Vivianit medál, ezüst (vivanit)

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 14,500Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: Vivianit, medál

Vivianit medál, ezüst

Újdonság!! Vivianit medál ezüst foglalatban, melynek mérete kb. 3,5 cm (akasztórésszel együtt).

 

A vivanit összetétele, színe:

A vivanit (más néven: anglarit, mullicit, kékvasföld )víztartalmú vas-foszfát ásvány. Pegmatitokban, mocsarakban, lápokban szerves anyagok bomlásakor is keletkezhet. Megtalálható fosszilis kagylókban, csigákban és csontokon is. Érdekessége, hogy a frissen előkerült vivianit még színtelen, viszont az oxigén hatására egyre sötétebb lesz: előbb világoskék, majd zöldeskék, indigókék, aztán fekete lesz a színe, végül pedig metavivianitté alakulhat. Izzítás hatására vörössé válik és könnyen olvad. Szépen csiszolt kristályai drágakő minőségűek.

 

Előfordulása, felfedezése:

Számos helyen előfordul a világban, Magyarországon is vannak lelőhelyei (pl. Rudabánya). Abraham Gottlob Werner 1817-ben nevezte el John Henry Vivian walesi minerológus után. Ő azonosította be az ásványt egy St. Agnes (Cornwall, Anglia) környéki bányából először.

 

A vivanit felhasználási területei:

A római korban porrá zúzva festékalapanyagként használták, később olajfestményeknél, például Jan Vermeer van Delft, a holland aranykor egyik legnagyobb festője A kerítőnő című alkotásánál is.

 

A vivanit kő hatása:

A vivianit a béke, a szeretet, az együttérzés, a gondoskodás és a spirituális megvilágosodás köve. Nagyon energikus kő, felszabadítja a negatív gondolataid és megtisztítja aurád a negatív energiáktól. Ha ezek az ártalmas gondolatok és energiák elhagynak, sokkal békésebb és nyugodtabb leszel. Finoman gyógyító kék és zöld frekvenciája hozzájárulhat a testi és lelki egészséged javulásához. A vivianit tehát kiváló gyógyító ásvány. Erősíti az együttérzés képességét, hogy könyörületesebben tekints embertársaidra. Támogatja az önzetlenség és a nagylelkűség érzéseit önmagaddal és másokkal szemben is. A vivanit segít helytállnod konfliktushelyzetekben. Arra ösztönöz, hogy az élet nehezebb szakaszaira úgy tekints, mint ösztönző kihívásokra. Felszabadítja a mélyen elfojtott érzéseid, melyekről képes leszel megfontoltan és higgadtan gondolkodni és bánni velük. Azt mondják tüzet és lelkességet hoz az életbe, intenzívebbé és izgalmasabbá teszi a mindennapokat, felfrissíti az esetleg megrekedt kapcsolatokat. Segíti a reális célok meghatározását, elérését és abban is, hogy magadról is reális képet láss. A vivianit arra ösztönöz, hogy teljes és boldog életet élj, függetlenül a szembejövő problémáktól, vagy az idő múlásától. Mindezek növelik az életörömöd, az önbecsülésed és az optimizmusod is. Arra tanít, hogy bátran nyisd meg a szíved a világ felé. A szívcsakra megnyitása és megerősítése pedig növeli a nőiség, vagyis a természeted yin aspektusait. Ahogy egyre nyitottabbá válsz, egyre fogékonyabb leszel a másoktól és az Isten Anyától kapott szeretet befogadására. A vivianit üzenete: nyisd meg a szíved!

 

A vivianit akkor kell neked: 

- ha rosszul érzed magad a bőrödben

- ha úgy érzed kiégtél a hivatásodban  ha reális célokat szeretnél kitűzni magad elé

· ha nyitottabb szeretnél lenni a világ felé

 

A vivianit segítségedre lehet

· amikor a párkapcsolatod intenzitását szeretnéd újraéleszteni

· amikor meditációdban ősi világokkal szeretnél összekapcsolódni

· amikor a nőiességed szeretnéd erősíteni és jobban megélni

 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram