Gyógyító Kövek - Mi is az a merkaba?

A merkaba kristály működése és felhasználási területei. Hogyan működik? Mitől ilyen erős a gyógyhatása? A merkaba szerepe a fejlődésben testi-lelki-szellemi szinten.

Évekkel (10?) ezelőtt egy mágusnál jártam. Átlagos kinézetű volt, de egy szokatlan zenei szertartáson vettünk részt. Szólt a dob, szólt a zene, majd zsibbadt fejjel éreztem egy érdekes keleti nyugalmat a szertartás végén. A varázsló elmondta nekem, hogy megjelent előtte Szent Mihály és elmondta neki, hogy az a feladatom ebben az életben, hogy ásványokkal és merkabákkal foglalkozzak. Ez a története annak, hogy Magyarországon a merkabák és kristályok egyesítéséből ásvány merkabák lettek. Először ásványbörzéken jelentem meg (a cikk írásakor nem börzézek) és tele voltak az emberek kérdésekkel, mi ez, és hogyan kell használni. Emlékszem, eladók is nézegették, vizsgálgatták, majd a tulajdonosaik el is elhíresztelték erejét, pozitív hatását és érdekesebbnél érdekesebb történeteit. Ma is mosolyt csal az arcomra a laikusok fajvakargatása, tépelődése ezek láttán.

A mer-ka-ba egy ősi, Egyiptom előtti eredetű összetett szó.

- a MER jelentése - forgó fénymező,

- a KA - szellemet jelent,

- a BA - lélek.

A merkaba egy, az emberi fénymezőre ható kristály, mely elősegíti a szellemi-lelki egységet és megújulást. Röviden a merkaba minden ember, gyerek és állat energiamezőjében megtalálható energiai forma, mely forgásra képes. Minél harmonikusabban forog ez az energia mező, annál jobban érzed magad.

A merkaba geometriailag egy csillag-tetraéder. Ha két háromszög alapú piramist térben egymásba illesztünk, megkapjuk a merkabát.

A merkaba az aura, mely minden élő körül létezik. Asztráltestünk utazó - dimenzióátlépő járműve. A magas szintű gondolatok mint a szeretet, elfogadás, igazság; és a merkaba kristályok erősítik merkabánkat. A kristály merkaba segít merkabánk aktiválásában: tisztítja és megvédi energiatestünket, javítja közérzetünket, megnöveli tudatosságunkat, valamint a jobb pihenést is elősegíti. Segít összekapcsolni a harmonikus renddel és megélni az ősforrással való kapcsolatot.

A merkaba ereje a formájának köszönhető, és annak hogy ásványból van. z ásvány milyensége szinte másodlagos befolyású tényező, szimpátia alapján érdemes magadnak merkaba kristályt választani. A forma, valamint az a tény, hogy gyógyhatással rendelkező ásványból van, olyan erőt sugároz, mely páratlan. Bizonyos tekintetben még a Szent Hetes kristálytól is megnyugtatóbb és kiegyenlítőbb hatású. 

A kristályok formája a szakrális geometria rejtelyében keresendő. Az univerzumnak hangja van. A voyager űrszonda pár évtizeddel ezelőtt hangfelvételeket készített a világűrben található elektromágneses interferenciákról és háttérsugárzásról. Ezeket a felvételeket dr. Geoffrey Thompson professzor vezetésével embereknek mutatták meg 1989-ben és az eredmények meglepően jók voltak. A beteg emberek sokkal gyorsabban épültek fel, hallgatása során sokkal nyugodtabbak lettek a vizsgált személyek. Eme felvételt kiadta a NASA hanghordozón, mely 5 részes sorozatként megvásárolható volt 50ezer Ft körüli összegért. A merkaba kristály alakja nagyon hasonlítható a vasútállomás tölcsér hangszórójához. Az felerősíti a beszédhangot és jobban érthetővé teszi, mert a formája egy adott ívet követ. A merkaba kristály ugyanezt teszi az univerzum hangjával. Felerősíti az univerzum hangját és ezáltal fejti ki hatását.

A másik hatás a szakrális geometria. A merkaba forma kapcsolatban van a teremtés szögeivel, szakrális geometriával is. A természet, az emberi test, és az atomi szerkezet bizonyos szögek szerint és azon geometriai élek és csúcsok alapján épül fel. Ezzel összhangban vannak pl. a tudatosn megépített buddhista sztúpák, a keresztény maszkulin minőségű templomok és más vallások szent helyei  is, de megtalálható az atomokban, a nővények felépítésében stb. 

Sokakban felmerülhet, hogy ez a csúcsos forma feng shui szerint hogyan hat. Ez teljesen beilleszkedik,  felgyorsítja a pozitív chi áramlását és megtisztítja a negatív energia áramlástól a levegőt. 

A merkaba ásvány egy nagyon különleges gyógyító kristály. Megerősíti a természetes emberi energia mező rugalmasságát és ellenállóbbá teszi azt. Megnyugtató hatású és segíti a pozitív gondolatok meglétét, a jelenben tartózkodást. Tisztítja az ember merkabáját és elősegíti a felemelkedést. Sokan úgy hiszik, hogy a merkaba a felemelkedés kulcsa. 

A lélek mindig úgy mesélem, hogy munka után, kellemetlen időjárásban és BKV -s nap után kétszer érkezik otthonába. Egyszer mikor belép az ajtón, majd amikor fellélegzik és szellemében is megérkezik testébe, a jelenbe, amikor csak az itt és most számít. Ez utóbbi az, melyet segít közelebb hozni a merkaba. Erőteljes védelem, meditatív segítő, jelenlét segítő kő, még szervi problémák megjavulását is tulajdonították e kristálynak. A hatása auraszenzorokkal tesztelt, a hatása meglepően magas. Segít abban, hogy röviden, visszatalálj autentikus önmagadba.

A használatához nem szükséges különleges képzettség, bár sokan így akarják előadni. A legjobb, ha medál formájában magaddal viszed, vagy mikor hazáérsz, kézben tartva meditálsz vele. A legjobb hatásáról azok számoltak be, akik ágy mellett, éjjeli szekrényen tartotta a merkabáját,  mert amikor az elme egy része kikapcsol, akkor tud a merkaba a legjobban a finomenergetikai téren veled együtt dolgozni. 

 

Nézd meg milyen merkaba kristályok vannak a Gyógyító Kövek ásvány webáruházban!

Tisztelettel,

Fülöp Tibor
Gyógyító Kövek

A honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.