Apatit marokkő nagyobb

  • Azonnal készleten, csak: 6

  • 1 390Ft


Bővebben

Apatit marokkő

Apatit marokkő, melynek mérete kb. 2,5 cm

Bár az apatit a világ kevés táján található meg, igen keresett ásvány fajta. A neve a görög "apatao" szóból ered, melynek a jelentése megtévesztés. Ennek az oka az volt, hogy régen elég gyakran összetévesztették más kövekkel. Az apatit sokféle színben fordul elő, lehet a zöldes kéktől egészen a sárgáig. A leginkább jelentős gyógyhatása azonban a kékes árnyalatú apatitnak van.

Az apatit kő, kék, tipikusan torokcsakrát, és kommunikációt elősegítő kristály. Gyakran használják spirituális csatornázás, művészetek elősegítése céljára. Támogatja az alkotó tevékenységeket. Az apatit ásvány segíti a humanitárius cselekvéseket, a tanulást, a tudás kiteljesedését, az intellektustt, segít a zavarodottság is Frusztráció megtisztítában, és a belső én felébredésében. Nyugtató hatású, oldja haraggal és a szorongással kapcsolatos problémákat. Segíti az önkifejezést minden szinten, és egyensúlyba hozza a fizikai, érzelmi, mentális részeinket. Az apatit segít kapcsolódni a mester énünkkel, középpontunkban maradni, és meglátni azokat a problémákat vagy gátakat, amik ezeket megakadályozzák.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék apatit, marokkő