Holdkő medál, fazettázott, ezüst

  • Azonnal készleten, csak: Hianycikk

  • 14 990Ft


Bővebben

Holdkő medál, fazettázott, ezüst

Garantáltan természetes, eredeti holdkő medál ezüst foglalatban, tisztán fehér, csillogó holdkőből, melynek mérete kb 2cm.

Eredeti holdkő ásványból csiszolva. 

A holdkő a nevét sejtelmes holdszerű fényéről (irizálásáról) kapta, melyet akkor veszünk észre, amikor azt nap, vagy lámpa fénynél forgatjuk.

Gyönyörű ékszer, ajándék minden nőnek, és nemcsak nőknek.

Mi a különbség a természetes és mesterséges holdkő között?

Az opalit - valódi holdkövek közti különbséget sokan nem ismerhetik. Hatás szempontja végett sem mindegy melyiket választod. A másolatok gyakran már gyárból kikerülve holdkő néven (a kínaiaknál gyakran Sri Lanka jelzővel) kerülnek az ékszerpiacra és a még tapasztalatlan hobbi-kereskedők kezébe. Ha ilyet látsz, menekülj oda, ahol eredeti holdkövet kapsz. A természetes holdkő általában matt, nem-kevésbé átlátszó, krémfehér színű, benne itt-ott fekete foltok előfordulhatnak. A fekete foltok növelik a holdkő védelmi erejét. Némely esetben a követ forgatva (főleg a válogatott drágakövekben és kabosonokban) kékes-szivárvány szerű csillogást fedezhetsz fel. Ez a csillogás egyedi és utánozhatatlan. Ezt próbálják imitálni a mesterséges holdkővel, (hivatalosan opalit) ami viszont mindig áttetsző, jellegzetesen egységesen kék. Mindkét holdkő tulajdonsága hasonlít egymáshoz, de a valódi holdkő ereje sokkal nagyobb. Az opalit és a holdkő művészetek köve is, (így médiumok, írók kedvelik), a nőiesség, a feminin energiák tartoznak hozzájuk. Kiegyenlítő hatásúak és segítik az elfogadást, megérzéseket és a nőiséget is. Lágyabbá, elfogadóbbá teszi az embert és jobb megéléseket hoz még a nagyon levegő típusú embereknél is.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék holdkő, medál, holdkő medál