Akvamarin karkötő, extra kék

  • Azonnal készleten, csak: 9

  • 14 990Ft


Bővebben

Akvamarin karkötő, extra kék

8 mm-es ásványszemekből készült extra minőségű, szép kék és félig áttetsző akvamarin karkötő, melynek mérete kb. 18 cm. Egyedi méretre is kérhető.

Kevesen tudják, de az akvamarin a berill családba tartozik, ahová a smaragd és a heliodor is. Ezek a kövek nagyon egyformák, nagyon nagy a keménységük (még a gyémánt is kopik csiszolásuk közben), az egyetlen különbséget az adja, hogy milyen szennyeződés van bennük, és ennek megfelelően milyen lesz a színelnyelésük - a színük amit szemünkkel látunk.

Az akvamarin berilliumásvány. Elnevezése a latin aqua (víz) és mare (tenger) szavakból ered és a tenger zöldes-kékes színére utal. Egy tengerész-legenda szerint a hableányok tengerfenéken őrzött ládáikból származik, ami megvéd a vízbefulladástól. Ezért viselték talizmánként a tengerészek és a tengeri utazók. Az ásvány kékes színe a kristályrácsban elhelyezkedő vasatomok eredményezik. Az akvamarin elsősorban az érzelmi stabilitás kristálya. Erejével felébreszti a toleranciát, emberbaráti szolgálatra bátorít. Nyugtatja, összpontosítja és élesíti az elmét. Segít azonosítanod a mélyen megbúvó viselkedésmintákat, amelyeket el kell engedned ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Minden szinten megkönnyíti a lezárást, a befejezést. Oldja a kommunikációs blokkokat, fejleszti az önkifejezést. Segítségedre lehet érzelmeid megértésében és kifejezésében. Megnyugtatja és csillapítja az érzelmeket is. Gyorsan feloldja az energiablokkokat, elmossa a haragot, a bűntudatot és a félelmet.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék akvamarin, karkötő