Ritka Angelit ( angyalkő ) fülbevaló

  Ritka Angelit ( angyalkő ) fülbevaló pár
Azonnal, készleten, csak: 1
Ára: 1,000Ft Egység/db: 1
Ennyit szeretnék:  
             

Az aukció tárgya egy pár angelit fülbevaló ezüst színű akasztórésszel. Az alsó angelit kristály mérete közel egy cm (8mm).

Az angelit (anhidrit) egy angyalkő, segíti az angyalok, tündérek és dévák világával való kapcsolódást, és az éteri lényekkel a kommunikációt. Nyugtató, selymes hatású kő, a torokcsakra gyógyulását, fejlődését, az igazság kimondását és a béke szellemiségét, a múlt lezárását és az én fejlődését gátló részek átalakulását támogatja. Az angelit porózus, ezen angyalkő tartósan vízzel nem érintkezhet. Lelőhelye általában Mexikó, Peru és Új-Mexikó.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet