Achát karkötő, dendrites

  • Azonnal készleten, csak: 6

  • 3 990Ft


Bővebben

Dendrites achát karkötő

A matt szemek mérete 8 mm, a karkötő teljes mérete kb 18 cm.

A denderites achát felülete márványos, fehér alapon sötét csíkokkal, foltokkal. Ezt a követ általában a bőséggel azonosítják – de nem (csak) anyagi téren. A viselője, használója életébe pozitív élményeket, tapasztalatokat hoz, képes elindítani a fejlődés útján, a negatív energiákat jóba fordítja át. Segít az önbizalom növelésében, állhatatosságra, kitartásra sarkall. Mivel ennek a kőnek erős a kötődése a természethez, a földhöz, ezért minket is képes visszavezetni a saját gyökereinkhez. Bár ez mind-mind lassú, belső munkát igényel, ezért rögtön ne is várjunk hatalmas változásokat: a denderites achát jótékony hatásai lassan érvényesülnek, az okokat, nem a tüneteket kezeljük vele – viszont így jótékony hatása sokkal tovább is tart.
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék achát, karkötő