Gyógyító Kövek - A Hálakő

Mely kő a legalkalmasabb hálakőnek? Kell-e nekem hálakő? A hálakő használata és alkalmazása.

A hálakő fogalma: Egy olyan kő, mely feltöltődik a hála és a csodálatos "köszönöm" érzésével. A hálakő egy emlékeztető arra, hogy jusson eszedbe mind az a jó az életben, mely örömöt okozott. Ezért ha úgy érzed kicsit érzelmileg feltöltődésre vágysz, kézbe fogod érzelmekkel megtöltött ásványodat és kortyolsz belőle, hogy ráemlékezz mindarra a jóra, ami történt veled.

A hálakő legjobb esetben egy mindenféle előélettől és programozástól mentes kő. Formája kerek, ovális, marokkő formájú, mert az sugalmazza legjobban a pozitív érzelmeket. A teljes gömb forma és a szögletes jellegű kristályok másra az igaziak. Energetikailag legyen minél közelebb a természethez. Nap mint nap több alkalommal kezünkbe vesszük és elmormoljuk mindazokat a dolgokat, melyekért köszönetet mondhatsz az Életnek, hiedelem szerint a Teremtőnek és önmagadnak. Éppen ezért mindennél fontosabb, hogy egy kő a te energiáddal töltődjön fel.

Persze némelyek azt állítják egyik kő jobb mint a másik. Az erre a célra "hálakő márkanévvel" eladásra szánt kövek azért nem ideálisak, mert a másik hálája és tisztítása során az illető szervi, életbeli, lelki, gondolati és testi tökéletlenségei is belekerülnek a kőbe, azoknak az energetikai lenyomata ebbe az ásványba belekerül, mielőtt te is jót tehetnél vele. Az erre legalkalmasabb kőfajták személyenként változhatnak, valakinek egy kavics, mely sokat mond, általánosságban a rezgést - a teljesség igénye nélkül - az angelit, merlinit, a zöld kövek mint zoizit, jáspis, a földcsakrát erősítő kövek, mint a jáde, napkő, hematit, és az "optimizmust sugalló" kövek, mint az aranyrutilkvarc, ametiszt, és citrin ásványok tudják a legjobban lehozni.

A hálakő egy félreértelmezett fogalom. Valójában bármi hálakő lehet, akár egy utcán talált kavics is. Sokaknak ez a hálaköve és tökéletesen működik. A hálakő dolga az, hogy amikor az ember azt kezébe veszi nap mint nap hálát ad mind azokért a dolgokért, melyek pozitívnak tekintendők az életében, lehet ez alkalmi jó esemény, vagy rendszeres pozitív dolog. Tehát a hálakő nem egy ásvány, hanem energia, mely anyagban nyilvánul meg.

Ezt persze rengetegen felhasználják és nagy betűkkel hirdetik, hogy CSODA és a naiv vevő már kéri is a követ. Persze csak itt, csak most akciósan, mely olyan ár, hogy abból már kész medált is kapni. Ó értem, a csomagolás és a tisztítás, programozás... Az ezotéria üzletág lett. Nem azért mert nem jó, ha nem lenne jó, kevés embert vonzana. Azért ez üzlet, mert vannak benne olyan igazságok, melyek tényleg működnek.

TIPP: Hogy ne csak a pszichológiai, hanem energia része is működjön, a hálakövedet ne hordd mindig magadnál, mert az ásvány a környezet hatásaira érzékenyen reagál és magába szív az esetleges atrocitásokból is. A hálakövet érdemes ezektől megvédeni. Ha mégis el kell, hogy vidd pl. a munkahelyedre, akkor vigyél magaddal nyugodtan egy kis élet virágás alátétet, melyet akár magadnak is barkácsolhatsz: nyomtató és fólia kell hozzá. Így a köved mindig tiszta marad.

Remélem hálás vagy ezért az írásért és ismét olvasni fogsz.

 

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk. Minden egyes plusz és like számít. :)

 

Tisztelettel,

Fülöp Tibor ásvány szakértő

 

Még nem vagy feliratkozva az ingyenes hírlevélre?

Értesülj, ha újabb tévhit vagy utánzat kerül terítékre. Tudd meg mi az, amiről ásvány könyvek nem írnak!

Értesülj, amikor új és hasznos dolgokat tudhatsz meg a kövekről!

Az honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.