Gyógyító Kövek - Ásvány horoszkóp hiedelmek

Az ásványok közkedvelt és kezdő besorolási rendszere az egyik kedvencem, az asztrohoroszkóp, köznyelven szólva: "Mi a Te szerencseköved?" (az ikrek ásványa, a nyilas köve, asztrohoroszkóp hiedelmek, a vízöntőhöz illő ásvány, az oroszlán kristálya, stb.)

Ez sokak számára már most látom, hogy az egyik legmegdöbbentőbb hírlevél lesz. A maja naptár szerint (ez nem az a 9 közül, amelyik átfordult 12:12 -ben) Galaktikus Tükör napja is van, úgyhogy készülj fel! :) Mivel hiedelmekről szól a hírlevél, sejtheted, mi fog következni. A cél természetesen nem az, hogy emberek és rendszerek alól a talajt kihúzzuk, hanem az, hogy ami írva van, nem mindig van rezonanciában a te felfogásoddal a valóságról és tényleg Neked megfelelően tudj neked szóló követ választani.

Annak érdekében, hogy mindenki értse miről van szó, az asztrohoroszkóp az ásványok felosztását jelenti, horoszkóp szerint. Tehát ha Neked "X" a horoszkópod, akkor hozzád .... kő illik, stb.

Átadok neked egy történetet, melyben a szereplők fiktívek, de alapjául valós esemény szolgál. Helyszín: Újbuda, CORVlNUS Egyetem. Időpont: 2008. április 27. Szokás szerint árulok a szoksásos vásáron, odajön hozzám egy ember, kezében ásványos könyvvel mondván az ő lánya nyilas, neki szeretne venni ajándékba rózsakvarcot. Mondom: "jól van Hölgyem -> ilyen és ilyen rózsakvarccal tudok szolgálni". Kis idő múlva jött egy másik vevőm, aki egy másféle, eléggé vastag horoszkópos ásvány könyvet tartott a kezében és abból mint egy gép felolvasta, hogy ő bika, őneki rózsakvarc kell. Szemöldök felvon, ügyfél kiszolgál. Majd jött egy harmadik ember egy harmadik könyvvel mondván skorpió a valakije és horoszkóp szerint - írva van! - neki rózsakvarc kell. Kerekedik a mosoly neked is az arcodon?

Gondolom mindenkinek felmerült a költői kérdés - és szerencsére egyre több figyelmes vevőm teszi fel a kérdést - hogy miért van az, hogy az egyik könyv ezt írja, míg a másik azt? Mi az igazság? Nézzük milyen hibatényezőket hagynak figyelmen kívül és engednek be a rendszerbe az ásvány horoszkóp könyveket író médiumok és ráérős üzletemberek:

- aszcendens, mely sokszor a legmeghatározóbb: születsz egy adott csillagjegyben, de más asztrológiai jellemzők jobban előtérbe kerülnek
- az állatövi jegyeket az ember több alkalommal is bejárja
- a könyv írójának tudati és tapasztalati szintje, hogy milyen információt és társításokat képes lehozni
- aktuális életfeladatod (minden embernek ezt nem is lehet külön megvizsgálni és az alapján könyvet írni!)
- uralkodó elemed (föld, víz, tűz, fém, fa, levegő)
- energiaszinted, csakrák jelenlegi állapota
- fejlettséged (valaki akkor tud egy magas rezgésű kővel együtt dolgozni, ha már kristály-fejlettsége is ott tart)

+1: Ki volt az a tudálékos emberke aki kitalálta hogy valakinek valamilyen kő nem való a horoszkópja miatt? Mert ilyen nincs. A horoszkóp az ásvány hatását szinte csak pozitívan befolyásolhatja.

Megmondom az igazságot, ebből is üzletet csinálnak. Olyan információt adnak át, mely vásárlásra ösztönzi a szunnyadó embereket, vagy hozzá érteni szeretők (magyarán kezdők-haladók, akik éreznek valamit, és azt hiszik mindent tudnak) új, de sokszor megalapozatlan aspektusból írnak. Én is szerettem régen magasugrani, de az még nem ösztönzött arra, hogy írjak a sportolásról könyvet. Sok esetben látom, hogy eladók előtt ki van rakva táblára az ásvány horoszkóp, vagy ott van mellettük egy-egy könyv, ha megkérdik őket, tudjanak valamit mondani, pedig úgy ahogy van, lenézik az ezotériát és a kristály gyógyítás témakörét. Sok a spirituális "szuperhős". Látom, hogy vásár előtt, vagy közben egy darab horoszkópos papírt elolvas, majd ez alapján ítélkezik, hogy kinek mire van szüksége, látványosan megjátszva, hogy megérzései vannak. Látok becsületes embereket is, akik szerények és igyekeznek korrektül kiszolgálni.

Ezek alapján joggal kérdezheted, hogy a horoszkóp ásvány könyvek haszontalanok, vagy nincs szerencsekő? - Ezt nem mondanám. Az ásványhoroszkóp segít az embernek rákapcsolódni egy harmónikusabb bal/jobb oldali energetikai aspektusra és elindítani az elmét egy magasabb szint felé. A placebo hatása is erős. Amiben hiszel, az úgy is lesz. Sokkal jobbak, mint azok a zsebkönyvek, melyek a "gyógyítja a májat, vesét, torkot" stb -nél véget érnek, mert a kövek gyógyhatása másról szól. Viszont a kő választásának nem az elolvasott szövegen kell múlnia, hanem azon, hogy mi az, ami segít nyugalmi-egyensúlyi állapotba kerülnöd.

Magyarán lehet a csillagjegyed akár víziló, vagy lápi nyenyec; mindegy hogy mit ír egy könyv, ha földeléssel van dolgod, akkor földjegyű kövek segítenek, ha nem vagy nyugodt típus, akkor a nyugalmat segítő kövek segítenek. Ha kinyilatkoztatásra van szükséged, akkor a kék és napfonat kövek segítenek, ha megújulásra van szükséged, akkor a megújulást segítő kövek segítenek stb. Az asztro-minerológiai könyvek elindulásként kiválóak, az ásvány elemekhez és  a kristály tudatossággal való kapcsolódás felvételéhez.

A szerencsekőről még egy történet. TV-s szereplés előtt egy ismerősömnek kínáltam fel egy kis zafír kristályt ajándékba. Elmondta, hogy nagyon köszöni, de neki csak egy szerencseköve ven és csak abban bízik. Választását elfogadom. Majd 10 perc múlva rádöbben és elmeséli, hogy van nála még egy és még egy, nem tudott elmenni mellettük. Senkinek sincs valamilyen fajta szerencseköve. Az embereknek egyvalamilyen szerencseköve létezik, itt ez esetben a kő szerencsével való feltöltöttségét jelenti, de ez egy későbbi hírlevél témája lesz.

Bízom benne ez az írás segít Téged abban, hogy mások gondolataitól függetlenül, a belső csendedből válassz ásványt és gyógyító követ magadnak.
 

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk. Minden egyes plusz és like számít. :)

 

Tisztelettel,

Fülöp Tibor ásvány szakértő

A honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.