Karneol fúrt marokkő, nyers

  • Azonnal készleten, csak: Előrendelésre

  • 890Ft


Bővebben

Karneol marokkő

Gyönyörű karneol ásvány marokkövek, melyek mérete kb. 2,5-3 cm

karneol egy hematittól színezett, sugaras, szálas kalcedon-változat. A kristály áttetsző és viaszfényű, színe a narancsostól a vöröses barnáig terjed, a benne lévő vastartalomtól függően. Legnagyobb lelőhelyei India, Brazília és Oroszország. Neve a latin cerasus szóból ered, ami cseresznyét jelent. Később carneolummá alakult a megnevezés, ami pedig hússzínű drágakövet jelent. A karneolt már az ókorban ismerték, úgy hitték a karneol sírba temetve átkíséri a halottakat a túlvilágra. Az ókori Rómában is nagyra becsülték: balesetek, mérgezések elleni védő amulettként használták. Indiában a gyerekek védőköveként tisztelték, indiai neve a "ratdzsri mohara" éjszakai lázgyógyítót jelent. A karneol tele van életerővel és energiával, felszabadítja az örömöt viselőjében. Élet- és önszeretetre ösztönöz, ezáltal növeli az önbecsülést és ráébreszt belső értékeinkre. Stabilitást és bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet és megtanít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben. Sikerre sarkall, növeli a kreativitást és segít kibontakoztatni a bennünk rejlő alkotóerőt. Felébreszti a közösségérzetet, segít megértőbbnek lenni, vagy épp megnyílni a másik ember felé. A karneol a jelenlét köve, vagyis a jelen valóságban földel és rögzít. Feltárja előttünk földi létünk feladatait és segíti az élet körforgásának, így a halál gondolatának elfogadását. Segítségével megérthetjük és leküzdhetjük félelmeinket. Ha a felismerés és a megértés cselekvéssé válik, akkor képesek vagyunk elindulni a változás útján és ez felvirágoztatja az életet. Csodás meleg színe felidézi bennünk a lenyugvó Napot, az őszi ragyogást és az istennők életteremtő energiáját.
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék karneol, marokkő