Akvamarin karkötő, extrakék

  Akvamarin karkötő
Azonnal, készleten, csak: 3
Ára: 4,900Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)- L (19-20cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):

Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: akvamarin, karkötő

Akvamarin karkötő, extra kék

8mm-es ásványszemekből készült extra kék akvamarin karkötő, melynek mérete kb 18cm.

Kevesen tudják, de az akvamarin a berill családba tartozik, ahová a smaragd és a heliodor is. Ezek a kövek nagyon egyformák, nagyon nagy a keménységük (még a gyémánt is kopik csiszolásuk közben), az egyetlen különbséget az adja, hogy milyen szennyeződés van bennük, és ennek megfelelően milyen lesz a színelnyelésük - a színük amit szemünkkel látunk.

Miért lett ez a neve? Az akvamarin onnan kapta a nevét, hogy ha tengervízbe ejtették, akkor a kő, szinte eltűnt a vízben, színe a vízhez hasonló. Segíti az érzelmi megújulást, kiegyenlítődést, párkapcsolati oldást és a vízelem belső és külső rendbe tételét.

Az akvamarin és a hamsiítványok közötti különbséget sajnos kevesen ismerik. Az eredeti akvamarin jellegzetes színű és kristályosodású ásvány, mely a berill családba tartozik, keménysége a smaragdéval egyenlő. Az utánzatok általában "hálós" szerkezetűek, rikító mély színűek. Gyakran felstik az aragonitot, vagy eleve szintetikus kristályokból indulnak ki. Az itt található ásvány eredeti, természetes akvamarin.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet