Amazonit karkötő, természetes, fazettázott

  • Azonnal készleten, csak: 10

  • 4 390Ft


Bővebben

Amazonit karkötő, természetes

Amazonit karkötő, természetes színű dendrites, 8 mm-es átmérőjű félig matt, amazonit ásvány gyöngyökből, melynek mérete kb.18 cm. A valódi ásvány golyókban jellegzetes természetes kristály minták is vannak.

Az amazonit (más néven amazonkő vagy zöld földpát) nevét az Amazonas folyóról kapta, ahol az első példányait találták. Vannak azonban, akik úgy tartják, hogy az ókori legendákból ismert harcos nőkről, az amazonokról nevezték el, akik fegyvereiket díszítették ezzel a kővel. Színe a zöld és kék különböző árnyalataiban pompázik, a halványzöldtől a kékeszöldig. Gyakran fehér, sárga és vöröses foltok tarkítják. Kristályai általában prizmásak és zömökek, nagy kristályokban fordulnak elő. Lelőhelyei: USA, Brazília, Ausztrália, India, Kanada, Madagaszkár, Oroszország. Az amazonitot évezredek óta a nyugalom és a testi-lelki fájdalomcsillapítás köveként tisztelték. Az egyiptomiak a bátorság kövének, az észak-amerikai őslakosok pedig a remény kövének is tartották. Tutanhamon híres arany halotti maszkját díszítő drágakövek között is található amazonit. Szerencsehozó és teremtő erejű kőnek tartották, ami segít az újjászületésben, tavasszal pedig termékennyé tenni a földeket. Sokan a szülő nők köveként említik, mely védő talizmánként segíti a nőket a terhesség és a szülés folyamán és felkészíti őket lélekben az anyaságra. Az amazonit a torok- és a szívcsakra köve. A torokcsakra a kommunikációval, az önkifejezéssel, a kreativitással és az önfegyelemmel áll kapcsolatban. Segít megtalálni a saját hangod, megvédeni az igazad. Támogatja a szeretetteljes kommunikációt, vitás esetekben pedig segít megtalálni a helyes szavakat és hangsúlyt. A szívcsakra képezi az anyagi és a szellemi világ, valamint az ész és a szív Isteni kifejezése közötti hidat. A feltétel nélküli szeretet, az elfogadás, az együttérzés és a megbocsátás áll vele kapcsolatban. Az amazonit harmonizálja a csakráid működése közötti energiaáramlást, ezáltal megnyugtatja lelked is. Segít megérteni az életfeladatod. Az amazonit utat enged a megérzéseknek és megtisztítja az aurát. Védelmező kőnek is hívják, hiszen blokkolja a felénk áramló káros energiákat. A szintézis ásványának is nevezik, mert gyengéden harmonizálja és egyensúlyba hozza a női és férfi energiákat. Az amazonit lelkierőt, pozitivitást és kitartást ad. Segít az aggodalmak és a félelmek leküzdésében és az érzelmi megrázkódtatások kezelésében. Szeretettel és nyugodtsággal tölt el, lecsendesíti az elméd. Finoman szembesít félelmeiddel, hogy fel tudd dolgozni őket. Segítségével felismerheted, hogy a gondjaid magadnak kreálod. Fontos üzenete van annak, ha az amazonitot választod, ugyanis ez az ásvány rámutat arra az igazságra, amire szükséged van. Még ha fáj is ez az igazság, szükséged van erre a tapasztalásra, hogy tovább tudj lépni az életben. Az amazonit üzenete: a teremtő erő ott él benned!

Az amazonit akkor kell neked

·         amikor a békés harcos útját járod

·         ha harmóniát keresel az életedben

·         ha megerősítenéd az akaraterőd

·         ha magasabb szintű gondolatokat szeretnél befogadni

·         ha a szeretetteljes kommunikációt szeretnéd tanulni

·         ha rá szeretnél jönni, hogyan tudsz felülemelkedni a problémáidon

·         ha bosszantó szituációval találkozol

Az amazonit segítségedre lehet

·         amikor megpróbáltatások előtt állsz és kitartásra van szükséged

·         amikor lecsendesítenéd az elméd

·         amikor rá akarsz világítani félelmeidre

·         amikor meg szeretnéd találni a valódi éned az élet áramlásában

·         amikor meg akarod találni, hogy önkéntelenül hogyan vettél részt egy szituáció létrejöttében

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék amazonit, karkötő