Ametrin medál, ezüst, prémium

Ametrin medál, ezüst, prémium
Ametrin medál, ezüst, prémium
Válassz kép alapján!
Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 24,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: ametrin
 Ametrin medál, ezüst

Gyönyörű prémium kivitelű ametrin medál, melynek mérete kb. 3 cm.

Az ametrin egy ritka kvarc változat, melyben az ametiszt és a citrin egyedien ötvöződik. Ez az egyesülés adja a kristály mesés ibolyalila és aranysárga színét, amit a kristályokban lévő vas eltérő oxidációja eredményez. A két kristály szó összetételéből ered az ásvány neve. Ametrin mesterségesen is előállítható az ametiszt hőkezelésével. Legfőbb lelőhelye Bolívia (bolivianit néven is ismert). Európába a 17. században jutott el a spanyol gyarmatosítóknak köszönhetően. A legenda szerint egy spanyol gyarmatosító feleségül vette az ayorei törzs hercegnőjét és egy csodás ametrint kapott ajándékba. A követ bemutatta a spanyol királynőnek, akit lenyűgözött a kristály szépsége. Az ametrin kombinálja az ametiszt és a citrin energiáit, egyesülésük egy új energia impulzust alkot. Rendkívül energikus kő. Fokozza a kreativitást és hozzájárul ahhoz, hogy kézben tudjuk tartani az életünket. Összeszedettséget, magabiztosságot ad, valamint erőt és tudatosságot a változtatáshoz. Segít összehangolni a gondolatainkat és a cselekedeteinket. Energiarendszerünket finoman egyensúlyba hozza. Segít felfedezni a testi betegségeinket okozó energiablokkokat, majd meg is szűntetni azokat. Nyugtatja az elmét, gondolat és érzelemtisztító kő. Ezzel a tisztító képességgel pedig felszabadítja az örömet bennünk. Segít abban, hogy jó érzéssel higgyünk önmagunkban. Erősíti az optimizmust és a kiegyensúlyozottságot, amiből a stressz sem tud kibillenteni. Minden szervünkre pozitív hatással van. Oldja a blokkokat, beleértve a negatív érzelmi programozást is. Erősíti bennünk azt a képességet, hogy el tudjunk fogadni másokat, elűzi az előítéleteinket. Siker és pénzvonzó ásványnak is tartják, sokan egy apró ametrint hordanak pénztárcájukban e célból. Spirituális védelmező hatással is szolgál ez a csodás kő. Összeszedettséget és egyensúlyt, magabiztosságot ad, és ezt állítja egyensúlyba finom módon. Spirituális védelmező hatással is szolgál.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram