Gyógyító Kövek - Gyógyító botok, energiarudak

A gyógyító botok és energiarudak használata egyre több népszerűséget kap a gyógyítók és a gyógyulni -, spirituálisan fejlődni vágyók körében. Legtöbben azt hiszik, hogy csak energia gyógyászattal foglalkozó emberek számára, vagy disznek hasznosak. Lássuk mi az, amit még tudni érdemes!

A kristálycsúcsok mindig nagyon erőteljesek. Magas rezgéseket hoznak le mindenkinek, neked is.. Minden kő minőség más más energia módot képes lehozni, ezért aki teheti, annak érdemes többfélét is használni.

 

1. Nincs abszolút információ. A gyógyító botok használatáról egyre több tanfolyam, utasítás és szabály keletkezik. Ez jót tesz az ezotéria iparnak, de Neked valóban? Egyet ismerj: mindig hallgass a szívedre. A tanfolyamok szerintem olyanoknak valók, akik nem akarnak a megérzéseikre hivatkozni. A gyógyító botok nagyon egyediek, a használóhoz igazodva kell, hogy elkészüljenek, ezért egy rendszer sosem lehet mindenkinek tökéletes. Az, hogy megírják, hogy minek hány centinek kell lennie stb. csak humbug. Igazából nagyon kevesen ismerik a szent arányokat és akik igen, azok azt nem fogják készen csak úgy aranytálcán pénzért cserébe megadni. Ennek az oka szakrális, beavatás jellegű. Pénzért nem adunk olyan tudást, amit felelősségteljesen kell használni, mert a tanítványnak előtte be kell járnia az önmaga beavatási útját és ez nem egy meditáció amikor a mester varázsol és hűha beavaatott lettél, hanem ez mindenki számára egy belső szmeélyes utazás

Általános információ, hogy a gömbben végződő rudak a gömb végükön harmonikus energiákat gyűjtenek be, amit a csúcson összpontosíthatnak. A másik a csúcs, ami fontos eleme. A dupla végű botok energia irányítására és tisztításra (eltávolításra) is kiválók. A tizenkét lapúak erősebbek, ezeket gyakran szokták Vögel csiszolású csúcsoknak nevezni. Hozzáteszem, hogy személy szerint - nem véletlenül - nekem nincs kombinált (többdarabos összeszerelt) gyógyító botom, amiben csakrakövek vannak. A csakrakövek bizonyos idő után többet ártanak, erről egy későbbi hírlevél fog szólni, miért.

2. Van, aki hétköznapi gyógyítóként tenyérrel gyógyítással 10szer akkora gyógyítást tudott lehozni, mint más a spéci botjával. Tehát az első és legfontosabb kulcs maga személy tisztasága. Ha Te rendben vagy, akkor a gyógyításod is rendben van, és annak csak egy kiterjesztése a gyógyítórúd. Rúddal nem leszel sokkal jobb gyógyító, mégha elsőre azt is érzed hogy áramlik az energia. (attól, mert jobbnak kinéző új kocsit vezetsz, nem feltétlen jutsz el hamarabb egyik forgalmas városrészből a másikba)

3. Az energiarudak régen a sámánoknál nem (csak) továbbításra, hanem égi antennaként szolgáltak, hogy a felettes tudatosságot befogadni tudják. Tehát a személyes rúd használata a nem gyógyítóknak is ajánlott és nagyon sokat tud segíteni fizikai, és tudatosság információ területeken. Érdemes velük aludni.(ha van külön csak saját célra használt kő) Nagyon sok hosszútávú erő és tudás alapjait segítenek letenni.

4. Ne játssz star wars jedi lovagot, vagy akupunktúrásat! Sokan csak úgy, elkezdik "műteni" a másikat, mert ott fáj neki. Te ne tedd. Kevesebb hasznot okozhatsz vele, mint amennyit megzavarsz a másik természetes egyensúlyában. Egyrészt mert a fájdalom a test jelzése egy lelki problémára, tehát a tünet elnyomása tetézi a bajt. Másrészt legtöbben nem is tudják, hogyan kell gyógyító rúddal helyesen energiát eltávolítani és gyógyító rúddal tisztítani. A legtöbben csak az energia irányítását és a feltöltést ismerik hellyel-közzel. Ez kevés. Attól, mert látsz egy sötétebb foltot az illetőben, még nem a probléma gyökerét látod, és HA BELENYÚLSZ A MÁSIK DOLGAIBA GYÓGYÍTÓ RÚDDAL ÉS AZZAL LETERELED AZ ÉLETPÁLYÁJÁRÓL, AZÉRT TE VAGY FELELŐS! Ez másféle gyógyításra is igaz. Sajnos egyre több a spirituális szuperhős, pedig a gyógyítást még nagyobb felelősséggel kell végezni, mint egy háziorvosnak.

Az akupunktúrás szurkálás a legdurvább az összes mód közül. Kristályrúddal embert szurkálni nem is tudom.... akkor lenne szabad, amikor valaki mondjuk... kőember lenne. Túlzottan erős beavatkozás. Azok használják, akik nem ismerik eléggé azt, amit szeretnének egyáltalán. Ez olyan, mint amikor egy ember ágyúval lő verébre.

5. Ha lepattant egy kisebb darab a rudadból, szeresd! - és tartsd meg. Valamiben sokat segített Neked, viseld gondját, és sokat is fog, ha hagyod. :)

6. Figyeld, hogy mit kell tenned, érezd és hagyd hogy a kezed, vagy az égi üzenet vezessen használatkor. Minden használat után erősen moss kezet, és tisztítsd meg az eszközödet.

 

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk. Minden egyes plusz és like számít. :)

Tisztelettel,

Fülöp Tibor ásvány szakértő

A honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.