Pietersit karkötő

Azonnal készleten, csak: 5
Ára: 3,990Ft
Méret (csuklód + 1-2cm):

Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             

Gyönyörű pietersit karkötő, melyben selyemfényű szemek is felfedezhetőek. A gyöngyök mérete 8mm.

 

 

Kinézete:

A pietersit egy különleges mintázatú és pompás színkavalkádban ragyogó kvarc ásvány. Szálas rostos ásványok (úgymint a tigrisszem, sólyomszem, hematit) természetes folyamatok során töredezett (breccsás) majd kalcedonnal összeállt keveréke. A pietersit a tigrisszemhez hasonlóan irizál. Színe lehet a kék szinte minden árnyalata, vörös, rozsdás, arany és barna is.

 

Felfedezése:

Nevét felfedezőjéről Sidney Pieters ásványkereskedőről kapta, aki 1962-ben fedezte fel Namíbiában. Afrikai lelőhelye mellet még Kínából, Huan tartományból került elő nagyobb mennyiség a ’90-es években. Az itt bányászott példányokban jellemzően több az aranyos-barnás szín. Mr. Pieters egy meglehetősen kicsi és nehéz, fehér mészkővel borított követ talált. Mivel nem látta, mi volt a kőben, visszabitte a Windhoek-i laboratóriumába, ahol feltárás során felfedezte a kő gyönyörű kék és aranybarna színű mintáit, amelyet később magáról nevezett el. A Nagy-Britanniai ásványi nyilvántartásba regisztrálta a követ, ami 1964-ben Pietersitként jelent meg.

 

A pietersit gyógyhatása

Különleges megjelenése, festményszerű mintázata és ritkasága miatt az ékszeriparban nagyon kedvelt ásvány. Az ezoterikus és spirituális tanok hívei viharkőnek is nevezik, mert különleges energiákat sugároz. Mintha a vihar energiáját hordozná magában, azonban ez nem azt jelenti, hogy ennyire félelmetesen erős. A pietersit leírhatatlan, mélyről jövő nyugalmat sugároz, melynek segítségével akár a legnagyobb "viharokban" is meg tudjuk őrizni az egyensúlyunkat. A kékes-aranyos színű példányok mintázata is tükrözik a vihar szépségét, a borult mélykék égboltot és az aranyszínű villámok ragyogását. Ahogy a vihar múltán csend és nyugodtság jön, a pietersit hasonlóan hoz békét és megtisztulást lelkedbe. Ugyanis ez a csodás ásvány segít megérteni és feloldani az érzelmi blokkokat benned. Elfojtott érzelmeid felszabadításával derűt és kiegyensúlyozottságot hoz az életedbe és rátalálhatsz önmagadra. A pietersitről azt tartják, hogy birtokában van a mennyei birodalom kapuját nyitó „kulcsoknak”, ami azt jelenti, hogy összekapcsolja a lelki birodalmat a mindennapi életünkkel. Ezáltal pedig segít megtalálni a tökéletes lelki egyensúlyhoz vezető utat. Rezgései erőt adnak ahhoz, hogy kiaknázd a saját erőd, a tehetséged és kreativitásod. Lelki gyógyítók előszeretettel használják a pietersitet energiájuk forrásaként, mint egy kis spirituális akkumulátort. A látomások kövének is szokták nevezni, akik asztrális utazásokhoz használják, ugyanis serkentően hat a harmadik szemre, fejleszti a spirituális látomásokat és megérzéseket. Nagyon hasznos társ azoknak is, akik még csak ismerkednek az előző életek felderítésével. Segíti a benned rejlő mester energiák, kiaknázatlan képességek és erőforrások, lágy felszínre hozásában is. Erősíti az összetartozás tudatot. A megvilágosodást kereső úton is segítségedre van. A pietersit megtanít arra, hogy mindig a magad igazát kövesd, és arra is, hogy felismerd az igazságot és a hamisságot is. Támogat abban, hogy kimondj számodra nehezen kifejezhető érzéseket és gondolatokat. Tisztítja és energiával tölti fel tested meridiánjait. Elősegíti a spirituális fejlődésed, a jelen pillanatban maradásod és erősíti a biztonságérzeted.  A pietersit arra emlékeztet minket, hogy mindannyian szellemi lények vagyunk, akik emberi testben járjuk utunkat a Földön. Üzenete: lásd új fényben a világot!

A pitersit akkor kell neked:

-          ha az élet viharában megnyugvást keresel

-          ha igazságszerető vagy

-          ha jobb emberismerő szeretnél lenni

-          ha az önbecsülésed szeretnéd erősíteni

-          ha oroszlán, bak vagy szűz jegyű vagy

A pietersit segítségedre lehet:

-          amikor már nagyon kimerült vagy

-          amikor elakadtál és útmutatásra van szükséged

-          amikor a lelked nehezen emészt meg egy élményt vagy érzést

-          amikor úgy érzed, túl sok mindent fojtasz el magadban

-          amikor szeretnéd előcsalni a kreativitásod bármilyen alkotó munkához

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási idő utánvétes csomagok esetében kb. egy munkanap, ünnepi időszak alatt is.

Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram