Tigrisszem karkötő

  Tigrisszem karkötő
Azonnal, készleten, csak: Előrendelésre
Ára: 1,950Ft Egység/db: 1
Méret (csuklód + 1-2cm):
Előrendelésre

Gyönyörű tigrisszem karkötő, melynek mérete kb 18-19cm.

A tigrisszem a Vagyok Aki Vagyok ásványa, erősíti az éntudat felismerését és a régi hozott gondolatminták elengedését. Segíti a fizikai sík elfogadását, a benne való leföldelődést, ezért spirituális úton járóknak nagyon ajánlott. Hozzá tartozik a bátorság ereje is, hogy a velünk szemben álló dolgokkal lazán és könnyedén tudjunk szemezni. A tigrisszem gyógyító kő, pozitív a nem spirituális kiváncsiak számára is, mert segít elindulni lassan de biztosan ez bben való felfedezésben. Kiegyenlítő, nyugtató kő és szép selyemfényű irizálása van, ahogy a fényben forgatod. Segíti a szellemi-lelki megújulást és a feltöltődést. Növeli az energiaszintet, fizikai munkához és munkavégzéshez is kiváló. Segíti a társas életet és a másik fejével történő gondolkodást, motiválást és mások megértését. Megújulst hozhat elő házasságban is.A karkötőben a szemek mérete 8mm, hosszát egyedi kívánság szerint is kérheted. 

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet