsakra egyre aktívabbá válik. Az embereknek ugyanis meg kell tanulniuk, hogy azt mondják, amit gondolnak, és amit mondanak, azt tényleg úgy is gondolják. Hogy példát mutassanak gondolatokkal, tettekkel és szavakkal. Erről szól a DNS ötödik szála.

A hatodik szálat a citrin tartja és a 6-os számmal rezeg. Ez is a napcsakrátokhoz kapcsolódik, amiről nemrégiben adtunk át nektek információt, és a felsőbb énetek energiájához és lelketek energiájához. Ez a szál felelős azért, hogy megmutassa nektek, hogy hol kapcsolódtatok le lélekszinten. Tisztán és világosan megmutatja nektek, hogy hol adtátok át hatalmatokat alsóbb egótoknak. Kihangsúlyozza majd ezt, és ahogy aktiváljátok ezt a szálat, ez majd önmagatok összes aspektusának újraegyesítéséről szól majd, így egyensúlyban élhetitek az életeteket, egységben, férifas és nőies energiákban.

A DNS hetedik szálát a labradorit kristály tartja és a 9-es számmal rezeg együtt. A DNS-nek ez a szála a telepatikus kommunikációs képességeitekre van hatással, mondhatjátok, hogy ez a varázspálca, amit mindig is kerestetek, és végig bennetek volt. Azáltal, hogy tudatosan összpontosítotok arra, hogy összehangolódjatok ezzel a szállal, elkezditek elsajátítani a csodák és a mágia életetekbe való manifesztálásának technikáit. A DNS hetedik szála az imaginációs képességeket is tágítja, így képesek lesztek a tudatosság magasabb szintjeire rácsatlakozni. Az új gyermekek közül sokan pedig mesterei a hetedik szál hasznosításának.

A DNS nyolcadik szála a pirit kristállyal és a 8-as számmal vibrál együtt. Ez pedig a napfonat csakrátokhoz kapcsolódik. A DNS nyolcadik szálának lényege érzelmi alapotok átvizsgálása. Arra kényszerít benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mennyire becsülitek és tisztelitek önmagatokat. Arra kér, hogy vizsgáld felül az általad felállított határokat és azok közületek, akik a határok felüvizsgálatával kapcsolatban kemény nehézségekkel néznek szembe, a DNS nyolcadik szálával dolgoznak.

A kilencedik szál a szodalit kristállyal és a 4-es számmal rezeg együtt. A kilencedik szál azt kéri tőletek, hogy döntsetek a szeretet és félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között. A kilencedik fonál az igen vagy nem kihívásával szembesít. Megmutatja nektek, hogy nincs többé szürke terület, vagy vagytok, vagy nem vagytok. Vagy követitek a gyógyulás ösvényét, vagy nem. Így mondhatnátok, a DNS kilencedik szálának nincs különösebb humorérzéke. Érthető?

A DNS tizedik szála a mangánkarbonát ásvány kristályával és az 1-es számmal vibrál együtt. A tizedik szál lényege, hogy foglalkozzatok az apátoktól átvett összes hitrendszeretekkel. Még ha biológiai apátok nem is volt az életetek része, ezek a hiedelem rendszerek akkor is hatással vannak rátok, mert az információ genetikailag belétek kódolódott. Érthető ez mindannyiótok számára? Szükséges tehát átvizsgálni gyermekkorotokat és megpróbálnotok emlékezni midenre vagy felidézni bármit, ami az apátokkal, mostoha apátokkal, vagy bármely életetekben szereplő apafigurával való kapcsolatokat jellemezte. Ez majd megmutatja nektek, hogy életeteknek pontosan melyik területén szabotáljátok önmagatokat.

A tizenegyedik csakra kristálya a csaroit (charoite) és ez a csakra ösztönöz benneteket kitartásra, így önmagatok mesterévé válhattok. Kitüntetéssel diplomázhattok az élet egyetemén. Mikor a tizenegyedik szállal dolgoztok, akkor aktívan keresitek isteni célotokat. Hajthatalanul próbáltok rájönni, hogy miért vagytok itt, ez pedig automatikusan beindít egy tapasztalati láncreakciót, ami megmutatja nektek, hogy mi az, ami többé nem segít benneteket és mi az, ami igen. Bizonyos módon pedig ugyanazt a kihívást kínálja, mint a kilencedik szál – akarod, vagy nem – megváltozol, vagy maradsz a komfortzónádban? Hogy önmagatok mesterévé válhassatok elég bátornak kell lennetek, hogy beismerjétek és felismerjétek, ami többé nem a részetek, ami többé nem szolgál benneteket, és amitől féltek.

A DNS tizenkettedik szálát a tiszta fehér szelenit vagy kvarckristályok tartják, és szintén a négyes számra rezeg. Idejöttök, hogy befejezzétek ciklusaitokat; bármikor szembesülsz egy életedet megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal, tudd, hogy a DNS tizenkettedik szálával kapcsolatos témákkal dolgozol. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, és hívhatjátok végzetnek vagy sorsnak, elvisz benneteket oda, ahol lennetek kell. Olyan mintha minden kikerülne az irányításotok alól és az egyetlen választásotok a megadás lenne, tovább folytathatjátok, küzdhettek ha akartok, de bele fogtok fáradni. Szóval inkább adjátok meg magatokat.

Használjátok a kristályokat, a tizenkét mesterkristályt, hogy dolgozzatok ezeken a területeken. Ha már van valamilyen kristályotok, tisztítsátok meg őket, helyezzétek el őket a környezetetekben, ismerjétek fel jelenleg milyen területen dolgoznak, és kérjétek, hogy energiátok hagy kapcsolódjon bele bölcsességükbe és az általuk kibocsátott rezgésekbe, hogy … (kazetta vége) …. A kristályok jelenlétének elismerésével, és annak elismerésével, hogy miben segítenek nektek, automatikusan érzékenyebbé váltok és ráhangolódtok arra, amit testetek DNS-e próbál nektek mondani és mutatni. Megnövelitek testetek szén alapúból szilícium alapúvá válásának gyorsaságát, többségetek ma este, itt, és valójában mindannyian, akik ma este itt vagytok, már a szilícium alapúvá válás teljes aktív folyamatában vagytok, és kristályszerkezetetek nagy része már aktív. Ezért a kristálybirodalommal együtt dolgozni nagyon hasznos lehet a számotokra, különösen azokkal, amikről az este folyamán beszéltünk. Érthető ez mindannyiótok számára? Van még kérdés, amiben segíthetnénk, mielőtt befejezzük az estét?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, furcsa kérdésem lenne, az emberek gyakran megkérdezik tőlem, hogy honnan veszem az információt, és elég gyakran azzal szembesülök, hogy megkérdőjelezik.

Kuthumi nagyúr: Ez az ő folyamatuk, meg kell kérdőjelezniük azért, hogy megértsék, érted? Ha megpróbálsz igazoltabb forrást találni az információdra, azzal elárulod az igazságod, érted? Ezért légy őszinte, légy nyílt, és ha ez kérdésekre sarkallja őket, az nem rossz dolog, mert akkor lehetőséget teremt számukra, hogy többet tanuljanak, érted? A Biblia tanításai is felsőbb forrásból származnak, ugye? A védelem végzett. (nevetés) Még valami?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, tudományos szempontból nézve én azt látom a periódusos táblázatban, hogy a szén és a szilícium elég közel állnak egymáshoz és nyilvánvalóan a szilíciumnak magasabb a rezgése. Mikor az emberi forma teljesen szilícium-alapúvá válik, mint olyan még mindig emberi lesz a formája, vagy a tényleges forma megváltozik, vagy valami teljesen más jön létre, a csontváz és az izmok tekintetében?

Kuthumi nagyúr: Az emberi forma megmarad, mivel még sok idő fog eltelni, mindazonáltal az történik, hogy a rezgés olyan mértékben megemelkedik, hogy a sűrűség megváltozik, érted? Na most, az olyan mesterek, mint Yogananda, Babaji, Saint Germain – lények, akik teljesen aktiválták kristályszerkezetüket és kristálytestüket, teljeséggel szilícium-alapúak, ezért képesek olyan mértékben megnövelni a rezgésüket, hogy szó szerint dematerializálják a testüket, érted? Ezt teszi majd a szilícium az emberekkel, könnyebb, magasabb rezgés. Amit szintén szükséges észben tartanod, hogy nem csak az élelem van hatással a sűrűségre és a test fényhiányosságára, ami a sűrűséget okozza, hanem az ember elméjének és szívének állapota is, és mi mesterek ezért dolgozunk ilyen megfeszített tempóban emberiséggel, hogy ezt eltoljuk, érted? Mivel ahhoz, hogy teljesen szilícium-alapú lénnyé váljatok, és olyan magasra emelhessétek a rezgéseteket, hogy dematerializálhassátok a testeteket, a negativitás, a fájdalom, a félelem és a trauma sűrűsége nem lehet jelen. Érted? Válasz ez a kérdésedre?

Kérdés: Mindig olyan fájdalmas lesz, mint most? Vagy az elkövetkezendő kilenc év alatt különböző szinteken megyünk keresztül, ahol egyre kevésbé fájdalmas lesz már?

Kuthumi nagyúr: Kedvesem, a kihívások és a változások erőssége egyre kevésbé lesz intenzív. Minél jobban összehangolódsz mesteri éneddel és lelkeddel, annál inkább úgy találod, hogy ezek az átmenetek, amiken keresztülmégy, sokkal gyorsabban lezajlanak, mint a múltban, legyen ez akár fizikailag fájdalmas folyamat vagy érzelmileg fájdalmas folyamat. Érted? Tartsd ezt észben és erősítsd meg, hogy mikor abban az állapotban vagy, megerősíted, hogy tudatosan azt választod, hogy kegyelemmel, harmonikusan elengeded ezt a folyamatot, csodás és tökéletes módokon, és hogy befogadod az új energiát a keletkezett űr helyére, világos? És úgy fogod találni, hogy sokkal gyorsabban mozog és tolódik el. Azt is fontos észben tartanotok szeretteim, hogy a Földre jelenleg beáramló energiamennyiség következtében, a folyamat mérhetetlenül felgyorsul, ami azt jelenti, hogy az az energia, amit amúgy öt év alatt dolgoznátok fel, most belesűrűsödik egy évbe, ennyire felgyorsult a folyamat. Érted ezt? És ez az oka annak is, hogy időnként a folyamatok olyan intenzívnek tűnnek, mert olyasmit tesztek, amit normál esetben öt év alatt csinálnátok végig; most megcsináljátok egy év alatt. Világos? Még valami? Rendben.

És így van, szeretteim, mindannyiótokat kristályszerketetekben ölelünk és teljesen megvilágosodott mester énjében. Amíg jelen vagyunk veletek, gyógyító angyalaitok összehangolják energiátokat a lényetekkel együtt rezgő kristályokkal, amik egyensúlyotok és harmóniátok fenntartásáért felelnek. Mindannyiótokat megáldunk az isteni fénnyel, hogy mindig lássátok az utatokat. Az isteni igazsággal, hogy mindig tudjátok az utatokat, az isteni bátorsággal, hogy azon az úton menjetek, ami a ti igaz utatok. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami mindannyiótokat átölel és legyetek tudatában, hogy sohasem vagytok egyedül, mert mi mind egyek vagyunk, és mindig mindenféle módon együtt vagyunk veletek. Legyen a szívetek áldott fénnyel, elmétek tisztasággal és testetek gyógyulással!

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség nagyura, megáldalak és köszöntelek benneteket az életben. Adonai.

A csatornázást Michelle Eloff médium végezte. Forrás: lightweaver . org (megszűnt) és shaumbra . wire . hu