Tigrisszem marokkő

  • Azonnal készleten, csak: 3

  • 790Ft


Bővebben

Tigrisszem marokkő

Tigrisszem marokkő, melynek mérete kb. 2 cm.

A tigrisszem az egyik legismertebb kvarckristály, melynek színe gyönyörű, meleg sárgásbarna és aranybarna, jellegzetes csíkozással. Nevét egy fénytani jelenségnek, a macskaszem-hatásnak köszönheti, melyet a belsejében megjelenő krokidolit ásvány zárványai eredményeznek. A kvarc a krokidolit rostjai közé épül be, az anyagban levő vasat oxidálja és ez adja az ásvány csodálatos színét, a tigrisszemekre jellemző selymes fényjátékát. Ahogy a fény felé fordítjuk, szinte élni látszik a kő, mintha tényleg egy tigris szemébe néznénk. Testvérásványai a macskaszem és sólyomszem. Hematitot és jáspist tartalmazó változatát pedig tigrisvasnak nevezik. Habár több millió éves kőzetekben fordul elő, a tigrisszem Európába csak a 19. században került piacra a dél-afrikai gyémánttelepek felfedezésének melléktermékeként. Az egyiptomiak úgy tartották, hogy ez a kő egyesíti a Nap isten (Ré) és a Föld isten (Geb) energiáit és áldásait. Az ókori rómaiak pedig a bátorság kövének tartották, ezért a légiósok állítólag védelmező talizmánként hordták.

Sokszor mondják, hogy nem az ember választja a követ, hanem a kő választja ki gazdáját. Ha a tigrisszem a Te köved, azt biztosan érezni fogod. Magához vonzza a tekinteted, érintése pedig kellemes érzéseket kelthet benned. A tigrisszem meleget és élénkséget áraszt. A 12 mesterkristály egyike, a belső béke és erő köve. Hatására mélységes érzelmi békesség és védettség alakulhat ki benned, segít elmélyülni az érzelmeidben. Segít befelé tekinteni, felismerni belső korlátaid és belső erőtartalékaid is. A tigrisszem a „Vagyok aki vagyok” ásványa, erősíti az Én-tudat felismerését és a régi, hozott gondolatminták elengedését. Kiegyenlítő és nyugtató kő, megfékezheti a túláradó energiákat és izgalmakat. Segít hinni magadban, erősíti a karizmát. De hozzá tartozik a bátorság ereje is, támogat, hogy a veled szemben álló dolgokkal könnyedén szembe tudj nézni. Ösztönzi a szellemi-lelki megújulást és a feltöltődést, növeli az energiaszinted. Segíti a társas életet, az empatikusságot és mások megértését. Nyitottságra és kreativitásra ösztönözi a szellemet. Segíti a fizikai sík elfogadását, a benne való leföldelődést, ezért spirituális úton járóknak nagyon ajánlott.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék tigrisszem, marokkő