Charoit karkötő, (csaroit)

Charoit karkötő, (csaroit)
 
Azonnal készleten, csak: 1
15,995Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t):

Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Charoit karkötő, (csaroit)

Valódi charoit karkötő, melynek mérete M -es méretben kb. 18-19 cm (gumis, tehát 18-21 cm).

A szemek mérete kb. 8 mm.

A charoit egy ritka szilikát ásvány, nevét egyetlen lelőhelyéről, az orosz Chara folyóról kapta. Nyers formában szinte teljesen matt és színtelen, csiszolás hatására viszont csillogó gyöngyház fényű lesz. Ez a káprázatos kő a lila minden árnyalatában előfordul: orgona, levendula és ibolyaszínben is. A kristály rétegeltsége egyedi, örvénylő mintázatot ad. 1978-ban írtak róla először, addig nem igazán ismerte a Szibérián kívüli világ. A charoit nevet akkor kapta, amikor megérkezett a nyugati piacokra. A "chari" szó oroszul mágiát, varázslatot jelent. Állítólag a szibériai sámánok előszeretettel használták, hogy erősítsék a belső látás képességét.

A charoit képes a negatív energiát gyógyítóvá alakítani. Testünkre és lelkünkre is jó hatással van: a testet újult energiával tölti fel és megnyugvást hoz lelkünkbe is, ha már teljesen kimerített minket a stressz és a szorongás. Belső munkával ez az ásvány meghozza a kellő lelki egyensúlyt. A spiritualitás világában mozgók arra is alkalmazhatják, hogy a felsőbb energiákkal könnyebben kapcsolatba léphessenek. A spirituális ént a mindennapok valóságába földeli, valamint serkenti a belső látás és az előrelátás képességét is. Hozzájárul ahhoz, hogy megéljük és elfogadjuk a jelen pillanatot. A charoitot lélekkőnek is tartják, mely segít megszabadulni a mélyen gyökerező félelmektől és kényszerképzetektől. Tisztítja az aurát, és fokozza a feltétel nélküli szeretetet, megkönnyíti mások elfogadását. Igazi jótevő talizmán, támogatja az emberbaráti cselekedeteket és megmutatja, hogyan lehetünk igazán a világ hasznára. Szelíd lila fénye útmutatást nyújt lelki fejlődésünkhöz földi utunkon. Fényével elhozza azt a felismerést, hogy rajtunk kívül senki nem oldhatja meg a problémáinkat. Álmaink megvalósításában érzelmi támogatást nyújt: segít megtalálni utunkat és helyesen dönteni. Erősíti önbecsülésünket és arra inspirál minket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból.

Egy elégedett vásárlónk írta:

"Köszönöm, a karkötők megérkeztek. A charoit sokkal szebb, mint ahogy azt a képről elképzeltem."

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk