Angelit karkötő (angyalkő)

  • Azonnal készleten, csak: 13

  • 8 290Ft


Bővebben

Angelit ásvány karkötő (angyalkő)

Hossza kb. 18-19 cm (gumis, tehát 18-22 cm). A szemek mérete 8 mm.

Angelitként vált ismertté az anhidrit nevű ásvány kék változata, mely az alkáli-szulfátok közé tartozó ásványfaj. Színét tekintve főként égkék, de előfordul, hogy szürkés-kék, fehér, olykor vörössel pöttyözött.

Az angelit egy különösen spirituális kő, nagyon finom energiával áldotta meg az anyatermészet. Neve is angyali erejére és védelmére utal. Spirituális tanok szerint igazi angyalkő, mely segíti a kapcsolódást az angyalok világával. Támogat az igazság kimondásában, a teljes és mély béke megélésében. Megbocsátásra és a türelemre tanít, és nagy segítséget nyújt a belső harmónia és egyensúly elérésében. Szinte simogatja a fáradt és szomorú lelket, mint egy finom angyali érintés hoz nyugalmat életedbe. Az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal. Segít újra megtalálni önmagunkat azáltal, hogy szembesít önmagunk helytelen megítélésével és önmagunk gondolati rabságban tartásával. Ez a kő tele van békével, szeretettel és kedvességgel. Mennyei kéksége már a szemnek is üdítő látvány. Ha pedig kézbe veszed, a belőle áradó végtelen nyugalom a részeddé válhat.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék angelit, karkötő, angyal kő