Szerafinit karkötő (angyalkő), extra minőség

  • Azonnal készleten, csak: 1

  • 26 990Ft


Bővebben

Szerafinit karkötő

Gyönyörű szerafinit (angyal kő) karkötő. A gyöngyök mérete 8 mm.

A szerafinit eredeti neve klinoklór, mely elnevezés a görög klino (ferde) és chloros (zöld) szavakból ered. A klorit csoporthoz tartozó klinoklór egyik változata, melynek felfedezése Nyikolaj Kokhsarov orosz minearlógus nevéhez fűződik, aki az 1800-as években egy kelet-szibériai vasércbányában lelt rá. Legszebb példányai Oroszországból, Ausztriából, és Svájcból kerültek elő. A szerafinit bársonyosan zöld színű kő, melyet ezüstösen csillogó minták tesznek igazán egyedülállóvá. Ezt az elnevezést a bibliai szeráfokról kapta, mivel az ezüstös minták gyakran tollakra, ezáltal angyali szárnyakra hasonlítanak. A szeráfokat a zsidó és keresztény vallásban hatszárnyú angyalokként ábrázolják, akik az Isten iránti szeretetet képviselik, Isten szentségének őrei. Sokan úgy vélik, hogy a szerafinit energiái segítenek kapcsolatba lépni az angyali birodalommal, támogatva ezzel gyógyulásunkat, emelni rezgésszámunkat. Kristályaikban megbújó ezüstös ’szárnyaikkal’ segítenek a spirituális felemelkedés és a lelki megvilágosodás útján. Ezen az úton megvilágítja számodra, mik azok a berögzült minták, amik gátolnak a továbblépésben, a fejlődésben. Támogat a változtatásban és a blokkolt energiák felszámolásában, hogy spirituális lényed szabadon fejlődhessen és megérkezhess a valódi önmagadhoz. Segítségével serkentheted és fejlesztheted a tisztán látás képességét is. Csodás zöld színe a növekedést, a természet erejét, a tisztaságot és a szabadságot szimbolizálja. Lágyan serkenti benned ezeket a minőségeket, hogy eljuss a beteljesülésedhez. Ez a kő támogat abban, hogy a szíved szerint élj, hogy megélj a jelenben minden örömöt. Segíthet abban is, hogy kapcsolódhass a benned élő teremtő istennel, istennővel. A szerafinit társad lehet a meditációid során, amíg lelked távol van, védelmezi a fizikai tested. Megnyitja a koronacsakrát, hogy az isteni fény átáramolhasson lényedbe, melynek rezgése segítheti a gyógyulásod folyamatát.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék szerafinit, karkötő