Ametrin medál, ezüst II.

Azonnal készleten, csak: Előrendelésre
Ára: 14,900Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Előrendelem
 Ametrin medál, ezüst II

Gyönyörű ametrin medál ezüst, melynek mérete kb. 3.5 cm.

Az ametrin egy ritka kvarc változat, melyben az ametiszt és a citrin egyedien ötvöződik. Ez az egyesülés adja a kristály mesés ibolyalila és aranysárga színét, amit a kristályokban lévő vas eltérő oxidációja eredményez. A két kristály szó összetételéből ered az ásvány neve. Ametrin mesterségesen is előállítható az ametiszt hőkezelésével. Legfőbb lelőhelye Bolívia (bolivianit néven is ismert). Európába a 17. században jutott el a spanyol gyarmatosítóknak köszönhetően. A legenda szerint egy spanyol gyarmatosító feleségül vette az ayorei törzs hercegnőjét és egy csodás ametrint kapott ajándékba. A követ bemutatta a spanyol királynőnek, akit lenyűgözött a kristály szépsége. Az ametrin kombinálja az ametiszt és a citrin energiáit, egyesülésük egy új energia impulzust alkot. Rendkívül energikus kő. Fokozza a kreativitást és hozzájárul ahhoz, hogy kézben tudjuk tartani az életünket. Összeszedettséget, magabiztosságot ad, valamint erőt és tudatosságot a változtatáshoz. Segít összehangolni a gondolatainkat és a cselekedeteinket. Energiarendszerünket finoman egyensúlyba hozza. Segít felfedezni a testi betegségeinket okozó energiablokkokat, majd meg is szűntetni azokat. Nyugtatja az elmét, gondolat és érzelemtisztító kő. Ezzel a tisztító képességgel pedig felszabadítja az örömet bennünk. Segít abban, hogy jó érzéssel higgyünk önmagunkban. Erősíti az optimizmust és a kiegyensúlyozottságot, amiből a stressz sem tud kibillenteni. Minden szervünkre pozitív hatással van. Oldja a blokkokat, beleértve a negatív érzelmi programozást is. Erősíti bennünk azt a képességet, hogy el tudjunk fogadni másokat, elűzi az előítéleteinket. Siker és pénzvonzó ásványnak is tartják, sokan egy apró ametrint hordanak pénztárcájukban e célból. Spirituális védelmező hatással is szolgál ez a csodás kő. Összeszedettséget és egyensúlyt, magabiztosságot ad, és ezt állítja egyensúlyba finom módon. Spirituális védelmező hatással is szolgál.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási idő utánvétes csomagok esetében kb. egy munkanap, ünnepi időszak alatt is.

Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram