Charoit karkötő, (csaroit)

Charoit karkötő, (csaroit)
Azonnal készleten, csak: 5
Ára: 5,990Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)- S (16,5-17,5cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):

Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             

Charoit karkötő, (csaroit)

Valódi charoit karkötő, melynek mérete M -es méretben kb 18-19cm (gumis, tehát 18-21cm).

A szemek mérete 8 mm.

A charoit egy ritka szilikát ásvány, nevét egyetlen lelőhelyéről, az orosz Chara folyóról kapta. Nyers formában szinte teljesen matt és színtelen, csiszolás hatására viszont csillogó gyöngyház fényű lesz, a kő fizikai jellege is mutatja, hogy a csodák a felszín alatt vannak. Ez a káprázatos kő a lila minden árnyalatában előfordul: orgona, levendula és ibolya színben is. A kristály rétegeltsége egyedi, örvénylő mintázatot ad és több mint 50 féle összetevőjének köszönhezően a feketétől a sárgásbarnáig mindenféle színt tartalmazhat. 1978-ban írtak róla először, addig nem igazán ismerte a Szibérián kívüli világ ezt a követ. A charoit nevet akkor kapta, amikor megérkezett a nyugati piacokra. A "chari" szó oroszul mágiát, varázst jelent. Állítólag a szibériai sámánok előszeretettel használták, hogy erősítsék a belső látás képességét. Atlantiszi beavató kőnek is nevezik. A charoit főleg gyógyító kő, képes belső energiánkat átsugározni másokra és a negatív energiát gyógyítóvá alakítani. Testünkre és lelkünkre is jó hatással van: a testet újult energiával tölti fel és megnyugvást hoz lelkünkbe is, ha már teljesen kimerített minket a stressz és a szorongás. Ez a kristály meghozza a kellő lelki egyensúlyt, még a legnehezebb időszakokban is tud segíteni, amennyiben nyitottak vagyunk a váltásra. A spiritualitás világában mozgók arra is alkalmazhatják, hogy a felsőbb energiákkal könnyebben kapcsolatba léphessenek. A spirituális ént a mindennapok valóságába földeli, valamint serkenti a belső látás és az előrelátás képességét is. Hozzájárul ahhoz, hogy megéljük és elfogadjuk a jelen pillanatot. A charoitot lélekkőnek is tartják, mely segít megszabadulni a mélyen gyökerező félelmektől és kényszerképzetektől. Tisztítja az aurát, és fokozza a feltétel nélküli szeretetet, megkönnyíti mások elfogadását. Igazi jótevő talizmán, támogatja az emberbaráti cselekedeteket és megmutatja hogyan lehetünk igazán a világ hasznára. Szelíd lila fénye útmutatást nyújt ahhoz is, hogyan tehetünk eleget a karmánknak. Fényével elhozza azt a felismerést, hogy rajtunk kívül senki nem oldhatja meg a problémáinkat. Álmaink megvalósításában érzelmi támogatást nyújt: segít megtalálni utunkat és helyesen dönteni. Erősíti önbecsülésünket és arra inspirál minket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból. Így is ismerik: csaroit, karoit, sámán kő.

"Köszönöm, a karkötők megérkeztek. A charoit sokkal szebb, mint ahogy azt a képről elképzeltem."

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram