Nyers Kunzit gyűrű, ezüst

Nyers Kunzit gyűrű, ezüst
Nyers Kunzit gyűrű, ezüst
Válassz kép alapján!
Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 12,980Ft Egység/db: 1
Gyűrű mérete:

Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: kunzit, gyűrű

Nyers kunzit gyűrű, ezüst

Gyönyörű kunzit gyűrű, melynek mérete a képen látható (és egyedi méretre is kérheted).

Élőben még szebb, selyemfényű ásvány.

A kunzit a spodumen ásványcsoport egyik tagja, a szilikátok osztályába tartozik. Gyengéd színárnyalatai rózsaszín, ibolyavörös és bíbor színekben pompáznak, igen nőiesek és csábítóak. A lilás-rózsaszín árnyalatot a mangán adja. Egy különleges optikai jelenség, a pleokroizmus miatt bizonyos irányból erőteljesebb a színe, mely idővel fakulhat, hevítve pedig visszatérhet. Közvetlen napfény hatására is elhalványulhat, ezért kunzitos ékszerrel nem ajánlott napozni. Érdekesség, hogy lángban megolvad, savak viszont nem oldják. A kunzit magmatikus pegmatitokban képződik. 1902-ben fedezték fel Kaliforniában, nevét pedig a new yorki ötvös és drágakő kereskedő, George Frederick Kunzról kapta, aki elsőként írt széleskörűen erről a csodás ásványról. A kunzit rendkívül spirituális kő, rezgése magas. Békét sugároz, és az univerzális szeretettel kapcsolja össze viselőjét. A kunzit erősíti az emberiességet, szeretetteljes gondolatokat és kommunikációt tesz lehetővé. Segít a párkapcsolatunkat magasabb szintre hangolni és magasabb szinten megélni a kapcsolatunkat társunkkal. Mély és összpontosító meditációs állapotot idéz elő, hasznos azoknak, akik nehezen tudnak meditálni. Kiváló útitárs a szellemi fejlődésben önmagukat felfedezni és fejleszteni kívánó emberek számára. Segít az önszeretetet megélésében is, támogatja az önkifejezést és lehetővé teszi az érzelmek szabad kinyilvánítását. Védelmező kő, megóvja az aurát a nemkívánatos energiáktól és erősíti az energiamezőt a test körül. Segít eltávolítani az akadályokat az utunkból, és alkalmazkodni az erőpróbát jelentő helyzetekben. Növeli a kreativitásunkat is.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram