Kedveld a Facebookon! :)

instagram


Gyors megrendelés,
Szállítási Információk

Kedvencek
Fiók
Vásárlói Visszajelzések
Kapcsolat

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek

Dinnye turmalin karkötő sorba rendezett szemekkel

Dinnye turmalin karkötő sorba rendezett szemekkel
  Dinnyeturmalin karkötő
Azonnal, készleten, csak: 3
Ára: 5,600Ft Egység/db: 1
Méret (csuklód + 1-2cm):

Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: dinnyeturmalin, karkötő

Dinnyeturmalin karkötő (dinnye turmalin)

Mérete kb. 18cm (és gumis, tehát 18-22cm). A turmalin szemek kb 7-8mm -esek és mivel természetes kristály színük változatos egészen a feketétől a zöldessárgáig. A karkötőben a dinnyeturmalin szemek sorba vannak rendezve.

A dinnyeturmalin egy olyan ásvány, melyben a turmalin zöld és piros színű egyszerre. A dinnye turmalin sokoldalú kő. Segít az elmét megbékélni és a tudatba azt az érzést meghonosítani, hogy bármit is csinálj, bármerre jársz, biztonságban vagy. Emlékeztet arra, hogy megtapasztalni jöttél a földi valóságot és minden amit csinálsz, csak a javadat szolgálja, mert ebből tanulsz. Gyakran hívják égi védelmezőnek is (nagyrészt az előbb említett pozitív gondolatok általi teremtés miatt.). A dinnyeturmalin megnyitja a szív csakráit és segít szívvel gondolkodni, jobban adni a szeretetet és a világban megérezni azt. Támogat abban, hogy lazábban viseld a környezeted jelzéseit és történéseit, és az elme helyett jobban a szívedre tudj hallgatni. A kő üzenetei: "szeresd önmagad!" "a világ jó!" Mivel pozitív gondolatokat ad, pozitív elvárásokat teremt és ezáltal segíti ugyanazon valóság jó oldalainak a megtapasztalását is.  Azt emlegetik erről a kőről, hogy minden egyes színű turmalin más-más specifikus gyógyhatású.

A turmalin szemek színben hasonlóak.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 1-2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár a következő munkanap kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram