Szodalit medál

  Szodalit medál
Azonnal, készleten, csak: 1
Ára: 650Ft Egység/db: 1
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: szodalit, medál

Szodalit medál

Szodalit medál, melynek mérete kb. 2.5 cm.

A szodalit Szent Mihály köve. Segít védelmező mező kialakításában a viselője körül, és jó hatással van a beszéd és a torokcsakra aspektusaira. Ásványokkal ismerkedők számára kiváló és férfiaknak is tökéletes. A nyugodt-föld típusú emberek vonzódnak gyakran a szodalithoz, ezért kiegyenlítés gyanánt levegő típusú nem mindig nyugodt embereknek segíthet a kiegyenlítődésben.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet